ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.146
Чуле џандариве за нешто како солзавец за да растереш маса без да повредиш никој
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже пак ќе кажам, со оглед на тоа дека во полиција втераа и писмено и неписмено и ќоро и сакато не ме чуди да идиотот мислел дека е солзавец гомното што го активира.Чуле џандариве за нешто како солзавец за да растереш маса без да повредиш никој
Не знам за останатиот дел од светот ама кај нас 100% прво гостинските навивачи си одат па потоа домашните. И у баскет е така, и у фудбал и ракомет...Во цел свет гостинските фанови седат на стадион додека не се испразнат домашните. Дај расчитај на интернет пред да стресеш нешто.
Остај тоа и на Анал 5 кажаа дека навивачот ја украл и ја фрлил бомбата, ко да не знаеш Северна Кореја дека сме станале.
Не знам за останатиот дел од светот ама кај нас 100% прво гостинските навивачи си одат па потоа домашните. И у баскет е така, и у фудбал и ракомет...
А и пологично е така, ем помалце луѓе се, ем нема голем простор за правење тепачки и слично. Ако првин си отидат домашните ќе можат пак да се вратат и да се собираат за тепачки, а вака прво гостите си одат за да нема никакви инциденти. Иначе да не знае човек на што да верува, 1000 различни информации излегоа, гнида од народ сме. Како и да е никој нема да му ја врати раката на човекот, односно двата прсти што ги изгуби и затоа во иднина треба да се мисли однапред на некои работи, и што се однесува до навивачите и особено до полицијата.
Прво си одат домашните па потоа ги пуштаат гостинските и тоа за чудо, без пендрак и штит а камоли шок бомбиНе знам за останатиот дел од светот ама кај нас 100% прво гостинските навивачи си одат па потоа домашните. И у баскет е така, и у фудбал и ракомет...
А и пологично е така, ем помалце луѓе се, ем нема голем простор за правење тепачки и слично. Ако првин си отидат домашните ќе можат пак да се вратат и да се собираат за тепачки, а вака прво гостите си одат за да нема никакви инциденти. Иначе да не знае човек на што да верува, 1000 различни информации излегоа, гнида од народ сме. Како и да е никој нема да му ја врати раката на човекот, односно двата прсти што ги изгуби и затоа во иднина треба да се мисли однапред на некои работи, и што се однесува до навивачите и особено до полицијата.
Прво си одат домашните па потоа ги пуштаат гостинските и тоа за чудо, без пендрак и штит а камоли шок бомбиНо како и да е, не можеш ти да го тераш некој да си оди од стадион на незавршена утакмица. Замисли од Синеплекс да те станат на незавршен филм? После сакаат да сме оделе по стадиони во голем број, па на нашиве токмаци да им дадеш да организираат дерби на стадион од 80,000 ќе земат нуклеарка да фрлат ќе ти речат не се замарам.
Е тоа, дај Боже викам само за ова да заиграме некад во групна фаза од ЛШ барем, да видат какви правила има и да ни се смее цела Европа кога ќе искачаме по наслови од весници.Башка да не збориме дека гостинските навивачи се на стадионот од 1ва минута а не од 20+ минута.Ќе се чуди полицијава ако по некоја случајност некогаш наш клуб ако би заиграш во ЛШ каде би дошле доста бројна гостинска публика.
Па и кога ќе ми текне кога по порталиве имаше некои информации дека сакале во Скопје да се одржи Турскиот супер куп лани,е тоа што ќе беше.
Последниот пат кога Комити беа во Штип мислам дека останаа откако си отидовме т.е публиката. Не се сеќавам 100%
Мене јасно ми е како е на страна, ама исто јасно ми е и како е тука, затоа и ти реплицирав. Не е логично да не дозволиш на навивачите да ја прослават победата на својот тим барем 5-10 минути по завршувањето на мечот. Па пичка му матер 400 души ли не може да исконтролираат бре? Виделе ли они што се случува кога играат Галатасарај и Фенербахче? Е тоа е маса на луѓе, илјадници тифози кои беснеат во толпи...Прво си одат домашните па потоа ги пуштаат гостинските и тоа за чудо, без пендрак и штит а камоли шок бомбиНо како и да е, не можеш ти да го тераш некој да си оди од стадион на незавршена утакмица. Замисли од Синеплекс да те станат на незавршен филм? После сакаат да сме оделе по стадиони во голем број, па на нашиве токмаци да им дадеш да организираат дерби на стадион од 80,000 ќе земат нуклеарка да фрлат ќе ти речат не се замарам.
Не е исто обична публика и навивачка група.И да имало навивачка група тогаш сигурно не била озбилна бројка
Не сфаќаш. Сакам да кажам дека Комитите мислам дека останаа откако се испразни цел стадион, како и во цел свет
7.000+ викаш а?Za mecot SHKËNDIJA-Bregallnica 2-1
Imase samo 4 min sudisko prodolzenie , a trebase da ima najmalku 6 , se povredi najprvo igracot so broj 25 , tuka imase 4minuti stop , posle 5-6 pati lezea po teren , i imase 6 izmeni , znaci za se ova 4MINUTI !???
I ne bese namestalka , postignavme gol vo poslednata mozna sansa so glava .
So sreka pobedivme , igravme katastrofalno vo 1 pol .
Publika 7,000+ , super atmosfera.
Mnogu nazad ste site ekipi , najrealno vi kazuem , igracite na Bregallnica bea aplaudirani vo pocetokot , posle koga postigna gol kako ironija za nashite fudbaleri sto igra ko pi4ki do toj moment , i vo krajot isto taka.