Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав капетан америка винтер солџер, филмиште у свака смисла. Можеле бар уште малце да се посветат на ликот на баки барнс, но според крајот изгледа и ќе го гледаме во некое идно продолжение на капетан америка

Ако мудриот мајмун вика така, ондак мора да е така.

Види, кога ќе гледаш ремек дело како оргиналната епизода, после филмот ќе ти биде мизерија или скоро мизерија :D

Неизбежно е....

Ако мудриот мајмун вика така, ондак мора да е така.
Одамна пишувавме за филмот, веќе сум го заборавил. Знам само дека првичниот впечаток ми беше мизерија, и едно време филмот имаше оцена 2.нешто на IMDB, сега гледам подобро котира. Може и рецензија имам напишано, баш ќе проверам.[DOUBLEPOST=1405978590][/DOUBLEPOST]Сум пишал нешто кратко и сум му опнал двојка... @wot , зошто не работат линковите во „Сите наши рецензии“?

Последно уредено:
Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
Претерано остарени? Имало и таква работа?

Претерано остарени? Имало и таква работа?
Има бе :D

12 Angry Men -1957- Пример за филм што е остарен

Рандом стар филм што има компјутерски ефекти-Претарано остарен

:D[DOUBLEPOST=1405979310][/DOUBLEPOST]Иако малце се заебав пошто Твајлајт зоун нема нешто премногу ефекти али ју гет мај поинт, у меѓувреме филмската уметност е напредната премногу така што некои филмови неможеш да ги доживееш сега исто како што би ги доживеал на нивната премиера на пр.

Се согласувам со Змејски за ТЗ. Серијата е класика и на времето е била уникат, единствена од тој типот, ден денес се црпи инспирација за филмови и се користат некои елементи од ТЗ, ама далеку од интересна е за гледање у ова време со оваа технологија. Среќа ја кога бев помал, зборам за осмо оделение, прва година ја гелдав, па тогаш сеуште не беше толку јака технлогоија, ефекти и све остало па се тераше некако, сега да ја гледаш, што знам, ја не би.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom