- Член од
- 12 август 2014
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 173
Погрешен впечаток имаш друже, ја не ја гледам кај трофеј или нешто што ми паднало на лото.Мене само ова ми остана во очи. Како да зборуваш за некој трофеј кој си го добил, а не за девојка со која си бил заедно 3 години.
Јас разбирам на почеток на врска да се битни физичките атрибути, но после 3 години?? Каде е овде - ми недостига нејзиното друштво, карактер, дискусија на различни теми, тоа што ми помогнала кога ми е најтешко, тоа што ме разбира и бла бла ред други работи кои требале да се развијат во тие 3 години.
Според ова напишаното ти си имал голем его буст кога ти станала девојка, и се разбира после одредено време почнуваш да се сомневаш во себе дека не вредиш толку за да бидеш со неа, и наместо да се обидеш да компензираш со љубов и внимание, ти стануваш љубоморен и неподнослив.
Не го сакаш девојчето како што треба да се сака, ти си го сакаш назад трофејот.
Направила грешка, во ред. Ако решиш да простиш, толку е, нема навраќање назад.
Среди се малце сега, и најди си девојче со која духовно и сексуално ќе се поврзaш, а не само да гледаш да е јака цура и нејзините да имаат пари.
Неможам јас овде се да доловам бе друже со зборови и да раскажам се и сешто и што е за пишување и што не е. Да кажам кој низ што поминал и како тоа се развилало, како сме биле тука еден за друг. Тоа е нормално.. Тоа м
Муабето ти е на место и така ке биде. Се надевам дека ке ме побара да разговараме како возрасни барем заради нејзината љубов кон мене, ако и недостигам, совест, минатоо.. Тоа еДругар знам дека е тешко, 3 години врска, нормално дека не е лесно ама шо се мора мора... Не бидува ако не пробаш да заборавиш, то е то, излегувај, дружи се, најди занимација. Звучи ко клише ова ама друг начин не познавам...