Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Taков играч вреди исто колку цената што јунајтед би ја платил за видал...така да ако јуве планира толку пари да лупне на еден играч нема да го продава видал...е сеа некој трансфер пак за мали пари да им се погоди ко видал...ама па така да погодиш играч ретко се случува...

Ако Видал сака да остане во Јуве, ке остане. Проблемов е шо и он незнае , ако веќе се реши да си отиде, нема да ме чуди сите пари да ги вложат во 1 играч со што би го неутрализирале заминувањето на Видал.
Јаки се финансиски. Далеку појаки од останативе тимови од Серие А

FIGC: Carlo Tavecchio è il nuovo presidente, eletto con il 63,33% dei voti. :cautious:

кога ви зборев да гласате за мене.
Касно ме назначи да ти ја водам кампањата :([DOUBLEPOST=1407777600][/DOUBLEPOST]Tavecchio: No magic formula
New FIGC President Carlo Tavecchio says there is no magic formula to rebuild Italian football and has called for clubs to unite together.

Па нормално се шо се вети до завчера, се заборава одма

Последно уредено:
E poi Galliani vota Tavecchio..
BuwRd-ECYAE7vi0.jpg
[DOUBLEPOST=1407782262][/DOUBLEPOST]Кучиња :pipi:
10475319_683650555047924_8694800753841559540_n.jpg

Последно уредено:
Voti Tavecchio: 6% Serie A, 2.5% Serie B, 10.2% Lega Pro, 34% Lnd. Totale 52.9% circa.

Voti Albertini: 20% calciatori, 10% allenatori, 1.5% Serie A, 0.7% Serie B, 1.4% Lega Pro. Totale 33.6% circa.

И во вториот круг Јуве и Рома гласаа за Албртини, штета за италијанскиот фудбал, тешко дека ќе напреднува со овој човек(Тавеќио). Лотито и Берлускони, па и Де Лаурентис му беа подржувачи, не е тоа добар знак.

И во вториот круг Јуве и Рома гласаа за Албртини, штета за италијанскиот фудбал, тешко дека ќе напреднува со овој човек(Тавеќио). Лотито и Берлускони, па и Де Лаурентис му беа подржувачи, не е тоа добар знак.
И Фиорентина .
Незнам сега дали пак ќе плачат типови ко Прециози, Де Лаурентис итд , а слепо го подржаа диносаурсов.

Абе мафија си е мафија сигурно не го подржале безвезе или им ветил нешто или Албертини сакал да смени нешто што не им се свиѓало.

Ништо чудно што Лотито,Галијани и останатата багра гласале за Тавеќио.Им пропаѓаат тимовите,јасно ко ден е дека никад нема да се вратат на старата слава,па сакаат и лигата да ја повлечат со нив.

Ништо чудно што Лотито,Галијани и останатата багра гласале за Тавеќио.Им пропаѓаат тимовите,јасно ко ден е дека никад нема да се вратат на старата слава,па сакаат и лигата да ја повлечат со нив.
Како ги откри...алал да ти е....

Теоријава ти вришти , а дека овој е ѓубре за тоа си во право

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom