Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
кратко и јасно, утамицава
1.клатенбург кур да пуши
2.лукас и џонсон :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
3.ален! место лукас :facepalm::facepalm:
3.средината општо тапа освен хендо,не утепаа
4.манкиљо и шкртел топ одиграа
5.стариџ и стерлинг пошто забораив
6.диазепам

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.240
Кембел е играч што ќе си создава сам шанси, според мене ист стил на игра како Стерлинг.
Нас ни треба снажен напаѓач кој добро ќе се снаоѓа во просторот и кој максимално ќе ги користи сите топки кои ќе ги добие напред, а такви топки ќе има МНОГУ. Маркец, Лалана, Кутињо, Хендо. Среден ред со огромен потенцијал. Ја сеуште навивам за Фалкао, па ќе видиме.
Од кај изникна па сега ти?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.229
Тепавме??? тепавме!!! па мајкаму стара прв натпревар е.. сите лошо играја и гејчестер и арсенал. Плус годинава ради ЛШ нема да може да се игра јуриш уште од 1 мин па да имаме на полувреме 2-0 3-0. Лани чак и пенал 90 мин спасивме. Ајде сега во Сити да се одбраниме па останатото само ќе си дојде

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.240
Не смеев да споделам мислење? Извини :)
Иначе сум навивач на Ливерпул од ко знам за себе, само сум неактивен член на форумов.
Не смееш. Прво треба јас да ти го одобрам мислењето :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Следната година е наша.

2015, мај, Стиви Џи ќе биде Стиви Чемп.

Има Стариќ да биде посмртоносен и од Младиќ бе... ГЛОРИ ГЛОРИ ПУЛ ЛИВЕРПУЛСКИ ! ВАМОС !

@Донев што бе мислиш нема да им се придружам ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Те молам. Само ќе видиме колку ќе сакаат да те примат.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.821
Поени од реакции
12.240
Тоа порано беше така :D
Кој си ти бе дечко?
Се гледа дека одамна не сте тепани :coffee:[DOUBLEPOST=1408312044][/DOUBLEPOST]
Те молам. Само ќе видиме колку ќе сакаат да те примат.
Сакаме како не сакаме. Јас одамна го сакам во нашите редови :coffee: Сега ова позајмица е или перманентно? Потака и @123456 ќе ви го земиме. На крајот ако треба за тебе ќе ја платиме клаузулата па и тебе ќе те земиме. И ќе те продајме во Арсенал :icon_lol: Доколку не ги исполниш очекувањата се разбира.

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Сакаме како не сакаме. Јас одамна го сакам во нашите редови :coffee: Сега ова позајмица е или перманентно? Потака и @123456 ќе ви го земиме. На крајот ако треба за тебе ќе ја платиме клаузулата па и тебе ќе те земиме. И ќе те продајме во Арсенал :icon_lol:
Фала.
Ти примај го, он глори глори ќе ти пишува :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.232
Поени од реакции
8.338
@Rosemberg јас кога навивав за Ливерпул ти уште не си им бил во план на твојте да те создадат на овој свет :D
све до 2000 па пауза па после 2003 мењам вера во Челзи и така се до ден денес, не се знае утре може пак да ви се вратам ама тешко :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зошто тешко. Сезонава пак ќе завршиме пред Челзи и толку ти треба :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
https://vine.co/v/M3JzTQJrKUP[DOUBLEPOST=1408317983][/DOUBLEPOST]Инаку, интервенцијата на Мињоле, пред промашувањето на Лонг на крајот, веројатно ќе биде во топ 3те интервенции на сезоната. Мињоле го има најдобриот рефлекс на светот во моментот не ме интересира кој што сака нека кажи. Онаков топ шутнат на растојаните од 3-4 метри од тебе, и да го одбраниш е нешто неверојатно.

Чудно, но Мињоле како лани во прво коло, така и сега во 90та минута ни спасува два бода. Можда не беше пенал сега, ама беше исто толку изгледна ситуација, плус денеска освен еден кикс беше беспрекорен во истрчувањата.

Едит:
After Liverpool's win against Southampton, Rickie Lambert praised Simon Mignolet for his fantastic late save that meant the Reds took all three points -

“It was one of the best saves I’ve ever seen. It was a fingertip save. It looked like it was definitely a goal and he’s managed to push it onto the underside of the bar.

“It’s little moments like that that make all the difference.”

Ко да ме читал Ламберт што пишав овде. :D

Инаку ХулахопкиСоШтоИДаБеа, дали присуствуваше во Бони за утакмицата? :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom