Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајгана.
Многу озборувачи,малку работат на дела.
Ме мотивира повеќе да продолжам напред.

Абе знаеш како викаат, нешто ненадејно коа ќе ти излезе, испаѓа најубаво на крајот. Отидов во петокот во Паланка, со цел викендот да ги поминам со роднините, али братучед ми ме “прелажа“ да одиме на пивофест. И не зажалив! Одлично беше, добра дружба падна, со оглед на тоа дека бев со луѓе што ги гледам прв пат во живот.

Налетав и на форумџииве, а искрено поима немав дека ќе се собираат, али ако, вака спонатно боље беше. :D Упознав доста фаци, али @the_kop за малце ми избега, пошо је шмекаше Хелена Розга, заедно со ПеЃа. :icon_lol:

И шо сакав да кажам, да не заборавам, дечкото кај што спиевме двата дена е најдобриот лик што сум го упознал у животот. Не сум видел погостопримлив човек од него. Колега од факултет е на братучед ми, и не пречека како кралеви, со полна трпеза, пиења миења дрн дрн...

Се на се прекрасен викенд, и се надевам дека следната година ќе биде уште подобро. :D

Ако ова беше Клара (за бурата зборувам) навистина сум разочаранн..

Драа Кајганоу

Mp4 плеeр се пуни, за на одмор ке се рока добар чилаут,Џими,Пинк Флоид,Куба,бичхаус,Колдплеј, Шаде,Нуџабес,спејс рок,Сејкред спирит, Кафе дел мар и наравно Шпонгл : ) Oбожаам да слушам музику док бранови удараф и слнце заваѓа. У четфртак поваѓам

Негооо опасно ми се игра Метал Слаг(или Слуг) : D
Хеви машинган рататаатааааааmetal_slug_x_-character_select_-_snk_corporation.jpg
metalslug_(14).jpg

Последно уредено:
Драга...
Чудни соништа сношти, на граница со кошмари...
Не, не верувам во сонови...само... цел ден ме прогонуваат...

Знам дека @Божино во 4 сабајле беше мртов пијан, мртOFF али беше убеден дека во 10 сабајле ќе одиме на пинг-понг.

Сепак, сабајле во 8 кај Мацко стигнала оваа порака

10340147_10202778622132552_3116144058210191124_n.jpg

Човеку, те обожавам :pos::pos::pos:

ДК
Има изрека која вели дека доколку подолго време си врзан за нешто ти постануваш нештото.Тоа ти е исто како по цел ден да седиш на форум и еден ден постанеш...фа фа фа форумот:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ban me and set me freeeeee!!!!!!!

Шо ме нервираат овие српскиве твитерџии, ко договорени сите отишле на одмор. Без осет! Глупи Срби! И сеа шо да пишам ја у драгана кајгана!?:mad:

Едит, најдов: Можеби не сум бил во можност да бирам каде ќе се родам, но секако ќе бирам каде ќе живеам.

Драга Кајгана,
Во саботата што измина додека бевме на Пивофест и јас и моиве другари абе се згазивме од смеење. Пред нас стоеа едни Прилепчанки (ваљда Прилепчанки беа), а ние слушавме во моменти што зборат. Едната и вика на другата:
- Абе знаиш што че ти кажам?
- Што че ми кажиш?
- Ова денешниве мушки какви станаја, абе чудо...., порано беа силни како тато, а сега бричат нозе како мама.

Абе Кајги се згазивме од смеење :pos:

Значи не треба многу да се трудиш за да го насмејш сунгерот. В година тој гостин ќе си го земам, за овие другиве се отепав мислење.

Ќе ми се лути @Iceboy заради ова, али морам.

Нема поглуп термин за излагање/искачање/излегување, од велешкиот: „Ај да испаднеме! “

Кај да испаднеме бе да го ебам? Шо сме ние, фудбалски тим? Се осеќам ко Ваљадолид коа некој ќе рече/пише така.

*објаснување за неупатените со Ваљадолид:

Capture.PNG

fyeah.jpg

*** А Осасуна е random риба шо работи у кафиЌ.

Одам дo прoдавница да си земам цигари, и прoдавачoв ми вика дај ми лична карта. o_O
Океј му ја давам личната и oвoј, сo здравје да си ја кoристиш. o_O
WTF?!

Знам дека не 40+ ќе ми гoди да ми викаат дека изгледам за пoмлада, али мoменталнo страшнo ме иритира :гомце::гомце::гомце:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom