Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Само што пробав да се зачленам кога го видов ова
undestand for Egopay i need before invest (only 1 time 6$+fees)

I undestand for ensure second and future payments with other payment
Значи што?

Egopay е исто како и пејпал. Не би ти го препорачал, има друг подобар(пејпал во моментов е недостапен, како што читав на форумот поднеле барање па се чека на одобрување сега) А за ова I undestand for ensure second and future payments with other payment стварно незнам што сака да каже. Каде го виде ?

Egopay е исто како и пејпал. Не би ти го препорачал, има друг подобар(пејпал во моментов е недостапен, како што читав на форумот поднеле барање па се чека на одобрување сега) А за ова I undestand for ensure second and future payments with other payment стварно незнам што сака да каже. Каде го виде ?
Под име презиме адреса и сл...најдолу пред да се регистрирам

Штиклирај, ич да не ти е гајле. Еве другарче пред 4-5 дена побара исплата од 7 долари, ја доби за 2 дена. Иначе кога сме веќе кај посреднициве(егопеј пејпал биткоин) моментално најдобар е скрил, бидејќи за разлика од другите при апдејт од 6 долари, само од скрил парите повторно ги имаш у прчс баланс и со истите ренташ реферали. Јас пред 2 дена од протиум преминав у хидроген(2 ниво) со уплата од 6 долари и од сите 15 реклами имам 0,8/0,9$ од ден.(без тие од изрентаните реферали) Месецов би требало да направам околу 30-50 долари, па здравје од следниот идам на друго ниво кое нуди 50 реклами на ден.

Штиклирај, ич да не ти е гајле. Еве другарче пред 4-5 дена побара исплата од 7 долари, ја доби за 2 дена. Иначе кога сме веќе кај посреднициве(егопеј пејпал биткоин) моментално најдобар е скрил, бидејќи за разлика од другите при апдејт од 6 долари, само од скрил парите повторно ги имаш у прчс баланс и со истите ренташ реферали. Јас пред 2 дена од протиум преминав у хидроген(2 ниво) со уплата од 6 долари и од сите 15 реклами имам 0,8/0,9$ од ден.(без тие од изрентаните реферали) Месецов би требало да направам околу 30-50 долари, па здравје од следниот идам на друго ниво кое нуди 50 реклами на ден.
Друг payment procesor нема? Payza?

Друг payment procesor нема? Payza?

Сега за сега не. Јас користам пејпал, но еве на странава бев принуден скрилл да си напраам и стварно е супер. Ти викам он е единствен од сите што парите кој ги плаќаш за апгрејд на акаунтот ти ги дава за да ренташ реферали.

Сега за сега не. Јас користам пејпал, но еве на странава бев принуден скрилл да си напраам и стварно е супер. Ти викам он е единствен од сите што парите кој ги плаќаш за апгрејд на акаунтот ти ги дава за да ренташ реферали.
Можно е? Сакаш да кажиш дека ти ги враќа?

Можно е? Сакаш да кажиш дека ти ги враќа?

Не ме разбра. Значи тие пари идат во purchase bаlance, а не во account bаlance, односно ти нуди можност истите да ги инвестираш при рентање реферали.

Мислев дека дечкото што ја промовира оваа страница,ќе ја претстави како што треба,па ќе нема потреба од мој туторијал.Но,гледам дека дечкото нема многу искуство,во оваа страна,па еве еден мој допринос кон оваа страна.Значи,прво линкот за зачленување - http://www.ptcircle.com/?ref=sasho38
а,потоа малку генералии за мојот акаунт.
Usernamesasho38
Registered2014/03/24, 16:35
Country
mk.png
Macedonia
Membership Deuterium (expires 2014/08/14, 16:26)

Истотака.треба да речам дека сега имам 126 реферијали и околу 80 долари во акаунт баланс.
Ова е денешната исплата,за која чекав од 8 овој месец.SCRILL 3.JPG

Е сега за страницата,ако не сакате да адирате 6.77$,за вашата прва исплата,ич не почнувајте.Прво вие сте на протиум ниво,тоа е најниското,и ако останете на тоа ништо од заработката.Значи,апгрејд ќе мора.И,друго,дечкото што ја промовира,бели дека заработката е околу пола долар.Со 2 ниво упграјд,заработката е околу долар дневно.Со мојот деутериум,3 ниво околу 3-4 долари,односно 50 реклами за кликање.И кога на тоа ќе се додадат 2.5 до 3 долари од реферијали,доаѓаме до 7 до 8 долари дневно,или околу 150 до 160 месечно.Она што го адирате на акаунтот ви останува,и со тие 6 долари вие купувате реферијали.Но,одберете само еден платен сервис,а најдобар е сцрил.Немојте со биткоин,оти ќе чекате месец дена за исплата.И не апгрејдирате дури не постигнетѕе солидно ниво на реферијали.Максимум за хидроген е 50,за деутериум е 200.Ако се навратите поназад во постовите,ќе видите дека пред некоја недела ја промовирав сестринската страна на птцирцле,која започнува со работа од утре.Истиот начин како оваа само што се плаќа во биткоини.Тој што сака да се зачлени,еве му линк
http://www.btccircle.com/?ref=spidermix38
A како да дојдете до биткоини полесно,ќе ви потенцирам кога страницата ќе стартува.[DOUBLEPOST=1405351732][/DOUBLEPOST]Само мало надополнување,страницата бтццирцле,официјално започнува утре,но веќе е дозволена заработка,па сите што сакаат ,нека ја посетат,и нека почнат со заработка.Еве јас веќе заработив нешто на акаунтот.

