- Член од
- 22 јануари 2012
- Мислења
- 660
- Поени од реакции
- 421
и јас не верував, ама заедно бевме во банка, и извади околу 19илјади и нешто400$? Да видам да не верувам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас не верував, ама заедно бевме во банка, и извади околу 19илјади и нешто400$? Да видам да не верувам![]()
А колку време пред тоа работел? Колку што знам јас не можело да правиш кешаут кога ќе ти текне..и јас не верував, ама заедно бевме во банка, и извади околу 19илјади и нешто
Некој да ми каже што се овие CoinCircle што ги добивам за гледање видео на PTC и BTC
Ова на која е ? Колку време кликаш? И дали си извадил нешто?[DOUBLEPOST=1405496244][/DOUBLEPOST]![]()
Uploaded
Колку време клика другар ти ? И дали е само кликање или има и surveys? Објасни ми како идат работите на страната у пп и пратими промоушн линки јас не верував, ама заедно бевме во банка, и извади околу 19илјади и нешто
Ова на која е ? Колку време кликаш? И дали си извадил нешто?
Добро де. Потроши уште некој збор и кажи ни за што се работине кликам, аплоудирам.
Minimum investment required 6$ + fees
(Please do not join if you're not going to spend $ 6)
Ова го пишува на PTCircle. Што значи ова? Дека треба да инвестирам мои пари од картичка или од заработените?
И од кај да знам дека нема да ме заебат?За почеток мораш од твои. Исто и на Btccircle.
На кои страни?Здраво друштво јас имам работено ППД Пеј пер данлауд 1 година работев заработив 1200$ .
Ама веќе не е тоа шо беше опадна работата и веќе си барам друга работа на нет .
пс. парите лежат на нет. Наместо да губите време на фб интерсирајте се барајте на гугл на јт како се прават пари на нет па се ви е објаснато понатаму .
fileice.netНа кои страни?