СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
@Igorcemk ама колку бевме песимисти кажи, посебно ти. Доловија ситуацијата во Германија, стај некои слики од прославите. :)
Pa poslednite turniri so najdobri sostavi utinale a ne pak sega so povredeni igraci, no ocigledno kako tim sozreale i Löw posle kritikite vo grupite si ja najde formacijata, so klasicen spic i bez glupi lazni nelazni devetki. Sekoja cest i za Klose koj dade sve od sebe i so nekolku sprintovi odzemase topka.

Се замолуват Аца Лукас да не ми ги бришит коментарите.

Дете на друг да му се обраќаш . :tapp:
Игуаин треба да внимавал , а тој не го ни виде . :pos:
Комедии си .[DOUBLEPOST=1405331596][/DOUBLEPOST]

Ау стварно кој тоа во потпис ме носи , тебе те носат во потпис , а за понашање твоево е на ниво на градинка или затупен младинец.

Cry-Baby.gif

Дете на друг да му се обраќаш . :tapp:
Игуаин треба да внимавал , а тој не го ни виде . :pos:
Комедии си
.[DOUBLEPOST=1405331596][/DOUBLEPOST]

Ау стварно кој тоа во потпис ме носи , тебе те носат во потпис , а за понашање твоево е на ниво на градинка или затупен младинец.
Ау заборавив дека Ноер требал да му се јави да го очекува дека може да појде на топка...:tapp:

Заслужи петка .

hand-holding-number-5-347633.jpg
[DOUBLEPOST=1405331970][/DOUBLEPOST]
Ау заборавив дека Ноер требал да му се јави да го очекува дека може да појде на топка...:tapp:

Па тоа ти го викаш за Игуаин. :pos:

Ако ти е нормален тебе тој старт и ништо страшно било , нема што да дискутирам со тебе .

Заслужи петка .

hand-holding-number-5-347633.jpg
[DOUBLEPOST=1405331970][/DOUBLEPOST]

Па тоа ти го викаш за Игуаин. :pos:

Ако ти е нормален тебе тој старт и ништо страшно било , нема што да дискутирам со тебе .

0,,17783282_303,00.jpg

Не ти ги разбирам сликиве , не сум јас изнервиран тоа што Германија победи туку тоа што Аргентина ја испушти титулата. Не сум јас хејтер на Германците па еве ќе ја омаловажувам нивната титула.

Ама детското во тебе не се искоренува. :icon_lol:

Зошто сите мислења ти ги избриша , не ти текна со време да зачуваш. :tapp:
Не е тој друг е и не се сите едно е,ај отспиј жити се па врати се коментирај,се гледа дека око немаш склопено после поразот.

Конзистентност на ниво :facepalm: , нели Крос беше најдобар на првенството , или си менуваш мислење од меч на меч.
Хахаха јуначко срце не издржа а да не ископа постови од пред некое време :pos: Вака да ти појаснам, Крос за мене е најдобар играч на Германија, а не освојувач на Златната топка. Значи он мене ме купи со неговата игра на првенствово, исто како што ме купи и Родригез, и тој десниот бек на Брег Слонова Коска, и Слимани од Алжир, и уште неколку фудбалери. Ми ја сфаќаш сега поентата? Еве Милер не можам органски да го поднесам, ама заслужи Златна топка затоа што секој меч го изигра на ниво. Вчера се дупна од трчање, како и сите Германци уствари. И пак ќе ти кажам, јас не го мразам Меси, ниту Аргентина, само сум реален.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom