Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
sramota e ova so Palace i Pulis. Gazdi > menager. Sega gazdite neka go spasat od ispaganje timot.

Газдите го донесоја, газдите го однесоја. :D Сега можда поарен ќе донесат (курац). Исто и Мартин О`Нил кидна од Астон Вила.

Кое самоутепанство си го извршија сега палас , браво. :facepalm::facepalm::facepalm:
И сеа Пулис дека ке иде? Има слободно место некаде?

Sergio Aguero signs five-year Man City contract
Manchester City striker Sergio Aguero has signed a new five-year contract, keeping him at the club until 2019.

The 27-year-old joins Samir Nasri, Aleksandar Kolarov, Vincent Kompany and David Silva in signing a new deal at the Etihad Stadium.

Што се дешава со сити бре , секој ден нов договор делат, да не нашол арапот нов базен нафта ,па се чувствува дарежливо?

Има некои шпекулации дека новите договори се за помали плати, нешто околу FFP, но финатата е што со новите договори ќе имаат поголеми бонуси, и ете уште еден начин да се изигра ФФП и да се потврди дека е сам мртво слово на хартија.

Гледајте наредната недела Мојс нов менаџер на Кристал Палас! :vozbud:

Гледајте наредната недела Мојс нов менаџер на Кристал Палас! :vozbud:
Голема плата си има Мојс, не ми се верува дека Палас можат приближно толку да дадат.

Голема плата си има Мојс, не ми се верува дека Палас можат приближно толку да дадат.
После тоа од лани не знам дали ќе сакат да му дадат толку. :D

tumblr_mwkc0uuFcz1so4zppo1_1280.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom