Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

Mou is it you? :свиркам:[DOUBLEPOST=1408215281][/DOUBLEPOST]
Е што фајде кога освен голот цел натпревар го немаше.

Од еден натпревар процени каде може да даде максимум. Според мене само он напред правеше нешто по некој дриблинг.

Оти Вилшир не беше на местот на Ремзи за голот?
Да неможеше Ремзи да истрча 11 км немаше да биде на тоа место за голот

Е што фајде кога освен голот цел натпревар го немаше.

Од еден натпревар процени каде може да даде максимум. Според мене само он напред правеше нешто по некој дриблинг.
Пријателче најдобрите утакмици во Барса ги има изиграно на левата страна, ако го немаш гледано таму тоа е друго

Mou is it you? :свиркам:[DOUBLEPOST=1408215281][/DOUBLEPOST]

Оти Вилшир не беше на местот на Ремзи за голот?
Да неможеше Ремзи да истрча 11 км немаше да биде на тоа место за голот

Оти беше надвор. Друг ми е моабетот али ај да не ја тупимо многу...

Стварно бе Чамак им играше ДМ, колку мразам вакви дефанзивни тимови, го утепуваат фудбалот и утакмиците ги прават максимално неинтересни, а такви тимови еден куп ги има во ПЛ.

Приметивте ли дека Палас уште у 10 минута на 0-0 у прво коло почнаа да трошат време, кретени.

Амф играше, организатор. :pos:
Абе ни ги испотепа играчите маме му ебам.

Стварно бе Чамак им играше ДМ, колку мразам вакви дефанзивни тимови, го утепуваат фудбалот и утакмиците ги прават максимално неинтересни, а такви тимови еден куп ги има во ПЛ.

Приметивте ли дека Палас уште у 10 минута на 0-0 у прво коло почнаа да трошат време, кретени.
а што очекуваш да играат отворено и да ги напуните? играат на начин на кој можат да извлечат нешто.... може не играат интересен фудбал ама бар не се посрамотуваат

а што очекуваш да играат отворено и да ги напуните? играат на начин на кој можат да извлечат нешто.... може не играат интересен фудбал ама бар не се посрамотуваат

Апсолутно, и треба да им се оддаде почит за тоа. Еххх камо ние да знаевме да изиграме така лани, против Сити, Челзи и Пул.

Знам дека е така, ама сепак на живци ми идат тимови што задржуваат време уште у 10 минута.

Настрана сите нервози за натпреваров, победа си е победа и одма ќе се заборави а бодовите ќе се памтат, плус имаме подобар старт од лани :)

денеска не можеш да бараш виновник ви поединец а најмалце во Ремзи

Па тоа ми е поентата да не се покажува со прст кон некого за денешнава игра. Се фатија некои за Санчес....

Артета и Чејмберс најдобри денеска!Фалеше Озил, се гледа дека Вилшир не е за таа позиција и Ремзи го кажа истото после натпреварот,можеби ќе беше подобро да се стартува со Казорла како 10ка и Окс на крило,по течна ќе беше играта.Сепак добро е фор д конфиденс да се победи вака кога не оди се по план.Прво место на табела!

Артета и Чејмберс најдобри денеска!Фалеше Озил, се гледа дека Вилшир не е за таа позиција и Ремзи го кажа истото после натпреварот,можеби ќе беше подобро да се стартува со Казорла како 10ка и Окс на крило,по течна ќе беше играта.Сепак добро е фор д конфиденс да се победи вака кога не оди се по план.Прво место на табела!
Што кажал Ремзи за Вилшер, линк???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom