Што би си купиле од Валијант?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо бе, каков Валијант. Природно си е природно. На кој му требаат глупави помагала...

У животов од таму неам купено ни дилдо, ни вибратор обичен, ни рабит 3 пати, ни вагинално анален вибратор (дуплекс), ни вибратор со два краја, ни анални куглици, ни пенис ринг, ни милион видови лубриканти, ни камшици, ни лисици, ни онакво топче шо се стаа у уста, ни спенкинг пед, ни секакви костими и долна облека...

НИШТО БРАТЕ... Не трпам конкуренција на мојата машкост и мојот пенис. На која не и е доволен нека крши глава...

Р.Ѕ. Не се ни туширам или не дај боже да стаам парфем пред секс... ПРИРОДНО СИ Е ПРИРОДНО!!!

Р.Ѕ. Не се ни туширам или не дај боже да стаам парфем пред секс... ПРИРОДНО СИ Е ПРИРОДНО!!!
Значи и со урда на онаквото ти клецаш?
Купи си барем влажни марамици за да го забришаш, не мора пластична смоква од Валијант да купиш!

Газдарицата по можност :icon_lol:
Би зел иначе опрема за врзување и камшикување секако...

lubrikant za koga ke se isusi partnerkata da mozam da prodozam :d

Nisto od se ova. Cenite im se lol 5-10 pati poskapi od sto treba. Dosta siromasno.

Posledno nesto sto kupiv za devojka bese mal bullet vibrator so specijani gakicki i daljinski so razlicni brzini. Epten jaka stvar za u javnost lol vo trgovski ili kuglanje lol... Sekako kaj mene daljinskito :D . Samo glej i ja facata dur jas si igram so nea, epten epten otkacena stvar

Nisto od se ova. Cenite im se lol 5-10 pati poskapi od sto treba. Dosta siromasno.

Posledno nesto sto kupiv za devojka bese mal bullet vibrator so specijani gakicki i daljinski so razlicni brzini. Epten jaka stvar za u javnost lol vo trgovski ili kuglanje lol... Sekako kaj mene daljinskito :D . Samo glej i ja facata dur jas si igram so nea, epten epten otkacena stvar

brzo kazuvaj od kade go kupi i cena :D

Да бе ............ па за џабе ли машкото се раѓа со ку* ........ па морало да се купуваат разно-разни секс помагала ....... :facepalm:
Нашите претци порано купувале исти вакви секс помагала и затоа биле далеку сексуално помоќни од нас сегашниве генерации правени со мочка ............... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom