СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
No Carlitos,no party :cool:

Мило ми е што Аргентина не освои баш ради ова.Не го повикаа играчот кој има дадено сезонава повеќе голови од сите Аргентински напаѓачи(освен од Меси),и на негово место го повикаа факинг Паласио кој им го посра цело финале.

Али како и да е браво за Германија,сосема заслужено се Светски прваци

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Овој Филе ми беше ептен интересен новинар порано. Редовно гледав Топки, на А1 ли беше или на Канал 5 не ми текнува некаде околу 2 имаше емисија, па после гледав Бундес па Премиер Лига. :D Ехее оддамна беше тоа, сеа како остарува се поизветреан и поизветреан станува.

R

Rigel Kent

Гостин
Хахаха јуначко срце не издржа а да не ископа постови од пред некое време :pos: Вака да ти појаснам, Крос за мене е најдобар играч на Германија, а не освојувач на Златната топка. Значи он мене ме купи со неговата игра на првенствово, исто како што ме купи и Родригез, и тој десниот бек на Брег Слонова Коска, и Слимани од Алжир, и уште неколку фудбалери. Ми ја сфаќаш сега поентата? Еве Милер не можам органски да го поднесам, ама заслужи Златна топка затоа што секој меч го изигра на ниво. Вчера се дупна од трчање, како и сите Германци уствари. И пак ќе ти кажам, јас не го мразам Меси, ниту Аргентина, само сум реален.
Ај сега не се вади , ископаниот пост не е од одамна , после секој меч си под импресии и глорифицираш за најдобриот на мечот небаре цело првенство го изигра така . Крос беше изгубен во финалето , каде си тоа да го коментираш , или сега Геце постигна гол и оп сега тој е фудбалскиот бог . А не само тој и Швајни Лам ...
Вака да ти појаснам, Крос за мене е најдобар играч на Германија, а не освојувач на Златната топка.
Се надевам тролаш , ваква глупост да напишеш. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.400
@Igorcemk ама колку бевме песимисти кажи, посебно ти. Доловија ситуацијата во Германија, стај некои слики од прославите. :)
Не е само Игорче, и јас бев скептик кога е во прашање Германија, дури и ги изругав после мечевите со Гана и Алжир. Ги пратев Германците на подготвителните мечеви, ништо посебно не изиграа, а така продолжија и во групите... После групите не ни помислував дека ќе освојат титула со оние експерименти на Лев, али очигледно човекот ја увиде грешката и ја постави вистинската формација, со Лам како десен бек, Кедира во средниот ред, Клосе како напаѓач и Шкодран закован со шајки на клупата. Германија покажа вистински тимски дух, и покажа како се темпира формата на едно натпреварување. Почнаа бледо, споро, а завршија со стил и седумка во мрежата на Бразил.

Иначе кога сме кај Бразил, лол, се наоѓаат во друштво на Северна Кореја и Саудиска Арабија по бројот на примени голови на едно СП. :facepalm: Бруки невидени, се избламираа до немај каде, а уште поголем удар за нив ќе беше ако освоеше Аргентина на Маракана. :D

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Дајте луѓе помогнете му на @Rigel Kent дајте му некој апчиња за да заспиет, оти овој ќе се шлогират уште малце.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.400
Ај сега не се вади , ископаниот пост не е од одамна , после секој меч си под импресии и глорифицираш за најдобриот на мечот небаре цело првенство го изигра така . Крос беше изгубен во финалето , каде си тоа да го коментираш , или сега Геце постигна гол и оп сега тој е фудбалскиот бог . А не само тој и Швајни Лам ...

Се надевам тролаш , ваква глупост да напишеш. :)
Човек могуче е толку да си глуп? Сфаќаш дека не навивав за ниедна репрезентација на Светсково и дека гледав фудбал од мерак? Крос точно е дека во финалето изигра под своето ниво, али надополни со многу трчање и добро покривање на простор. Еве Геце го реши финалето па нигде не спомнав дека он треба да земе Златна топка. За Крос реков уште после мечот со Франција или Алжир, не ми текнува сеа точно, дека е фантастичен играч и дека мене многу ми прави мерак. Еве од Јунајтед на пример, во таа шампионска генерација со Роналдо, Руни, Нани, Сколс и компанија, мене Сколс ми беше омилен играч? Get it now? Или да ти нацртам?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Чекај ние со бабите од Германија да си прославиме

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не е тој друг е и не се сите едно е,ај отспиј жити се па врати се коментирај,се гледа дека око немаш склопено после поразот.
Абе ќе ме ставаш во потпис или не? Да знам да е наместам фризурава, да се избричам.. ово оно :icon_lol:

R

Rigel Kent

Гостин
Човек могуче е толку да си глуп? Сфаќаш дека не навивав за ниедна репрезентација на Светсково и дека гледав фудбал од мерак? Крос точно е дека во финалето изигра под своето ниво, али надополни со многу трчање и добро покривање на простор. Еве Геце го реши финалето па нигде не спомнав дека он треба да земе Златна топка. За Крос реков уште после мечот со Франција или Алжир, не ми текнува сеа точно, дека е фантастичен играч и дека мене многу ми прави мерак. Еве од Јунајтед на пример, во таа шампионска генерација со Роналдо, Руни, Нани, Сколс и компанија, мене Сколс ми беше омилен играч? Get it now? Или да ти нацртам?
Јас знам дека си ти тоа , потврдено ми е, оргазмираш на Рафа дупепрстопенентрирачот , па не е чудно ова од тебе .
Мислењето ти беше напишано во тема за гласање за најдобар играч , ама толку ти работи нешто па не сфаќаш.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Овој ригел е сто посто брат му на тој што му ја скршија кичмата и после он вежбаше вежбаше и се врати и им реплицираше на сите постови против Аргентина на кајгана

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Абе ќе ме ставаш во потпис или не? Да знам да е наместам фризурава, да се избричам.. ово оно :icon_lol:
Абе кој требеше да го стам во потпис...хмм...аааа да ми текна ама не мојот потпис е повреден од него.Не би менвел нешто шо вредит за нешто шо не вредит.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.400
Јас знам дека си ти тоа , потврдено ми е, оргазмираш на Рафа дупепрстопенентрирачот , па не е чудно ова од тебе .
Мислењето ти беше напишано во тема за гласање за најдобар играч , ама толку ти работи нешто па не сфаќаш.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Надал го измеша у муабетов. Ќе направиме нова скала за глупавост... Колку си глуп на скала од 1 до Ригел. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom