Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
донт булшит то ме
Не те булшитира бе. За себе си збори, он последниве 7 години само 30ГБ+ симиња :D

Пошто гледам за НФС се збори земав да барам што сум пишал за филмов мислејќи дека сум пишал некоја рецензија ама:
Need for Speed е уствари добро опуштено филмче. Лајк од мене.
Исцрпно.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Не те булшитира бе. За себе си збори, он последниве 7 години само 30ГБ+ симиња :D

Пошто гледам за НФС се збори земав да барам што сум пишал за филмов мислејќи дека сум пишал некоја рецензија ама:

Исцрпно.
ако е за себе океј ондак ама генералка нека не мава за жал мал хард диск мали можности

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.953
Поени од реакции
6.829
ЛОЛ. Каков напис!

1. Филмови од 700 мегбајти, не се симнуваат веќе од 2009 :D

2. Брзина од 100 мегабита, имам сега :facepalm:

:icon_lol:
Е како не сите срање филмови што нејќам да ги гледам ги спуштам само верзиите од 700 мб, за кога ќе се спуштат за 5-6 мин да им ги пуштам филмот на друштвото да им укажам зашто е срање и нормално да си го спуштам мојот филм у ХД верзија :icon_lol:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Trance филм у кој режисерот се занесува прави циркус за на крај да испадне дупка од типот на нумбер 23 ама почит за црнкињата направи вулкан во мојте гаќи

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Конечно има супер снимка од Locke, за оние што не им сметаат вметнатите корејски титлови

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Тие што гледаат филмови помали од 15/20GB не сте вистински филмомани, џабе се правдате.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.117
Поени од реакции
9.067
Yify нема многу напреднато од Axxo од пред 5 години.

Јасно ми е, колку пари толку музика, ама мислам дека испод 6-7 гига нема квалитетен рип со квалитетно аудио (DTS). Yify, WEB-DL и слични се навистина осакатени рипови само за да се спакуваат во толку мал формат, премногу се губи. Чист изворен Blu-ray од друга страна ми е оверкил и неможам да приметам голема разлика на мојот 22" монитор, на голема резолуција сигурно би се приметило. Blu-ray би симнал само за неколку визуелни совршенства од типот на LotR.

Моментално SPARKS и PublicHD риповите ми се sweet spot во однос на квалитет/големина.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Тие што гледаат филмови помали од 15/20GB не сте вистински филмомани, џабе се правдате.
Хаха, блуреј верзиите на филмовите од по 6-7гб се сосема доволни за на компјутер.

Инаку ДТС аудио не е подржано на телевизор така што за да гледаш од огромните фајлови треба или прво да го конвертираш од дтс во ац3 или да гледаш преку хдми што е многу замарање

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Aj slikajte torrentite vie so samo se falite tuka be :D (osven wot, za nego znaeme site)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.210
Поени од реакции
8.310
Хаха, блуреј верзиите на филмовите од по 6-7гб се сосема доволни за на компјутер.

Инаку ДТС аудио не е подржано на телевизор така што за да гледаш од огромните фајлови треба или прво да го конвертираш од дтс во ац3 или да гледаш преку хдми што е многу замарање
колку само си грешка, без проблем работи Дтс на Лед тв

Јас се чудам симиња 20гб а го гледаат на 20 inc монитор.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
колку само си грешка, без проблем работи Дтс на Лед тв

Јас се чудам симиња 20гб а го гледаат на 20 inc монитор.
LG не подржуваат дтс аудио. Исто мислам дека и Самсунг и Филипс.

Зборувам за да пушташ директно преку усб не преку кабел

Kajgana Shop

На врв Bottom