Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Срамота е ова веќе...

Воглавном додека Шкендија не победи нема крај на утакмица во Тетово.

И што е работава сошто толку се игра. Гледам резултати во живо на сите утакмици +15 минути продолжување?

Што се деси ? ? експлозија некаква коментаторов вика

Aj be ne jadete gomna koga uste tocno ne se znae so se desilo....
Што може дас е деси бе ? кое би било најубавото сценарио со кое може да се оправда глупоста што ја прават??? можеш да ми кажеш пример ?

Јаоооо БОЖЕ МООЈЈЈ .... ЈАО..... У цел свет фудбал и ние фудбал, абе забранете го ова малтретирање на овој убав спорт, го малтретираат спортот само, срамота.

Воглавном додека Шкендија не победи нема крај на утакмица во Тетово.

И што е работава сошто толку се игра. Гледам резултати во живо на сите утакмици +15 минути продолжување?

Ne jadi gomna 10 min imase prekin se povredi igrac na Bregalnica

Ne jadi gomna 10 min imase prekin se povredi igrac na Bregalnica
10 минути за повреден играч??? Абе не зафркавај. Секоја ама баш секоја утакмица особено во Тетово се чека додека не победи Шкендија ова го нема во Газа 15 минути продолжување.

Како и да е Штипјани секако се задоволни денеска.

Skendija :) ne jadete gomna,trebase 7 min prodolzenie(vleze brza pomos so kola u teren,mu ja pukna glavata Kirovski na toj igracot od bregalnica,sreka prezivea,samo da ne nesto poseriozno) a ne samo 4, inace golot padna u 93 minuta :) crknete dusmani ;) publika 7.000 ,dozd veter,ama ljubovta sprema klubot e nesto drugo ...

Последно уредено:
Што може дас е деси бе ? кое би било најубавото сценарио со кое може да се оправда глупоста што ја прават??? можеш да ми кажеш пример ?
А ти беше на утакмицава па да судиш кој е крив а кој не?!
Дај бе барем еднаш воздржите се од јадење гомна без никакви докази! Ако не си осетил како е да си им на пик цело време на ЕБР и кога бараат и да трепнеш без да ги прашаш за да те малтретираат, подобро да си траете.
Секоја навивачка група си прае одредени проблеми, и Комити не ги правдам и не се цвеќиња за мирисање, ама на нив одамна им го имаат “меракот“ и ги малтретираат каде ќе стигнат.
Не знам што спијат од Комити, дај више еднаш излезите со некакви докази (снимки, било што) и почните со тужби за полицајциве што се изживуваат на вас цело време. Мора да стаете крај на све ова, кај стигна ЕБР удира по вас.

дете, јасно е тоа дека полицијата се изживува.Ама како бе тоа стално на комити се изживува????оти до 92ра ништо не се случи???? несакаа да излезат комити тоа се виде и на снимките и почнаа тепачка со полицијата.Кој е виновен за тоа ??? она со експлозијата бе , повредија 10 души зошто?? оти се мрднати во умот ете затоа. Знаеме дека сте братски групи, и јас ги бранев комити се до фрлањето на столчето на ракометот.очај невиден се ко племево наликуваат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom