JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
No Carlitos,no party 
Мило ми е што Аргентина не освои баш ради ова.Не го повикаа играчот кој има дадено сезонава повеќе голови од сите Аргентински напаѓачи(освен од Меси),и на негово место го повикаа факинг Паласио кој им го посра цело финале.
Али како и да е браво за Германија,сосема заслужено се Светски прваци

Мило ми е што Аргентина не освои баш ради ова.Не го повикаа играчот кој има дадено сезонава повеќе голови од сите Аргентински напаѓачи(освен од Меси),и на негово место го повикаа факинг Паласио кој им го посра цело финале.
Али како и да е браво за Германија,сосема заслужено се Светски прваци
Ехее оддамна беше тоа, сеа како остарува се поизветреан и поизветреан станува.
Вака да ти појаснам, Крос за мене е најдобар играч на Германија, а не освојувач на Златната топка. Значи он мене ме купи со неговата игра на првенствово, исто како што ме купи и Родригез, и тој десниот бек на Брег Слонова Коска, и Слимани од Алжир, и уште неколку фудбалери. Ми ја сфаќаш сега поентата? Еве Милер не можам органски да го поднесам, ама заслужи Златна топка затоа што секој меч го изигра на ниво. Вчера се дупна од трчање, како и сите Германци уствари. И пак ќе ти кажам, јас не го мразам Меси, ниту Аргентина, само сум реален.

Бруки невидени, се избламираа до немај каде, а уште поголем удар за нив ќе беше ако освоеше Аргентина на Маракана.