СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
@Бавча ми фали на темава
proxy.php

За да стигне до топката и тоа повисок од Игуаин , сакаш да кажеш дека е нормално да влета со колено во лице ?

А од кога тоа голманите пазеле како ја избацуваат топката од свој шестнаесетник?

Ти пишаа и погоре, мора Ноер да се заштити при такви скокови за да не падне јако на земја. Не може ко супермен да влетува со исправени нозе

Klasicen likeaboss stav ima, i ko karakter mi se svigja kakov e, sportski role model, i fer igrac.

Заради тоа спомнав она со Рамос. Не е баш ко Швајне и Лам, провокаторче е (прав Ариевец :D ), се сити на поразениот, што па и не е нешто страшно. Деифинитивно е дел од „одбраните“ на Хитлер, огромен човек.

BsDhyRZCcAAiTgm.jpg

Like a Jesus. :D

Уште 3X30 ставиле , а тоа се плус одиграни минути .

А од кога тоа голманите пазеле како ја избацуваат топката од свој шестнаесетник?

Ти пишаа и погоре, мора Ноер да се заштити при такви скокови за да не падне јако на земја. Не може ко супермен да влетува со исправени нозе

Се сеќавам на оваа ситуација , иако е различна од онаа на Нојер , и овде Бартез заслужи жолт и пенал за Бразил.

Стварно ? Инцидентот на на раб на шеснаесетник , Игуаин треба да се пази да бега од Нојер бидејќи тој се затрчал да удри топка а за да стигне до неа треба да го онеспособи Игуаин . Нема логика ова што го напиша.:)

article-2690814-1F9F06F500000578-431_634x424.jpg

Ja igrav aktivno fudbal dolgi godini i praviloto sekojpat bese stom golmanot ja faka topkata, ili ja mane nekade, seedno, togas ne e faul. Deka grdo go mana Neuer toa da, ama po pravilo ako odime toa bese cista situacija. Ne e slep sudijata da ne vidi sto se desi, no itoj sudese po pravilo.

Уште 3X30 ставиле , а тоа се плус одиграни минути .

Се сеќавам на оваа ситуација , иако е различна од онаа на Нојер , и овде Бартез заслужи жолт и пенал за Бразил.

затворајте темава :pos::pos::pos::pos:

fifa dokaza deka e korimpurano sranje so SP vo Katar, kuznae kolku raboti ne se izlezeni na povrsina od celokupnata nivna rabota, ama ogromni pari se vo prasanje i standard se forsiraat nekoi igraci ko Mesi, vo idnina Nejmar, glejte so Nejmar sto sve se slucuvase, duri i ona so bananta i Alves bilo delo od PR timot na Nejmar, do kade se otideni rabotite jeza da te fati ...
bubreg stavam deka igra na sponzori e ova i Mesi zatoa e proglasen za najdobar, u pravo e Igorce toa sekako e sporedna rabota ali veke mislam ni kako takva nema da se racuna posle nizata blamazi na FIFA, ova samo mu shteti na Mesi i ni kriv ni duzen za nego se sozdava edna losa slika na globalno nivo.
Mesi mislese nema poloso od neosvojuvanjeto na titulata koga ete ti go proglasija i za najdobar, paket 2 u edno mu se izdesija, ubeden sum deka voopsto ne e zadovolen od toa sto morase da se kaci gore i pred cel svet da ja primi nagradata za koja i samiot znaese deka ne mu pripaga.

p.s. gledam za ronaldo se raspravase ponazad i za toa sto mu se slusi pred finaleto na SP 98, i za toa izlegoa muabeti deka togas Nike vrsele enormen pritisok za da on nastapi od start na toj natprevar, iako poveke od evidentno bese deka ne e sposoben za igra.

Абе кој требеше да го стам во потпис...хмм...аааа да ми текна ама не мојот потпис е повреден од него.Не би менвел нешто шо вредит за нешто шо не вредит.

Ja igrav aktivno fudbal dolgi godini i praviloto sekojpat bese stom golmanot ja faka topkata, ili ja mane nekade, seedno, togas ne e faul. Deka grdo go mana Neuer toa da, ama po pravilo ako odime toa bese cista situacija. Ne e slep sudijata da ne vidi sto se desi, no itoj sudese po pravilo.

Премногу се заштитени голманите на тој аспект , но често и најмал фаул над голман се суди тоа е во ред кога играчот фаулира над голманот , а овде имаше класичен нокаут , Игуаин воопшто не го виде Нојер кога влета овој директно на него . Можеби сум грешка па такви се правилата , но за мене она беше ако не за пенал тогаш слободен удар(иако беше шеснаесетникот) , но во никој случај да не поминеше неказнето Нојер.[DOUBLEPOST=1405331100][/DOUBLEPOST]
затворајте темава :pos::pos::pos::pos:

Оди облечи костумот и полетај . ;)

Премногу се заштитени голманите на тој аспект , но често и најмал фаул над голман се суди тоа е во ред кога играчот фаулира над голманот , а овде имаше класичен нокаут , Игуаин воопшто не го виде Нојер кога влета овој директно на него . Можеби сум грешка па такви се правилата , но за мене она беше ако не за пенал тогаш слободен удар(иако беше шеснаесетникот) , но во никој случај да не поминеше неказнето Нојер.[DOUBLEPOST=1405331100][/DOUBLEPOST]

Дете оди гледај балет додека да ги научиш правилата, за тебе било заслободен иако било во 16:tapp:, друго ти повторувам ако Ноер не изреагира како изреагира имаше шансе тој да се повреди од игуаин затоа што рацете му се нагоре и не би можел да се приземји како што треба, а Игуаин игра толку време фудбал и треба да е свесен дека голман може да му излезе и да го однесе.

не се секирај ти за мене,ама ти со твојава неинформираност и тврдоглавост нема никаде да стигнеш.Многу небулози лупеташ во секој пост и после се чудиш зошто пола форум те носи во потпис.
Земи информирај се,не го користи интернетот само за порничи и за цртани,па после дојди тука и дискутирај како човек,не да се понашаш ко мало дете.

Дете оди гледај балет додека да ги научиш правилата, за тебе било заслободен иако било во 16:tapp:, друго ти повторувам ако Ноер не изреагира како изреагира имаше шансе тој да се повреди од игуаин затоа што рацете му се нагоре и не би можел да се приземји како што треба, а Игуаин игра толку време фудбал и треба да е свесен дека голман може да му излезе и да го однесе.

Дете на друг да му се обраќаш . :tapp:
Игуаин треба да внимавал , а тој не го ни виде . :pos:
Комедии си .[DOUBLEPOST=1405331596][/DOUBLEPOST]
не се секирај ти за мене,ама ти со твојава неинформираност и тврдоглавост нема никаде да стигнеш.Многу небулози лупеташ во секој пост и после се чудиш зошто пола форум те носи во потпис.
Земи информирај се,не го користи интернетот само за порничи и за цртани,па после дојди тука и дискутирај како човек,не да се понашаш ко мало дете.

Ау стварно кој тоа во потпис ме носи , тебе те носат во потпис , а за понашање твоево е на ниво на градинка или затупен младинец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom