Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Мене само ова ми остана во очи. Како да зборуваш за некој трофеј кој си го добил, а не за девојка со која си бил заедно 3 години.
Јас разбирам на почеток на врска да се битни физичките атрибути, но после 3 години?? Каде е овде - ми недостига нејзиното друштво, карактер, дискусија на различни теми, тоа што ми помогнала кога ми е најтешко, тоа што ме разбира и бла бла ред други работи кои требале да се развијат во тие 3 години.
Според ова напишаното ти си имал голем его буст кога ти станала девојка, и се разбира после одредено време почнуваш да се сомневаш во себе дека не вредиш толку за да бидеш со неа, и наместо да се обидеш да компензираш со љубов и внимание, ти стануваш љубоморен и неподнослив.
Не го сакаш девојчето како што треба да се сака, ти си го сакаш назад трофејот.
Направила грешка, во ред. Ако решиш да простиш, толку е, нема навраќање назад.
Среди се малце сега, и најди си девојче со која духовно и сексуално ќе се поврзaш, а не само да гледаш да е јака цура и нејзините да имаат пари.
Погрешен впечаток имаш друже, ја не ја гледам кај трофеј или нешто што ми паднало на лото.
Неможам јас овде се да доловам бе друже со зборови и да раскажам се и сешто и што е за пишување и што не е. Да кажам кој низ што поминал и како тоа се развилало, како сме биле тука еден за друг. Тоа е нормално.. Тоа м
Другар знам дека е тешко, 3 години врска, нормално дека не е лесно ама шо се мора мора... Не бидува ако не пробаш да заборавиш, то е то, излегувај, дружи се, најди занимација. Звучи ко клише ова ама друг начин не познавам...
Муабето ти е на место и така ке биде. Се надевам дека ке ме побара да разговараме како возрасни барем заради нејзината љубов кон мене, ако и недостигам, совест, минатоо.. Тоа е

Дечко сфати дека е крај, еднашка си се однесувал како идиот сега сакаш да ги смириш страстите и пак да бидете заедно и се да се заборави епа п.м стварно си коњ, плус таа е висока класа, обичните девојки имаат гордост во вакви ситуации па замисли ти ја неа...

Абе коњино една,женска му се ебела со друг,зошто тој да е ИДИОТ.[DOUBLEPOST=1408060058][/DOUBLEPOST]
Дркај пријателе,сега нишо друго и не ти преостанува.
Жена брзо забораа друже си ја клецка сега некој друг.
Добро е што се откачила од тебе, сачувај бог да останела со тебе и да ти го загорела ручекот абе душата со пипета вадење ќе си и праел.
Наредниот пат кга ќе улети од некоја страна ЗАДРАПАЈ ЈА И ЗАЛАПАЈ ЈА :)

Отиди ти кај него како што е изнервиран,ќе те задрапа убаво со некоја цевка..Мајмун еден пијан..[DOUBLEPOST=1408060147][/DOUBLEPOST]
Погрешен впечаток имаш друже, ја не ја гледам кај трофеј или нешто што ми паднало на лото.
Неможам јас овде се да доловам бе друже со зборови и да раскажам се и сешто и што е за пишување и што не е. Да кажам кој низ што поминал и како тоа се развилало, како сме биле тука еден за друг. Тоа е нормално.. Тоа м

Муабето ти е на место и така ке биде. Се надевам дека ке ме побара да разговараме како возрасни барем заради нејзината љубов кон мене, ако и недостигам, совест, минатоо.. Тоа е

Друже инсистирај да се видите,демек муабет,само што ќе дојде исплукај ја во лице и замини си..Не ти треба ороспија,што кур давала броеви и слично.Исплукај ја и замини си..[DOUBLEPOST=1408060687][/DOUBLEPOST]
Мене само ова ми остана во очи. Како да зборуваш за некој трофеј кој си го добил, а не за девојка со која си бил заедно 3 години.
Јас разбирам на почеток на врска да се битни физичките атрибути, но после 3 години?? Каде е овде - ми недостига нејзиното друштво, карактер, дискусија на различни теми, тоа што ми помогнала кога ми е најтешко, тоа што ме разбира и бла бла ред други работи кои требале да се развијат во тие 3 години.
Според ова напишаното ти си имал голем его буст кога ти станала девојка, и се разбира после одредено време почнуваш да се сомневаш во себе дека не вредиш толку за да бидеш со неа, и наместо да се обидеш да компензираш со љубов и внимание, ти стануваш љубоморен и неподнослив.
Среди се малце сега, и најди си девојче со која духовно и сексуално ќе се поврзaш, а не само да гледаш да е јака цура и нејзините да имаат пари.

Тоа е ороспија,не е девојче..Тој додека компензирал со љубов,како што си нашлакал тука во текстов од еден метар,таа давала броеви на други гомнари и договарала ебавања..Неверството никако не го оправдувам..Најлоша работа е неверството.Како процени ти дека тој гледал по парите?

Последно уредено:
Си бил сигурен дека била твоја но сепак си направил испади.. Ти не си и нејзин газда ниту па таа твој роб па да нема и друѓи додворувачи. Ако сакала таа да направи нешто со нив ќе направила а не да биде со тебе 3 години во врска. Се труделе машките, и се додворувале . Не постои закон кај што пишува дека кога некој е во врска не смее да има додворувачи, нели? Не можеш да и забраниш да се запознава и да шири познаства. Сакаш да се затвори дома само заради твојата несигурност?
Без доверба, ништо не правиш. Само што ќе те уништи повеќе, и нејзе.
Да де.....затоа што не и е газда, таа можи да се дупи со кој сака (y)
Алоооо веќе направила нешто - му забила нож во грб! Затоа што не постои таков закон можи да се врти и превртува со кој сака нели?
И ова со несигурноста е една од најпатетичните работи. Посебно кога ќе прочитам некоја ваква глупост на фб или некој таков статус едноставно ми се повраќа. Зошто би требало па да е сигурен и зошто не би смеел да се сомнева? Ете се покажало како точно тоа, му забила нож. Ако бил сигурен во себе и во неа демек немало да се случи тоа? Уствари и бил, па ете што му направила. Нормално е да биди несигурен после вакво срање. И со дрољава и со секоја наредна. Само реков, полесно е да се биди советник. Да искусите нешто слично како дечково не ќе ви е дојдено до правење бајрам со паметот[DOUBLEPOST=1408061291][/DOUBLEPOST]
Глупости! Читај погоре

Како од мување да дојде до врска ? Само неможам јас да му кажам да го почнам муабетот неам м*да ... help ?

Ако немаш муда страдај, шо хелп. Каква помош очекуваш кога не можеш ни во старт да бидеш директна.

За враќање не можам да ти дадам некој совет, затоа што постојат различни типови на луѓе и кај секој пали нешто различно. Ја на пример кога ќе ја заебам, молам, пустам, траам и помага.

HOWEVER, би ти дал совет да ги игнорираш повеќето "совети" тука каде што испаѓа дека ти си КРИВ пошто девојчето направило грешка :tapp::tapp: а ти си и го вадел низ нос иако она направила грешка. :)

На излегување девојками разменила број со еден фраер, за којшто јас знам дека он ја свига. Поточно тоа беше очигледно од авион. Јас за тоа дознав случајно, телефонски повик пред мои очи, имаше тенизија во нејзиниот глас и ми даде некако до знаење дека нешто не е во ред. Веднаш проба да го откачи. Ја натерав да се јави таа, а ја го слушав разговорот и веке све беше јасно. После таа бурна нок, кавги\расправии, ме молеше да не раскинеме.

Дајте бе жени, бидете малце озбилни:

1. Разменила број со тип што дечко и знае дека ја свиѓа (а по дефалт значи и дека она знае дека сака да и го АКНЕ да бидам вулгарен)
2. Му набила рогови
3. Не му ни кажала дека му набила рогови него ја ФАТИЛ и се усрала.

Така иде тоа, од кур на кур и моли го после дечко ти да ти прости и да заборави на се.

Единствена грешка на момакот е што сака да ја врати пошто според мене не заслужува типката да биде вратена. А тоа што и го вадел низ нос при секоја кавга - си заслужила да бидеме реални. :)

Не ми се веруе значи, го направивте дечково ловец на трофеи, љубоморно животно и што уште не - Па нормално дека ќе биде љубоморен кога глеа како 200 души сакаат да ја чукаат девојка му а она си кокетира со сите нив 1000% свесна дека тоа кај дечко и ќе предизвика љубомора гнев и шта год не.

Батали ја -:гомце:

^ да не ве цитирам сите одделно..

Како прво дечкото се сомнева дека имало ебење. Не дека е баш така! Што му чини на типот што и се јавил да го најде бројот од било каде (другарка или сл., шпекулирам и јас сега) и да ја замара или да и се јавува?
Второ се решил дека ќе и прости (за нешто што можеби и не се случило), за на крај сето тоа да и го вади низ нос, во секоја прилика кога ќе му текне. Па и да е најголемата ороспија, штом си решил да и простиш немаш никакво право, ама баш никакво, да ја тормозираш и навредуваш и расплакуваш, за нешто што можеби се случило а можеби и не.
И се било во ред, се додека девојката не му раскинала. Тогаш му текнало колку е часот, дека девојче како неа нема да има повторно во животот.
А и да му се врати сега, мислите дека ќе биде нешто посјајно??? Пак ќе и „јаде гомна“ секогаш кога ќе има шанса.
Треба да разберете дека девојките не ги поседувате, туку тие избираат дали ќе бидат со вас или не.
И не го направив дечкото ловец на трофеи, сам си се направи со тоа што го пиша.
Добро и што успеал да ја задржи дури 3 години.

^ да не ве цитирам сите одделно..

Како прво дечкото се сомнева дека имало ебење. Не дека е баш така! Што му чини на типот што и се јавил да го најде бројот од било каде (другарка или сл., шпекулирам и јас сега) и да ја замара или да и се јавува?
Второ се решил дека ќе и прости (за нешто што можеби и не се случило), за на крај сето тоа да и го вади низ нос, во секоја прилика кога ќе му текне. Па и да е најголемата ороспија, штом си решил да и простиш немаш никакво право, ама баш никакво, да ја тормозираш и навредуваш и расплакуваш, за нешто што можеби се случило а можеби и не.
И се било во ред, се додека девојката не му раскинала. Тогаш му текнало колку е часот, дека девојче како неа нема да има повторно во животот.
А и да му се врати сега, мислите дека ќе биде нешто посјајно??? Пак ќе и „јаде гомна“ секогаш кога ќе има шанса.
Треба да разберете дека девојките не ги поседувате, туку тие избираат дали ќе бидат со вас или не.
И не го направив дечкото ловец на трофеи, сам си се направи со тоа што го пиша.
Добро и што успеал да ја задржи дури 3 години.

Значи не даваш број на тип што знаеш дека те свиѓа дур си у долга врска ..... мислам мало дете треба да го знае ова и може до утре да се објаснуваме ама знаеш дека е ПОГРЕШНО.

Друго, дечкото рече дека го чул разговорот меѓу типката и дотичниот - нека го сподели слободно тука, ама сумњам дека било нешто како *Ејј Материјали да не имаш по математика, полагам у Вторник* него било нешто што го натерало да помисли дека му набила рогови.

+ МУ СЕ ИЗВИНУВАЛА и молела за прошка што значи си ја има мувата на капата - Прво треба да е среќна зашто воопшто и простил а не ја напраил дроља пред светот како што и се испонашала. (Пак ќе кажам, нека потврди дечкото што бил разговорот што го чул...)