За 2-3 дена очекувам да стигнам до 15$ па тогаш да ги извадам. Задолжително е на исплатата да направиш скрин-шот и да ја поставиш на нивниот форум за да ја добиеш следната. Истата ќе ја споделам и тука :)

Мене не ми значи ништо скриншот можи од еден да напрајш 100 лажни, ке смениш само сума и дата и готово :) најважно е да имаш пристап до форумот и да видиш шо како, значи не велам дека не исплаќа ,ама овеј секој ден отвора по една нова страна, значи него треба некој даму купфа advertising, па тој да вади пари иначе од каде пари? И плус од buxbonus имаш секој ден по 0.50 $ значи идиш до бесплатни реферали и од таму неможи да зема пари,а на то најпоке прат пари другите страни, пошто лугето се лажат најпоке со рефералите ,а тие се само ботој и неможиш да бидиш во кјар то мие проверено и нејкам никој да ми кажва :)

Последно уредено:
stranger777,грешка си,ако мислиш дека секој ден ќе бериш реферијали по о.50.Ова е само промотивно,и веројатно идниот месец ке се смени на нормала.А што е нормално?Нормално буксбонусот работеше пред 2 месеци,и тоа значеше,само 5 дена во месецот за протиум буксбонус од 0.5 долари.Една недела во месецот за хидрогениум по 1 долар бонус,и една неделе деутериум по 3 долари.А тритиум добиваше по 5 долари.Нормално,администраторот доколку сака,го прекинува буксбонусот.И тоа се случи неколку пати.А за тоа дали исплаќа - еве ти ги моите исплати,побарај ги на форумот и ќе ги пронајдиш.
Гледам дека администраторот го аплоадира доказот,па сега е видлив.Исто доказот го ставив и во ex yu одделот,па ќе го видиш и таму.

Јас сеуште незнам зошто некој работаат на ProBux, каде што заработувате по 0.00001 $ од клик, пари кои што не постојат? Веќе втор месец кликам на LibertaGia, и од првиот месец направив чисти 40$. Ако некој сака да му објаснам стратегија за овој сајт, и исто така да се зачлени, каде што се завршува работа за 5 минути девно, нека ми се обрати во пп.

реферал линк за LibertaGia : www.libertagia.com/maxteridon

Ако на некој не му е јасно за сајтот, нека ми се обрати во пп :)

И пак за либертагиа.Чоек да се чуди,дали лугето денес знаат да прогуглаат,и да видат дали чини нешто или не.Оваа страна ете влегува во годишнина,а платен доказ нема.Но,има друго,пример ова - http://www.stupidityiscontagious.co...eview-of-the-libertagia-business-opportunity/
Значи,што требаше да направите?Да побарате дали либертагиа е скам.Или уште подобро,дали либертагиа е МЛМ.Ако нешто ви значи,на сите МЛМ монитори имате за неа извештај.Значи,либертагиа е обичен МЛМ,но,мора да се признае,маркетиншки добро покриен МЛМ.Освен тоа,другото се трици.

И пак за либертагиа.Чоек да се чуди,дали лугето денес знаат да прогуглаат,и да видат дали чини нешто или не.Оваа страна ете влегува во годишнина,а платен доказ нема.Но,има друго,пример ова - http://www.stupidityiscontagious.co...eview-of-the-libertagia-business-opportunity/
Значи,што требаше да направите?Да побарате дали либертагиа е скам.Или уште подобро,дали либертагиа е МЛМ.Ако нешто ви значи,на сите МЛМ монитори имате за неа извештај.Значи,либертагиа е обичен МЛМ,но,мора да се признае,маркетиншки добро покриен МЛМ.Освен тоа,другото се трици.
Оф леле нз и мене не ми е јасно ... пред се со самото тоа 3$ за 7, 8 реклами во денот јасно е се..

Мој другар пред неполн 1 месец извади 400$ од банка, заработени од Либерта. Мислам дека не е скам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom