Го гледав капетан америка винтер солџер, филмиште у свака смисла. Можеле бар уште малце да се посветат на ликот на баки барнс, но според крајот изгледа и ќе го гледаме во некое идно продолжение на капетан америка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога сме кај блокбастери, Спајдермен 2 ич не ми се свиѓаше.
А си мислев нешто налик на ова ќе начекам
http://www.imdb.com/title/tt0362478/?ref_=nv_sr_2
еден од најпотценетите филмови на имдб.
A neli moze nekoj da kaze nes za comedy-romantic filmovi.. nikoj li ne gleda takvi?
Лоша копија на Твајлајт Зоун би рекол.Филмот е копија не епизода од Twilight Zone, така да, далеку би рекол...
Ако мудриот мајмун вика така, ондак мора да е така.
Види, кога ќе гледаш ремек дело како оргиналната епизода, после филмот ќе ти биде мизерија или скоро мизерија
Неизбежно е....
Одамна пишувавме за филмот, веќе сум го заборавил. Знам само дека првичниот впечаток ми беше мизерија, и едно време филмот имаше оцена 2.нешто на IMDB, сега гледам подобро котира. Може и рецензија имам напишано, баш ќе проверам.[DOUBLEPOST=1405978590][/DOUBLEPOST]Сум пишал нешто кратко и сум му опнал двојка... @wot , зошто не работат линковите во „Сите наши рецензии“?Ако мудриот мајмун вика така, ондак мора да е така.
Претерано остарени? Имало и таква работа?Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
Има беПретерано остарени? Имало и таква работа?
Го гледав тој со корејски превод "720п" ,на телевизор не беше лоша сликата.Ima torrent ili v kino go gledase