И после почнал да се понаша љубоморно што е и ЛОГИЧНО пошто е свесен што се дешава ...знае колку се 2 и 2 .... и накрај и се истепал/ќе се истепал со швалерот ....за што девојка му баш ме интересира што рекла кога дознала :D

Да, почнал да биде неподнослив - ама не е дека таков бил од секогаш - него дотичната сама си го барала ради нејзините постапки.

И сега место да го советувате што да направи да ја врати (моли, пусти, направете озбилен муабет, проголтај си ја гордоста итн итн) вие одма застанувате у одбрана на дамата пошто нели ЖЕНИ сте и испаѓа дека он лови ТРОФеИ и дека е животиња.

Fuck logic.

...

И сега место да го советувате што да направи да ја врати (моли, пусти, направете озбилен муабет, проголтај си ја гордоста итн итн) вие одма застанувате у одбрана на дамата пошто нели ЖЕНИ сте и испаѓа дека он лови ТРОФеИ и дека е животиња.

Fuck logic.
E fuck logic де...
И` простил, се вратила, си дале втора шанса двајцата, он паднал со тоа што се претворил во опсесивец.
Она сконтала 2+2 и тука нема излез веќе.

@Intra
Со тоа што девојката ти контактирала со други машки, разменувала броеви итн... може да се рече дека била неверна.
Не можеш тоа да го правиш во тригодишна врска и да очекуваш да поминеш без последици.

Ти си и се налутил нејзе, таа те молела да и простиш... w/e.
Чим си решил да и простиш не требало да ја малтретираш после (со тоа што си го спомнувал тоа во секоја прилика)!

На крај таа решила дека нема да го трпи тој тип на однесување и те откачила.

Врската ви е партал направена. Ти си изгубил доверба во неа (и тоа со право), таа едноставно не сака да биде со тебе зошто ја замараш....

Не верувам дека може да се спаси нешто....

И ако сакаш сега да ја спасуваш, ќе треба да ја проголташ својата гордост, да ја молиш, ќе треба дефинитивно, еднаш за секогаш да и простиш за тоа што флертувала со други, ќе треба да се помириш со фактот дека таа го прави тоа и дека сега додека сте одвоени, најверојатно е со друг или барем има легнато со тој што ја смарал стално....

Learn to let go bro. Готово е.

Како од мување да дојде до врска ? Само неможам јас да му кажам да го почнам муабетот неам м*да ... help ?
Па ако тој нема желба за врска нема да потегне сигурно. Не знам како можеш ти него да го мотивираш за такво нешто. Едноставно мораш ти самата да бидеш таа што ќе ја гура работата. Кажи му дека сакаш нешто повеќе од мување, кажи му дека сакаш дечко... w/e.

Како да ја забораам бе? У куратз..

Глеај ваму

Men-in-Black-Flash-1.gif

Значи не даваш број на тип што знаеш дека те свиѓа дур си у долга врска ..... мислам мало дете треба да го знае ова и може до утре да се објаснуваме ама знаеш дека е ПОГРЕШНО.

Друго, дечкото рече дека го чул разговорот меѓу типката и дотичниот - нека го сподели слободно тука, ама сумњам дека било нешто како *Ејј Материјали да не имаш по математика, полагам у Вторник* него било нешто што го натерало да помисли дека му набила рогови.

+ МУ СЕ ИЗВИНУВАЛА и молела за прошка што значи си ја има мувата на капата - Прво треба да е среќна зашто воопшто и простил а не ја напраил дроља пред светот како што и се испонашала. (Пак ќе кажам, нека потврди дечкото што бил разговорот што го чул...)

