Џ
Џонтра Волта
Гостин
После тоа од лани не знам дали ќе сакат да му дадат толку.![]()
Па ако гледаме така тогаш после тоа лани треба да му дадат дупло поголема плата, 7мо место за екипа као Кристал Палас е премија.
hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После тоа од лани не знам дали ќе сакат да му дадат толку.![]()
Ја читав дека Пјулис бил лут што ги испуштиле Колкер, Снодграс и уште не знам кој, демек не покажувале доволно амбиција газдите, па затоа ги губеле битките за играчите.Напротив, тие сакале да му носат играчи кои тој не ги сака. Барем така пишуваше во Гардијан вчера, ќе видимеможеби напуштил за да не се случи да испадне со тие што ќе му ги донесат па да си го наруши скорот.
Ај објасни ми го ова жити се, ја утре собрав 10 души багра цел ден фудбал да глеаме. Сакаш да кажеш од 4 саат нема да иам текма?Нема да има СК на сателит за време на ПЛ.
Ќе има на СК. Минатат сезона немаше дека нивните FTA(СК 1,2,3) канали на сателитска емитуваа ПЛ на цела територија на Европа а тоа е забрането.Ај објасни ми го ова жити се, ја утре собрав 10 души багра цел ден фудбал да глеаме. Сакаш да кажеш од 4 саат нема да иам текма?
Од друга страна, малку кукавички е од страна на Пулис да го напушти клубот ден пред почеток на сезона. Како се чуствуваат сега играчите, осбено оние ново донесените? Сигурно во многу клубови има спреги преку кои мора да работат сите менаџери, на Пулис тоа му е јасно, искусен и ветеран е човекот.
Од една страна го оправдувам за неговите принципи, но од друга страна ми делува непрофесионално искрено, конкретно во оваа ситуација.
Па 9 години наназад секогаш беа во право, не освоивме ништо ама сезонава сигурен сум дека ќе се сменат работите во наша корист.Бонуси, ама ако освојат нешто, плата пак е редовно примање, без оглед на остварен успех.
Ова изгледа сериозно од страна на Сити, сакаат да го сочуваат костурот на тимот.
[DOUBLEPOST=1408066874][/DOUBLEPOST]![]()
Имаше изгледа еден твит пред некој ден на оваа тема, у стил на:
- Арсенал може да го купат Роналдо, Меси, Видал и Силва, и луѓето пак ке ги отпишуваат од title race, само заради тоа што се Арсенал.
Пред стартот на сезоната мора една констатација:
Ливерпул ја тепаше Борусија Дортмунд, Борусија го тепаше баерн, што значи Ливерпул е шампион во Англија и Европа!!!
YNWA forever and ever, I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I don't wanna miss a thing....
Не е важно ливерпул е најјак , пукни од мака сеаПошо Баерн е шампион на Европа, а Дортмунд на Англија.
Значи појаки сме од АрсеналПред стартот на сезоната мора една констатација:
Ливерпул ја тепаше Борусија Дортмунд, Борусија го тепаше баерн, што значи Ливерпул е шампион во Англија и Европа!!!
YNWA forever and ever, I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I don't wanna miss a thing....

Грешат за Челзи или за Ливерпул?Затоа сите овие се небитни у фудбалскиот свет моментално![]()