Да. Познавам човек што имал среќа и го пронашол истиот уште во почетокот на неговото отварање(јануари-фебруари) оваа година. Истиот тој денес прави 18.000-20.000 денари месечно. Јас започнав со кликање пред 16 дена а на акаунтот веќе имам 11.830$. Вчера направив апгрејд и од 15 реклами веќе имам 0.8-0,9$ на ден, без оние од кои ги заработувам од рефералите.
Сајтот е 100% легитимен, изгуглај слободно. Во случај ако си заинтересиран регистрирај се преку горниот линк(линкот со моја препорака) и известиме.
За возврат ја добиваш најдобрата стратегија за што побрзо до тие 600$+.
Едит.
По последното твое мислење кое сега го видов, очигледно е дека си се регистрирал веќе, и тоа не на линкот со моја препорака.
Која е разликата помеѓу оној со моја препорака и оној сам свој мајстор:
- Разлика во заработката немаш, единствено јас добивав 0,003 од секој твој клик бидејќи јас сум те препорачал. А тие реклами што земаат од клик се за оние кои користат читови. На нив дури убаво пишува да не кликаш пошо ќе го јадеш сакалот. Но не е тоа толку страшно, еве си згрешил си видел сам. Поголема грешка ти е тоа што не се регистрираше преку мене за да ти објаснам кои се грешките што сите ги прават а не ги приметуваат и дека шансата за поголема заработка ти падна во вода. Ти посакувам многу среќа

[DOUBLEPOST=1405324206][/DOUBLEPOST]
За 2-3 дена очекувам да стигнам до 15$ па тогаш да ги извадам. Задолжително е на исплатата да направиш скрин-шот и да ја поставиш на нивниот форум за да ја добиеш следната. Истата ќе ја споделам и тука