И после почнал да се понаша љубоморно што е и ЛОГИЧНО пошто е свесен што се дешава ...знае колку се 2 и 2 .... и накрај и се истепал/ќе се истепал со швалерот ....за што девојка му баш ме интересира што рекла кога дознала :D

Да, почнал да биде неподнослив - ама не е дека таков бил од секогаш - него дотичната сама си го барала ради нејзините постапки.

Fuck logic.
Добро експерту за љубов. Ај кажи ми зошто да го советувам да ја врати, кога ти сам (иако не ја познаваш девојката) ја направи од ѓубре подоле?
Јас го советувам да ја заборави, зошто ова е „пиши пропало“. Нека си најде друга девојка или девојки.
Мене повеќе ме интересира зошто кога се соочил со „швалерот“ не се истепале, или типот бил физички појак, па дечково избегал. :) Штом веќе одиш да се соочуваш со други, треба да си спремен да одиш до крај. :D
Како и да е, и дечкото и девојката имаат проблем со комуникација и наоѓање заеднички решенија за проблемите.

Да де.....затоа што не и е газда, таа можи да се дупи со кој сака (y)
Алоооо веќе направила нешто - му забила нож во грб! Затоа што не постои таков закон можи да се врти и превртува со кој сака нели?
И ова со несигурноста е една од најпатетичните работи. Посебно кога ќе прочитам некоја ваква глупост на фб или некој таков статус едноставно ми се повраќа. Зошто би требало па да е сигурен и зошто не би смеел да се сомнева? Ете се покажало како точно тоа, му забила нож. Ако бил сигурен во себе и во неа демек немало да се случи тоа? Уствари и бил, па ете што му направила. Нормално е да биди несигурен после вакво срање. И со дрољава и со секоја наредна. Само реков, полесно е да се биди советник. Да искусите нешто слично како дечково не ќе ви е дојдено до правење бајрам со паметот

Ама чекај сега.
Овој и дал втора шанса.. Кажав претходно, кога даваш втора шанса автоматсќи значи дека треба да заборавиш на она што се случувало и да одите напред а не да и набива на нос.
Девојката трпела само затоа што наводно го сакала но кога веќе не можела да издржи ставила крај.
Никој не е должен да трпи нечии испади. Што ќе се случи ако на секоја кавга доколку продолжеле да бидат заедно го повторува тоа?
Љубовта ќе се претвори во омраза, ќе се повредуваат еден помеѓу друг.
Кажав дека и нејзе не ја оправдувам. Не требала да го направи тоа.. Овде виновници се и двајцата. Толку.
Ама мене некој да ми набива за некоја грешка што сум ја направила а одлучил да ми даде втора шанса, богами и јас ќе го одјебам.
Друга работа.. Девојчето си ширела познаства како и секоја девојка што не значи дека и биле fuckbuddies !
Исто и јас ширам познаства и на мојот партнер воопшто не му пречи тоа затоа што тој има доверба во мене, и никогаш не ми противречил иако постои мала искра на љубомора не е претерана како оваа на @Intra .
Не може да бидат затворени девојќите дома само заради ваш страв.

Трета работа..
Дали постои некој цврст доказ дека го изварала или само се води по разговорот? И ако не го дала таа бројот ќе бил некој друг, трет.
Не може на еден да се префрла вината само... Ја имала мувата на главата само заради еден телефонсќи разговор. :facepalm:
Ако имала веќе нешто со типот зошто го трпела извесно време малтретирањето од негова страна?

Добро експерту за љубов. Ај кажи ми зошто да го советувам да ја врати, кога ти сам (иако не ја познаваш девојката) ја направи од ѓубре подоле?
Јас го советувам да ја заборави, зошто ова е „пиши пропало“. Нека си најде друга девојка или девојки.
Мене повеќе ме интересира зошто кога се соочил со „швалерот“ не се истепале, или типот бил физички појак, па дечково избегал. :) Штом веќе одиш да се соочуваш со други, треба да си спремен да одиш до крај. :D
Како и да е, и дечкото и девојката имаат проблем со комуникација и наоѓање заеднички решенија за проблемите.

1. Ја напраив подоле од ѓубре според опишаното од дечкото - ако е така како што пишува дечкото - за подоле од гомно е, не е за подоле од ѓубре.
2. Го советуваш да ја заборави ама како и х други жени на форумов (да не навлагам у имиња) небаре како да го кривиш него (бар таков впечаток добив) за тоа што врската им пропаднала ИАКО она МОЖЕБИ направила грешка (пошо нели, од 1 кур неверна не се станува) пошто он бил љубоморен.
3. Јас стварно се надевам дека не си сериозна за соочувањево.

Тука проблем поголем претставува што и покрај набивањето на рогови, дечкото е заљубен и сака да ја врати.

Е сега, прашање е дали она ќе сака да му се врати со оглед на тоа што више еднаш го има нарогачено + знае какви му се реакциите и како се понаша кога е љубоморен.

Чаре Њ :)

пс: Стварно ме интересира што слушнал дечкото кога зборела девојката со типот преку телефон .... Ако може да не удостои со одговор.[DOUBLEPOST=1408094931][/DOUBLEPOST]
Ама чекај сега.
Овој и дал втора шанса.. Кажав претходно, кога даваш втора шанса автоматсќи значи дека треба да заборавиш на она што се случувало и да одите напред а не да и набива на нос.
Девојката трпела само затоа што наводно го сакала но кога веќе не можела да издржи ставила крај.
Никој не е должен да трпи нечии испади. Што ќе се случи ако на секоја кавга доколку продолжеле да бидат заедно го повторува тоа?
Љубовта ќе се претвори во омраза, ќе се повредуваат еден помеѓу друг.
Кажав дека и нејзе не ја оправдувам. Не требала да го направи тоа.. Овде виновници се и двајцата. Толку.
Ама мене некој да ми набива за некоја грешка што сум ја направила а одлучил да ми даде втора шанса, богами и јас ќе го одјебам.
Друга работа.. Девојчето си ширела познаства како и секоја девојка што не значи дека и биле fuckbuddies !
Исто и јас ширам познаства и на мојот партнер воопшто не му пречи тоа затоа што тој има доверба во мене, и никогаш не ми противречил иако постои мала искра на љубомора не е претерана како оваа на @Intra .
Не може да бидат затворени девојќите дома само заради ваш страв.

Трета работа..
Дали постои некој цврст доказ дека го изварала или само се води по разговорот? И ако не го дала таа бројот ќе бил некој друг, трет.
Не може на еден да се префрла вината само... Ја имала мувата на главата само заради еден телефонсќи разговор. :facepalm:
Ако имала веќе нешто со типот зошто го трпела извесно време малтретирањето од негова страна?

Дај молим те .... Трпела затоа што го сакала - My ass - да го сакаш нема да му правиш така.

Девојчето си ширело познанства ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА - леле значи 4 прста ќе дадам дечко ти да си шири познанства со други девојки (по можност позгодни и јебозовни од тебе) и да видам дали ќе немаш ништо против него ќе го окуражуваш уште така???

Има разлика од ширење познанства до ширење познанства.

Сакаш да ми кажеш дека ако ти се става тип што те свиѓа дечко ти нема да има никаков проблем со тоа?

Океј, и ја сум Бред Пит .... чим више се лажеме...

Абре Деко, нит го кривам нит го правдам. Со други зборови ич к не ме боли дали ќе се заедно или не. Јас само давам гледиште на проблемот. Тој си знае. Ама еднаш пробал да „прости“, не можел. Зошто пак да пробува да се заедно, кога знае и сам дека не може да заборави тоа што му го направила.
И да сериозна сум. Кажи ми што очекувал кога отишол кај швалерот на „разговор“??? Да му се закани „остави ја девојка ми оти ќе ти ја скршам кичмата“, и овој да каже „Добро бате, само не ме тепај“ ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom