Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Мене сите епизоди ми се интересни. Си држи некој стандард серијата иако некогаш знаат и да развлечат нешто. Хуморот си е тој, само што веќе го навикнавме.
Мене многу ми се допаѓа шо модерното и забавното го носи на некст левел. И целиот тој интернет хајп шо го добива серијата, уште од првата епизода ме импресионира.
Јесте дека имаат некогаш епизоди кои не се најинтересни, ама тоа се бројат на прсти на една рака досега, од скоро 50 епизоди шо ги имале.

Е ова беше епизода и пол!!!
Има надеж за сезонава, има...
Бај да веј Луис може да им дава лекции по глума на сите од Харви до чистачката у адвокатскава фирма.

Епизодиште! :D
Луис беше најепик, после него Дона, па Мајк и Харви :X3:.

Никогаш не сум го сакала Луис, ама со новава сезона ми стана омилен. :giggle:
Guess what his favorite sport is? BasketBALL. :pos:

ги изгледав првите 2 сезони на брзинка за 1 недела почнаа да го тупат во третава сезона ама сепак ми се свиѓа серијава. Најинтересни сцени ми се со Луис и Харви. :pos:

Новава епизода растури! I was wrong about us, we're done :cool: Башка Луис на почетокот многу антипатичен ми беше, сеа ми е на врвот :icon_mrgr:

Шпанска сапуница...потрагично плачење од она на Рејчел немам видено на филм или серија.
Кај и да е очекувам да откријат дека Рејчел е ќерка на Луис и Шила од една пијана ноќ, после страшно добра изведба на Кармен од времето кога биле млади.

Шпанска сапуница...потрагично плачење од она на Рејчел немам видено на филм или серија.
Кај и да е очекувам да откријат дека Рејчел е ќерка на Луис и Шила од една пијана ноќ, после страшно добра изведба на Кармен од времето кога биле млади.
Dobro be samo mrcis,ako ne ti se svigja ne ja glej :D

Абе а има најава негде за 5та сезона? Пошто од 4та уште една епизода остана...

Стварно Рејчел многу ја удрија на патетика. А ко лик ми беше ок.

- Forstman?
- Logan.
- Gillis.
- Rachel.

Која смеа ме фати на сценава. :LOL:

Malce e glupicka prikaznata, mike so negovata sposobnost za pamtenje... Supernatural much? :-D
Ama top serija e :-D

Мајк има фотомеморија и тоа е нешто што постои кај мноооогу мал процент од луѓето, па затоа луѓето со ваква способност се на исто рамниште со оние со највисок IQ (генијалци). Кај овие луѓе мозокот им работи со поголем капацитет во споредба со обичните луѓе. Тука нема ништо надприродно како што мислиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom