Што би си купиле од Валијант?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
да бе...да... ние пиеме нафта... некој да ти подари дилдо а ти само ке го чуваш ко украс... [Едит: полека со изразите, внимавај како се обраќаш]... :back:

ја имам доволно откачено друштво и минатата година за роденден коа ме прашаа шо сакам,реков нешто розево и ето добив од Валијант еден голем розев вибратор со 12 брзини,30 големина и бисерен шмек :pos::pos::pos:
и јас исто ко дани "не го употребувам" :wink::smir::helou:

slednava kombinacija:
317-a.jpg

ova go nema za zal u katalog ama extra e:
play_coolmint_50ml_big.jpg

and then party whole night long:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Jas gi imam lisicive :)) ama i
244.jpg
:zlo: :zlo: :zlo:​

Бр. 244 >НОВО<
СЕКСИ ДРОГА
Ротација и вибрација на пет степени.
Должина: 20,5 см
Обем: 4 см

Цена: 4800 денари

Баш ништо.
Влегов за да му кажам на авторот на темава дека валијант се пишува Валијант - разликата е во големината на првата буква.
Аман веќе од неписмени Афтори.

edit
По половина час, некој го сменил насловот.
Благодарам.
:smir:

De be od tolku mazi vie plastika,pa i baterii ima :pos: ili ova e dodaten stimul a?

Lisicite se dooooooooooooobra stvar aj ti:zlo: :zlo:

a vibratorot e za koa partnerot ne e slucajno so mene :toe:

ali i ova deki vi go preporacuvam ekstra e potvrdeno:vozbud: :vozbud: :vozbud:

401.jpg
Бр. 401
МАГИЧЕН ПРСТЕН
Силиконски прстен клито стимулатор и одржувач на ерекција .
Цена: 350 денари

Ќе му купам кукла на еден другар за роденден да праи сефте :pos:

Jakov напиша:
Баш ништо.
Влегов за да му кажам на авторот на темава дека валијант се пишува Валијант - разликата е во големината на првата буква.
Аман веќе од неписмени Афтори.

edit
По половина час, некој го сменил насловот.
Благодарам.
:smir:

фала на забелешката, ела ваму работи ја истава работа ко мене па мислиш дека ке ти биде лесно да приметуваш толку ситни грешки што неможат да ти променат ништо во животот? :helou:

Инаку за мене валијант не е име за продавница туку секси шоп, а и за сите останати верувам? нели??? иначе зашто толку мнгу скапи работи имаат бре? во дубаи имаше еден секси шоп немаше поскапо дилдо од 3-40 евра. тука испод 3000 нема асално.

Лубрикант - ми се истроши. Ама скапи се мамата - тука за 4 € можат да се набават истите :nesum:

Necrophilia напиша:
иначе зашто толку мнгу скапи работи имаат бре? во дубаи имаше еден секси шоп немаше поскапо дилдо од 3-40 евра. тука испод 3000 нема асално.

За да се прилагодат луѓето повеќе кон природното.:tesi:

aaaa...
ama eve da gi trgneme dildata eve lisicki pobogu treba 20 evra da frlam za edni lisici... ne stvarno izgleda deka nemaaat golema konkurencija pa si nabivaat ceni.

btw toa od dureks za podmackuvanje, devojka mi sakala od francija da kupi oti u mkd nemalo ali tesko i bilo da go prosvercuva od nejzinite. Moze tuka vo mkd da se najde takvo nesto???

nemam obicaj da kupuvam takvi pokloni zs ne go sakam toj praznik ,a bi ja odnel vo hopodrom da javame na vertot na nezavisnosta :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom