Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
и јас не верував, ама заедно бевме во банка, и извади околу 19илјади и нешто
А колку време пред тоа работел? Колку што знам јас не можело да правиш кешаут кога ќе ти текне..

k2XHo.png

Uploaded

Некој да ми каже што се овие CoinCircle што ги добивам за гледање видео на PTC и BTC

Некој да ми каже што се овие CoinCircle што ги добивам за гледање видео на PTC и BTC

Околу 0.005 по видео добиваш[DOUBLEPOST=1405495749][/DOUBLEPOST]
Ова на која е ? Колку време кликаш? И дали си извадил нешто?[DOUBLEPOST=1405496244][/DOUBLEPOST]
и јас не верував, ама заедно бевме во банка, и извади околу 19илјади и нешто
Колку време клика другар ти ? И дали е само кликање или има и surveys? Објасни ми како идат работите на страната у пп и пратими промоушн линк:)

Последно уредено:
Дали некој може да ми кажи исплатлива CPM мрежа освен Adsense?

Ми треба некој да размениме review на Fiverr. Заитересирани?

Minimum investment required 6$ + fees
(Please do not join if you're not going to spend $ 6)

Ова го пишува на PTCircle. Што значи ова? Дека треба да инвестирам мои пари од картичка или од заработените?

Minimum investment required 6$ + fees
(Please do not join if you're not going to spend $ 6)

Ова го пишува на PTCircle. Што значи ова? Дека треба да инвестирам мои пари од картичка или од заработените?

За почеток мораш од твои. Исто и на Btccircle.

Здраво друштво јас имам работено ППД Пеј пер данлауд 1 година работев заработив 1200$ .
Ама веќе не е тоа шо беше опадна работата и веќе си барам друга работа на нет .

пс. парите лежат на нет. Наместо да губите време на фб интерсирајте се барајте на гугл на јт како се прават пари на нет па се ви е објаснато понатаму .

Здраво друштво јас имам работено ППД Пеј пер данлауд 1 година работев заработив 1200$ .
Ама веќе не е тоа шо беше опадна работата и веќе си барам друга работа на нет .

пс. парите лежат на нет. Наместо да губите време на фб интерсирајте се барајте на гугл на јт како се прават пари на нет па се ви е објаснато понатаму .
На кои страни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom