Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Kade moze da se namesti Cobra Ode vo Makedonija i kolku pari ? Gledam nesto po internetov okolu 100$ se vrti cenata ..[DOUBLEPOST=1397156158][/DOUBLEPOST]
Jas kako sto znam kaj nas nema PayPal i nema shipping do Makedonija. Ti kako poracuvas od tamu ?
Jas do sega igrite gi poracuvav od zavvi i nemase nikakvi problemi .....
A koga se naracuva od zavvi, igrite moze da se igraat na us account na ps3 ?

Не знам дали тука е местото на муабетот, се извинувам ако не е, ама имам дома PES 2012 оригинал, за Playstation 3, со друга опаковка. Би ја мењал за некоја игра за xbox 360 доколку има некој заинтересиран.

Сеа кога ќе биде овозможен ПејПал ќе пробаме да земеме игри преку UK или US акаунт.

Мафиа 2 моментално за 7.45 евра на германскиот пазар :cool:

Ај едно прашање,има ли шанси сам да го поправам YLOD на ps3 fat 60gb,или морам да го носам на мајстор??

Може да се направи апдејт од ofw 3.55 на rogero cfw 4.55 или мора да ми биде cfw 3.55 па да се апдејтува?

Што верзија е оваа? Дали се исплати да се купи и кои и се можностите, јачината на хардверот дали е иста, ваљда треба екстерен хдд или што знам таму, 12 г е премалку
http://www.tehnomarket.com.mk/products/09124431/sony-ps3-12gb-console
se na se ke te fati 13 000 zasto sakal nejkel ke mora da kupis nov hard. procedurata za vadenje i stavanje na hard e lesna i ja imas na youtube.

Od deka kupuvate original igri za PS3 i kade se najeftini ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom