Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ptcircle ми е проверена. Btccircle е на истата фирма нова е, ама треба да е и она во ред.
А тие 6 долари на што морам да ги потрошам, на upgrade?
И претпоставувам тие од purchase balance што ги трошам за рентање не се рачунаат :D

Јас сеуште незнам зошто некој работаат на ProBux, каде што заработувате по 0.00001 $ од клик, пари кои што не постојат? Веќе втор месец кликам на LibertaGia, и од првиот месец направив чисти 40$. Ако некој сака да му објаснам стратегија за овој сајт, и исто така да се зачлени, каде што се завршува работа за 5 минути девно, нека ми се обрати во пп.

реферал линк за LibertaGia : www.libertagia.com/maxteridon

Ако на некој не му е јасно за сајтот, нека ми се обрати во пп :)

Мене не ми е јасно зашто се напаѓаат сајтови што плаќаат малку, ама плаќаат, на сметка на промоција на сајтови за кои никој нема докажано дека плаќаат. Фактот што ми бара лична карта и што плаќа премногу за ваква работа, заедно со купот статии и блогови на нет, не можат да го тргнат изјави од типот мој другар зема...земи ти, покажи да видиме, па прв ќе се регистрирам преку тебе.

Probux исплаќа и го тврдам тоа, затоа што прво кликав само да стигнам до 5 долари и да пробам да ги извадам. Ги извадив и со нив купив усб преку интернет и истото си стигна. Така да, кликањето го материјализирав. Тие пари постојат, а моментално сум на ниво од 1 долар на ден. Не е многу, ама зема помалку време од трошење еден живот на Candy Crush :D Следниот пат кога ќе повлекувам пари, ќе снимам што се се дешава, ради таквите кои викаат дека тоа се пари кои не постојат. Кој сака да клика, реферал бујрум тука!

Мене не ми е јасно зашто се напаѓаат сајтови што плаќаат малку, ама плаќаат, на сметка на промоција на сајтови за кои никој нема докажано дека плаќаат. Фактот што ми бара лична карта и што плаќа премногу за ваква работа, заедно со купот статии и блогови на нет, не можат да го тргнат изјави од типот мој другар зема...земи ти, покажи да видиме, па прв ќе се регистрирам преку тебе.

Probux исплаќа и го тврдам тоа, затоа што прво кликав само да стигнам до 5 долари и да пробам да ги извадам. Ги извадив и со нив купив усб преку интернет и истото си стигна. Така да, кликањето го материјализирав. Тие пари постојат, а моментално сум на ниво од 1 долар на ден. Не е многу, ама зема помалку време од трошење еден живот на Candy Crush :D Следниот пат кога ќе повлекувам пари, ќе снимам што се се дешава, ради таквите кои викаат дека тоа се пари кои не постојат. Кој сака да клика, реферал бујрум тука!
Како тоа вадиш 1 долар на ден, како стаса дотаму?

Како тоа вадиш 1 долар на ден, како стаса дотаму?

Имам околу 70 реферали и неколку директни. За да стигнам до толку реферали, кога имав вишок време правев и некои од тасковите, па со тие пари земам реферали. Тоа само ја убрзува процедурата, ама деновиве не правам ништо од тоа и гледам секој ден по колку се прави и горе-долу секој ден е околу 1 долар.

Имам околу 70 реферали и неколку директни. За да стигнам до толку реферали, кога имав вишок време правев и некои од тасковите, па со тие пари земам реферали. Тоа само ја убрзува процедурата, ама деновиве не правам ништо од тоа и гледам секој ден по колку се прави и горе-долу секој ден е околу 1 долар.
Аха...јас имам 5 директни и 20 рентани и вадам околу 0.3 на ден...значи ми требаат уште 50 рентани :D

Јас тоа го велам веќе неколку поста наназад.Што ако те исплатиле 1 долар,појасни која страна,како,колку,и лугето ке знаат дека таа исплаќа.А за либертагија,немам зборови.Имаш на форуми,како овај на пример - http://www.talkgold.com/forum/.Ќе најдиш еден куп либертагии.Значи - HYIP,MLM,MATRIX,тоа не е заработувачка.Знаете зошто?Затоа што нема производ.Од што ќе ти исплати газдата бре толку пари?Од дрога,има нафтено поле?Сето тоа е понзи шема,но секогаш тоа добро звучи,1000 долари ако ставиш твои 5.И најчесто од тие 1000,ти ќе ја видиш само нулата.

Зошто мене не ми дава таскови?[DOUBLEPOST=1405610841][/DOUBLEPOST]
Ми ја одбија регистрацијата. Да не не може да се регистрирам дека сум од Македонија?

Последно уредено:
All inquiries must be submitted through this Support Ticket system.
Please read the FAQ, TOS or our Forum, as your answer might be in there.
Ticket cost 1$

(for not upgraded members)
Ptcircle....можно е бе ова упм

Да,секој супорт тикет е 1 долар.Затоа прашај на форумот,или овде.

Кој сака лесно да заработува на почеток околу 1$ на ден,а подоцна мозе да достигне и до 2$ па и до 3$ на ден,работата е многу лесна,за да заработите дневно 1$ потребно е да работите околу 2саати на ден,кој е заинтересиран нека пише во инбокс.

Зошто мене не ми дава таскови?[DOUBLEPOST=1405610841][/DOUBLEPOST]
Ми ја одбија регистрацијата. Да не не може да се регистрирам дека сум од Македонија?
Нема веза тоа, зависи што си напишал каде што го барат текстовниот дел. Дали си се претставил во најдобро светло. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom