Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам што е толку возбуда на сите што сте реплицирале.Осакатените останаа така ради вас, сигурно јас не дојдов да фрлам бомби.А тепачката зошто настана? Не сакавте да излезите така? Како што знам секогаш навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин пред крајот за да се избегна инциденти.Вие на 2-3 мин пред крај од утакмица не сакавте да излезете така?? Како сакаш полицијата да реагира? Да ве моли со вино и поскурче да излезите?? Мислиш мене кеф ми е што се случувало вакви работи??? Баш неубо ми падна кога видов инцидент во 92ра , значи прво што ми падна на памет е дека барате сламка за да направите инцидент, а и сигурно не сум далеку од реалноста.

А бе човек не разбираш, ШОК БОМБА не се фрла меѓу толку луѓе и на толку тесен простор, пошто шансите дека ќе има лошо повредени се 99,9%.

Па цело време мислам дека комити фрлија бомба,така кажуваше коментаторот прееска.

Незнам што е толку возбуда на сите што сте реплицирале.Осакатените останаа така ради вас, сигурно јас не дојдов да фрлам бомби.А тепачката зошто настана? Не сакавте да излезите така? Како што знам секогаш навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин пред крајот за да се избегна инциденти.Вие на 2-3 мин пред крај од утакмица не сакавте да излезете така?? Како сакаш полицијата да реагира? Да ве моли со вино и поскурче да излезите?? Мислиш мене кеф ми е што се случувало вакви работи??? Баш неубо ми падна кога видов инцидент во 92ра , значи прво што ми падна на памет е дека барате сламка за да направите инцидент, а и сигурно не сум далеку од реалноста.
Во цел свет гостинските фанови седат на стадион додека не се испразнат домашните. Дај расчитај на интернет пред да стресеш нешто.

Па цело време мислам дека комити фрлија бомба,така кажуваше коментаторот прееска.
Остај тоа и на Анал 5 кажаа дека навивачот ја украл и ја фрлил бомбата, ко да не знаеш Северна Кореја дека сме станале.

Од каде тоа дека навивачката група го напушта натпреварот 5-10 мин. пред крај? Пред да напишеш нешто размисли убаво
И да е така, сигурно ШОК БОМБА не е начинот да ги натераат да излезат.[DOUBLEPOST=1407103439][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Аман бе човек, па прво рипни, па кажи оп. Прочитај неколку извори, неколку коментари, не да се леташ. Како бе Комити фрлиле бомба? Од каде им ним бомба? Мислиш не ги тресат до чорапи пред да влезат?
Бомба фрлиле.:pos:
До крај на денов ќе излезе дека атомска била бомбата. Хирошима и Нагасаки. Овие Комити значи скриено жарче биле...:icon_lol:

Не гледаме за европа, кај нас редовно на помаливе стадиони гостите ги изнесуваат пред завршеток.Барем така ми останало во сеќавање.
Европа има подобри услови и др е стадион од 5000 и стадион од 50 000 кој е максимално организиран

Само кај навивачката група го напушта порано натпреварот, оти имаме неспособна полиција да воспостави контрола на навивачи а не пак нешто да е посериозно. И мисли со тоа главата зелко една, не е прва глупост ова на полицијата или треба тебе да ти се деси за да видиш дека се неспособни ?

Од секогаш било проблем тоа со напуштањето порано, конкретно во Битола. Доаѓаат од пичку матер 300 километри за да ги внесиш на полувреме и да ги избркаш 15 минути порано. Еднаш се знаеше дека ќе пукни. Ниту се способни да ги задржат дури си одат сите, а ниту пак да ги извадат нормално.

И тоа ли го има во Македонија, напуштање пред да заврши утакмицата за да немало инциденти.
Каков циркус читам не ми се врува.

Ќе бидам досден и ќе повторам „КЛУЧ„ на вакво никакво првенство.

Кога сме кај условите за фудбал на балканот, имаше една група на фб со слики од случки на натпревари на балканот(некој ако ја знае нека ја постира). Инаку тоа е реалноста младите сакат да глумат некое хулиганство и борба против системот но мислам дека стадионите не се вистинско место за такви работи. И порано(кога Осогово беше прволигаш) имаше навивање, гостински навивачи имаше на секој натпревар но се одеше да се гледа фудбал да се навива, тогаш најголем инциндет беше ако летнеше некој камен по автобусот на гостинските навивачи или возот, сега дечките остануваат без раци без 300 400е за казни.
seoski fudbal се вика страната

На повеќе портали прочитав дека овај сам ја украдил бомбава и ја активирал.Немој одма да ми се нафрлите, нормално дека може да е не вистина затоа што повеќето портали се од власта.Ама која е логиката да пукни шок бомба под нозе а да ти ја напрај раката партал??? поверојатно е да ја држиш враце и да се случи истото.Толку нема никој што бил таму или што е поинформиран?

На повеќе портали прочитав дека овај сам ја украдил бомбава и ја активирал.Немој одма да ми се нафрлите, нормално дека може да е не вистина затоа што повеќето портали се од власта.Ама која е логиката да пукни шок бомба под нозе а да ти ја напрај раката партал??? поверојатно е да ја држиш враце и да се случи истото.Толку нема никој што бил таму или што е поинформиран?
Alo 10 pati se pisa bombata e zemena so obid da se frli na strana za da ne nastradaat i drugi!

па ако повеќето портали се од власта не значи информациите се безврска(ова општо го зборувам).

Дечкото пробал да ја фрли бомбата на друго место за да не настрадаат и другите и тогаш таа му пукнала во раце

А пологично е дека дечкото ја земал бомбата од појас на некој од полицајците, ја активирал и ја забораил па у рака си ја рокнал? Мајко мила :facepalm:

Ја земал у рака за да ја тргне од комитите, разбираш??

Разбирам де, ако не реплицирам на постот после мене за 3-4 мин незначи дека се думам дома и скици си правам.Голема штета е што човекот остана осакатен за што бе? она ли е фудбал ? затоа немам цапнато 5-6 год на стадион

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom