Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па се изненадив вчера кога видов дека сега почнува. Очекував во јули :D

Мислам дека Suits освен што се тип-топ визуелно скоцкани, со приказната почнува да личи на шпанска серија + има многу нелогичности низ серијата од правен аспект - секако, направени со цел да и послужат на приказната на серијата. 6те епизоди од зимата беа најлоши откако е почната серијава и ако новиве епизоди го тераат истиот принцип, ќе западне во жива досада.

Пак ќе речам, визуелно е топ, classy и слично. Ама, да беше на шпански, приказната може комотно да биде дел од шпанска серија.

Мислам дека Suits освен што се тип-топ визуелно скоцкани, со приказната почнува да личи на шпанска серија + има многу нелогичности низ серијата од правен аспект - секако, направени со цел да и послужат на приказната на серијата. 6те епизоди од зимата беа најлоши откако е почната серијава и ако новиве епизоди го тераат истиот принцип, ќе западне во жива досада.

Пак ќе речам, визуелно е топ, classy и слично. Ама, да беше на шпански, приказната може комотно да биде дел од шпанска серија.
За да наликува на шпанска серија треба прво да исполнува одредени критериуми, на пример да излезе дека Џесика му е мајка на Мајк кој бил украден од болницата како мал, а дека Харви и Дона се уствари полубрат и полусестра.

Сега за сега, нема ни Ш од шпанска серија.

За да наликува на шпанска серија треба прво да исполнува одредени критериуми, на пример да излезе дека Џесика му е мајка на Мајк кој бил украден од болницата како мал, а дека Харви и Дона се уствари полубрат и полусестра.

Сега за сега, нема ни Ш од шпанска серија.

Ама оди натаму. :)

Malce e glupicka prikaznata, mike so negovata sposobnost za pamtenje... Supernatural much? :-D
Ama top serija e :-D

Јако отварање на 4та сезона! It's gonna be a hell of a street fight наредната епизода :D.

Не знам шо е смешно,ко да ти се смеам оти тебе ти е убава плава боја а мене ми убава зелена

Воопшто не е исто.

Поспецифична паралела со боиве е да кажеш тебе ти е убаво плаво беемве а мене убаво зелено фиќо.

Ај да се вратиме на темава..

Не знам шо е смешно,ко да ти се смеам оти тебе ти е убава плава боја а мене ми убава зелена
Епа ете гледаш за вкусови не се дискутира башка споредуваш различни жанрови шо никаква поврзаност немаат. Споредбава е авион > компјутер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom