Pickbox.tv - стриминг платформа за гледање филмови и серии

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Што е PickBox?
PickBox претставува услуга за стриминг, преку која можеш да уживаш во повеќе од 2500 часа серии, филмови и документарци, преку паметен телефон, лаптоп или телевизор, за само 305 МКД месечно.

Ти бираш што, кога, колку и каде гледаш.

Pickbox.tv – за сите оние кои го минуваат времето на интернет и не сакаат да чекаат цела недела за новата епизода од омилената серија.

www.pickbox.tv

Го пробал ли некој ова? Ми личи како на балкански Hulu, Netflix...
Достапен е во Словенија, Хрватска, Србија, БиХ, Црна Гора и Македонија и содржините се преведени на македонски јазик.

Што знам изгледа ок, онака на нелогирано :ROFLMAO:

Имаат негде список на сите филмови и серии што им се достапни ?

@dragonsky регистрирај се ке ги видиш што има на лагер

a има ли нешто бесплатно за гледање или ѕа се мора да се плати ?

Прееска видов реклама на фб: „Гледај го Црното Сираче“. :D Има некој акаунт да каже што серии и филмови има?

Многу мразам вакви наџиџани идиотски страници, демек гледај ово-оно за малку пари, а најосновното го немаат. Листата со канали. И зошто би плаќал?

Многу мразам вакви наџиџани идиотски страници, демек гледај ово-оно за малку пари, а најосновното го немаат. Листата со канали. И зошто би плаќал?

Па не стримаат канали, стримаат On Demand серии, филмови...

Прееска видов реклама на фб: „Гледај го Црното Сираче“. :D Има некој акаунт да каже што серии и филмови има?

Бесплатно регистрирај се и погледни што сѐ нуди Pickbox.

Не сум од дома сега, инаку ќе се регистрирав и пишев.

10309218_1484090958489548_4446052918972707534_n.png
[DOUBLEPOST=1399808591][/DOUBLEPOST]Koj се има претплатено на HBO мислам дека ова ќе биде подобро
http://www.hbogo.mk

сеуште им е во тест фаза hbogo за нас македоците па не е уште пуштен целосно . Јас тоа го чекам .

Последно уредено:
На еден српски форум за телевизија читав дека највеќе имаат од продукцијата на BBC па MGM па од ABC . Наскоро ќе имало и од продукцијата на Sony .

10349950_1486888798209764_8660014191998396511_n.png

Мене ме интересира знае некој која е фирмата на оваа услуга т.е кој го има ова креирано ? Србин, Хрват, Македонец, Англичанец или.. ?

Последно уредено:
Веќе плаќам за да имам интернет секој месец, зашто би давал плус пари за нешто што можам да си го симнам од замунда и сличните страни? Не ми е јасно...ок е Netflix, Hulu и се тоа, ама таму се оди апсаана за симнување од интернет без пари...

Веќе плаќам за да имам интернет секој месец, зашто би давал плус пари за нешто што можам да си го симнам од замунда и сличните страни? Не ми е јасно...ок е Netflix, Hulu и се тоа, ама таму се оди апсаана за симнување од интернет без пари...

Друже, се слагам со тебе и верувај дека до пред некое време и јас така размислував.

Е сега мене ми е мака да симнувам филмови, серии и да барам на нет преводи и сл.....така да 305 ден. месечно мене лично не ми е голема сума за да си обезбедам уживанција да гледам филмови на таблет.

Откако ќе може да се користи Pickbox и на Smart TV, ќе се претплатам и за цела година.

Види, не дека торенти повеќее нема да симињаме некогаш...ама верувај понекогаш незнам што филм да слезам и што да гледам.....Вака со Pickbox имам листа и секогаш наоѓам нешто да гледам...дали некој евергрин игран филм, дали некој документарец...а богами и 2 серии зафатив :)

Сепак, секој како што му е убаво си прави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom