Што би си купиле од Валијант?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ете не сум знаел дека има нешто слична тема
(не излегува при отварањето, ама насловот не јасен за тетки и чичковци)
-
абре ова таму погоре ич не ми се ни чита,се некој гуми,кожи и пластики има (си претпоставувам)вештачко створено во некој лабаратории и погони,нема лезет во такви нешто , природно бре , за се си има прородата створено, замена за секоја потреба па и за само-секс,и башка тоа скапотилакот а и не е тоа-тоа кога има за се подобра замена, абре кој пробал знае и кажува.Picture 1728.jpg 1.Picture 1729.jpg 2.Picture 1731.jpg 3. без зборови

Чичко @Anco, не ти треба замена за ова. Јас би ти препорачала афродизијак за госпожата. Кажи ѝ дека е лек за климакс.

-
абре ова таму погоре ич не ми се ни чита,се некој гуми,кожи и пластики има (си претпоставувам)вештачко створено во некој лабаратории и погони,нема лезет во такви нешто , природно бре , за се си има прородата створено, замена за секоја потреба па и за само-секс,и башка тоа скапотилакот а и не е тоа-тоа кога има за се подобра замена, абре кој пробал знае и кажува.Прегледај го приврзокот 97870 1.Прегледај го приврзокот 97871 2.Прегледај го приврзокот 97873 3. без зборови

A место кондом, завиткај го во лист од лозница

-
абре ова таму погоре ич не ми се ни чита,се некој гуми,кожи и пластики има (си претпоставувам)вештачко створено во некој лабаратории и погони,нема лезет во такви нешто , природно бре , за се си има прородата створено, замена за секоја потреба па и за само-секс,и башка тоа скапотилакот а и не е тоа-тоа кога има за се подобра замена, абре кој пробал знае и кажува.Прегледај го приврзокот 97870 1.Прегледај го приврзокот 97871 2.Прегледај го приврзокот 97873 3. без зборови
Толку од диња за летово јадење. :sick: Нешто козиња немаше покрај кеј во Вардар кога растеше?

Толку од диња за летово јадење. :sick: Нешто козиња немаше покрај кеј во Вардар кога растеше?

Не козиња, во кал! Влажно, топло, не бега, не ја боли глава и бесплатно.

Последно уредено:
A место кондом, завиткај го во лист од лозница
може и тоа ако го имаш во близина,ама јас практикувам после работата да го протријам со коприва,
и сите болести џенем ваќаат, е потоа неколку дена ќе требаат два броја поголеми гаќи,да се носат.

Ништо од овие срања..Дедо и баба да ги прашам,дали имало вакви гомнарии во нивно време..Се знае чист суров секс и готово..Поарно парите на кладилница би ги уплатил..[DOUBLEPOST=1405795991][/DOUBLEPOST]
може и тоа ако го имаш во близина,ама јас практикувам после работата да го протријам со коприва,
и сите болести џенем ваќаат, е потоа неколку дена ќе требаат два броја поголеми гаќи,да се носат.

Протриј го со кактуз,и че биде како нов..

Штом постојат повеќе од 10 години и имаат 3, или незнам веќе колку продавници?? тоа значи дека народов ни е пун манијаци и разочарани стари моми.

Штом постојат повеќе од 10 години и имаат 3, или незнам веќе колку продавници?? тоа значи дека народов ни е пун манијаци и разочарани стари моми.

Од кај ти е заклучокот еј sex toys автоматски е манијак или очајна стара мома :pos: . Дај бе уште ебете у мисионерска со изгасено светло и под јорган?
Ако не и ги задоволиш фантазиите и апетитите онда не се ни чудам што се редовни муштерики на валијант...Ова по твојава логика идев само од друг аспект

Ох, гарант има тука и некои кои не се соблекуваат со партнерот пред да угасат светло, а за секс не зборуваат никад. Жално е тоа што се случува со целокупниот живот на овие луѓе, поради ваквата затуцаност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom