Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
После тоа од лани не знам дали ќе сакат да му дадат толку. :D

Па ако гледаме така тогаш после тоа лани треба да му дадат дупло поголема плата, 7мо место за екипа као Кристал Палас е премија.

hehehe

Напротив, тие сакале да му носат играчи кои тој не ги сака. Барем така пишуваше во Гардијан вчера, ќе видиме :) можеби напуштил за да не се случи да испадне со тие што ќе му ги донесат па да си го наруши скорот.
Ја читав дека Пјулис бил лут што ги испуштиле Колкер, Снодграс и уште не знам кој, демек не покажувале доволно амбиција газдите, па затоа ги губеле битките за играчите.

Нема да има СК на сателит за време на ПЛ.
Ај објасни ми го ова жити се, ја утре собрав 10 души багра цел ден фудбал да глеаме. Сакаш да кажеш од 4 саат нема да иам текма?

Ај објасни ми го ова жити се, ја утре собрав 10 души багра цел ден фудбал да глеаме. Сакаш да кажеш од 4 саат нема да иам текма?
Ќе има на СК. Минатат сезона немаше дека нивните FTA(СК 1,2,3) канали на сателитска емитуваа ПЛ на цела територија на Европа а тоа е забрането.

Од друга страна, малку кукавички е од страна на Пулис да го напушти клубот ден пред почеток на сезона. Како се чуствуваат сега играчите, осбено оние ново донесените? Сигурно во многу клубови има спреги преку кои мора да работат сите менаџери, на Пулис тоа му е јасно, искусен и ветеран е човекот.

Од една страна го оправдувам за неговите принципи, но од друга страна ми делува непрофесионално искрено, конкретно во оваа ситуација.

Од друга страна, малку кукавички е од страна на Пулис да го напушти клубот ден пред почеток на сезона. Како се чуствуваат сега играчите, осбено оние ново донесените? Сигурно во многу клубови има спреги преку кои мора да работат сите менаџери, на Пулис тоа му е јасно, искусен и ветеран е човекот.

Од една страна го оправдувам за неговите принципи, но од друга страна ми делува непрофесионално искрено, конкретно во оваа ситуација.

И Мојс го напушти во лош момент Јунајтед. Крајно непрофесионално од негова страна, да не речам, педерски спрема нас. Се чувствувам изигран.

Пред стартот на сезоната мора една констатација:
Ливерпул ја тепаше Борусија Дортмунд, Борусија го тепаше баерн, што значи Ливерпул е шампион во Англија и Европа!!!
YNWA forever and ever, I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I don't wanna miss a thing....

Бонуси, ама ако освојат нешто, плата пак е редовно примање, без оглед на остварен успех.
Ова изгледа сериозно од страна на Сити, сакаат да го сочуваат костурот на тимот.

BvB09ZAIEAITuCn.png:large
[DOUBLEPOST=1408066874][/DOUBLEPOST]

Имаше изгледа еден твит пред некој ден на оваа тема, у стил на:
- Арсенал може да го купат Роналдо, Меси, Видал и Силва, и луѓето пак ке ги отпишуваат од title race, само заради тоа што се Арсенал.
Па 9 години наназад секогаш беа во право, не освоивме ништо ама сезонава сигурен сум дека ќе се сменат работите во наша корист.

п.с
Изјавава на Карагер е смешна во секој случај

Ливерпул ја тепаше Борусија Дортмунд, Борусија го тепаше баерн, што значи Ливерпул е шампион во Англија и Европа!!!
YNWA forever and ever, I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I don't wanna miss a thing....

Пошо Баерн е шампион на Европа, а Дортмунд на Англија.

Значи појаки сме од Арсенал:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom