Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пред се ти никогаш во животот не си стапнал на стадион.
Za mecot SHKËNDIJA-Bregallnica 2-1
Imase samo 4 min sudisko prodolzenie , a trebase da ima najmalku 6 , se povredi najprvo igracot so broj 25 , tuka imase 4minuti stop , posle 5-6 pati lezea po teren , i imase 6 izmeni , znaci za se ova 4MINUTI !???
I ne bese namestalka , postignavme gol vo poslednata mozna sansa so glava .
So sreka pobedivme , igravme katastrofalno vo 1 pol .
Publika 7,000+ , super atmosfera.
Mnogu nazad ste site ekipi , najrealno vi kazuem , igracite na Bregallnica bea aplaudirani vo pocetokot , posle koga postigna gol kako ironija za nashite fudbaleri sto igra ko pi4ki do toj moment , i vo krajot isto taka.
Ajde mocko eden kazi mi sea za ova scenario ?!Што може дас е деси бе ? кое би било најубавото сценарио со кое може да се оправда глупоста што ја прават??? можеш да ми кажеш пример ?
Ajde mocko eden kazi mi sea za ova scenario ?!
Covek ostana osakaten za cel zivot radi moroni so nemaat 2 grama mozok u glavata.
Незнам што е толку возбуда на сите што сте реплицирале.Осакатените останаа така ради вас, сигурно јас не дојдов да фрлам бомби.А тепачката зошто настана? Не сакавте да излезите така? Како што знам секогаш навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин пред крајот за да се избегна инциденти.Вие на 2-3 мин пред крај од утакмица не сакавте да излезете така?? Како сакаш полицијата да реагира? Да ве моли со вино и поскурче да излезите?? Мислиш мене кеф ми е што се случувало вакви работи??? Баш неубо ми падна кога видов инцидент во 92ра , значи прво што ми падна на памет е дека барате сламка за да направите инцидент, а и сигурно не сум далеку од реалноста.
Незнам што е толку возбуда на сите што сте реплицирале.Осакатените останаа така ради вас, сигурно јас не дојдов да фрлам бомби.А тепачката зошто настана? Не сакавте да излезите така? Како што знам секогаш навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин пред крајот за да се избегна инциденти.Вие на 2-3 мин пред крај од утакмица не сакавте да излезете така?? Како сакаш полицијата да реагира? Да ве моли со вино и поскурче да излезите?? Мислиш мене кеф ми е што се случувало вакви работи??? Баш неубо ми падна кога видов инцидент во 92ра , значи прво што ми падна на памет е дека барате сламка за да направите инцидент, а и сигурно не сум далеку од реалноста.
Од каде тоа дека навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин. пред крај? Пред да напишеш нешто размисли убавоНезнам што е толку возбуда на сите што сте реплицирале.Осакатените останаа така ради вас, сигурно јас не дојдов да фрлам бомби.А тепачката зошто настана? Не сакавте да излезите така? Како што знам секогаш навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин пред крајот за да се избегна инциденти.Вие на 2-3 мин пред крај од утакмица не сакавте да излезете така?? Како сакаш полицијата да реагира? Да ве моли со вино и поскурче да излезите?? Мислиш мене кеф ми е што се случувало вакви работи??? Баш неубо ми падна кога видов инцидент во 92ра , значи прво што ми падна на памет е дека барате сламка за да направите инцидент, а и сигурно не сум далеку од реалноста.