Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
А како ДМ ќе спасеше голот или како ќе ја размрда играта ДМ? Ние имаме денес проблем со креативноста а не со разбивање на играта на Палас кои реално не се ни трудат да направат нешто повеќе отколку контри или прекини. ДМ во оваа ситуација во овој натпревар најмалку ни треба.
Си дадов општо мислење, не врзано за утакмицава.

Од сите засилувања најдобро засилување ни испадна Чејмберс. Да прави некои грешки, ама игра супер, башка е помлад од сите нас тука на форумов :D
И дефинитивно нека игра Санчез на лева страна, бар го видов дека постои на утакмицава...

Чејмбрс, Дебуши и Артета единствено позитивно нешто денеска.
Чејмбрс копиљот најмал на терен а најзрело игра од сите.

Мора да се среди играта, слабо денеска.
И Монреал изигра одлично, во тие минути што беше во игра.

Comon you fucking gunners make my day ρамбо даде гол κе сκине κонци неκој дај неκа биде моуρинхо

Конечно победа у прво коло, никаква игра, мизерии на сите страни, додуша Чемберс ме бендиса ептен, ќе го биде.

Ремзи, спасителот, веќе нема дилема, Ремзи е класа играч, дури и кога игра лошо како денес, секогаш ќе се најде у прав момент да ја спаси ситуацијата.

На дилема сум, секако ни треба ДМ, но дали можеби и можеме да истераме со Артета уште една година со ептен јак напаѓач, уште една сезона а нашите центрафори се Жиру и Саного.

Gleam podobro sto ne sum go gledal natprevarov denes....ali dobro 3 boda si se 3 boda.ajde sega naredna so turcive da gi otvorime.neka ni se mnozat pobedive!!!

Мислам дека нема да земеме класичен дм, Мерт кога ќе е спремен Чејмберс ќе се префрли дм најверојатно
Дупка денес офанзивата тупење до бескрај али се гледа дека сеуште не се вклопени ко шо треба
Казорла крило немој повеќе :(

Не можам да го поднесам овој Санчез,сам се мотка у пичку матер.
Требаше победа,играчите ја посакуваа повеќе и од навивачите.
Тешко ќе ни биде цела сезона со Жиру и Саного,да не ни бидат у кожа.

Вака реално видете како играа Палас, Шамак играше ДМ (уште тогаш велев кога беше кај нас подобро одбрана да игра) и сите се напикаа на нивна половина и стварно тешк осе прават акции со таква поставеност, иско Пулис замина сепак ова е негова игра комплетно. Знаеме колку и какви акции се правеа додека беше во Стоук.

За Санчес незнам што не ви се свиѓа али доста истрча и едини изигра во напад другите тапа. Ремзи освен голот реално катастрофа беше али он е сега нашиот спасител нормално дајте ново дете за плукање. Среќа (или несреќа) Артета добро изигра па нема кого.

Реално јас очекував оваа да биде ваква иако Пулис не е сепак знаев дека ќе играат по негова “команда“.

Чемберс му треба малку за да набие самодоверба да се ослободи од стресот и притисокот (каде успеа посебно во второ полувреме) и нема гајле за понатака ќе го биде. Дебуши мора да му даваат повеќе да нафрлува затоа што конечно видов некој кај нас што скоро сите центаршутеви му беа солидни.

Коската цар за мене најболи играч денес даде гол и во одбрана царува, можеби малку подзаспа за голот но сепак него виде позади него дојде хангеланд можеби требаше да го продупредат.

Одлични 3 бода...

Единствена позиција каде Алексис може да даде максимум е таа лева страна ....

Е што фајде кога освен голот цел натпревар го немаше.

Единствена позиција каде Алексис може да даде максимум е таа лева страна ....

Од еден натпревар процени каде може да даде максимум. Според мене само он напред правеше нешто по некој дриблинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom