- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.992
- Поени од реакции
- 37.279
ВЕСТ НА ДЕНОТ: Шокантно: Бомбастичниот се преобратил! Станал Јосовец!
донт булшит то меЛОЛ. Каков напис!
1. Филмови од 700 мегбајти, не се симнуваат веќе од 2009
2. Брзина од 100 мегабита, имам сега
Не те булшитира бе. За себе си збори, он последниве 7 години само 30ГБ+ симињадонт булшит то ме
Исцрпно.Need for Speed е уствари добро опуштено филмче. Лајк од мене.
ако е за себе океј ондак ама генералка нека не мава за жал мал хард диск мали можностиНе те булшитира бе. За себе си збори, он последниве 7 години само 30ГБ+ симиња
Пошто гледам за НФС се збори земав да барам што сум пишал за филмов мислејќи дека сум пишал некоја рецензија ама:
Исцрпно.
Е како не сите срање филмови што нејќам да ги гледам ги спуштам само верзиите од 700 мб, за кога ќе се спуштат за 5-6 мин да им ги пуштам филмот на друштвото да им укажам зашто е срање и нормално да си го спуштам мојот филм у ХД верзијаЛОЛ. Каков напис!
1. Филмови од 700 мегбајти, не се симнуваат веќе од 2009
2. Брзина од 100 мегабита, имам сега
Поправено!Тие што не гледаат филмовипомали од 15/20GBво кино не се вистински филмомани, џабе се правдате.
Хаха, блуреј верзиите на филмовите од по 6-7гб се сосема доволни за на компјутер.Тие што гледаат филмови помали од 15/20GB не сте вистински филмомани, џабе се правдате.
колку само си грешка, без проблем работи Дтс на Лед твХаха, блуреј верзиите на филмовите од по 6-7гб се сосема доволни за на компјутер.
Инаку ДТС аудио не е подржано на телевизор така што за да гледаш од огромните фајлови треба или прво да го конвертираш од дтс во ац3 или да гледаш преку хдми што е многу замарање
LG не подржуваат дтс аудио. Исто мислам дека и Самсунг и Филипс.колку само си грешка, без проблем работи Дтс на Лед тв
Јас се чудам симиња 20гб а го гледаат на 20 inc монитор.