HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
И Паулињо од Тотенхем.Јувентус почнале да бараат замена за Видал.Како прва опција се споменува Гуарин од Интер.
Ова дека нема да си оди Видал
И Паулињо од Тотенхем.Јувентус почнале да бараат замена за Видал.Како прва опција се споменува Гуарин од Интер.
осеќам ко да имаш симпатии кој Јунајтед или грешка сум?Јувентус почнале да бараат замена за Видал.Како прва опција се споменува Гуарин од Интер.
Симпатичен состав имате годинава.Башка и без тренер,милина за играње кладилницаосеќам ко да имаш симпатии кој Јунајтед или грешка сум?![]()
Влар беше еден од најдобрите играчи на мундијалов тоа го видовме и против Аргентина ама има 29 години и нема доволно искуство за Манчестер Јунајтед. Играчот што го гледавме сега е сосема различен со тој што го гледаме во Премиер Лига за Астон Вила. Тука влијае и неговиот партнер и одбрана и соиграчите ама би рекол дека ова беше повеќе блесок отколку квалитет. Тука имаше до него имаше и одлични млади поединци како Инди и Де Вриј. Јас би го земал вториот, одличен беше.На првенствово ме импресионарише Рон Влар, сигурно многу од вас нема да се сложат со моето мислење, знам дека повеќето сакате мега трансфери од 30-50 милиони, ама мислам дека Влар ќе полн погодок, трансфер на сезоната. Го добиваме за ситница 5-6 милиони, има во него уште 3-4 сезони квалитетен фудбал, на светсково првенство се носеше со сите напаѓачи од светска класа,беше команданд во одбраната, има ПЛ искуство, веќе 2 години е во Астон Вила и веќе е капитен. Се надевам Ван Гал го дели истото мислење![]()
Порто и Феенорд се договорија за Инди додека беше во Бразил играчот сега ќе договорат лични услови и ќе стигне како замена за Мангала а со Де Вриј е друга ситуацијата. Лацио не го комплетираше трансферот пред СП а имаше време и овој беше во Рим веќе. Изгледа се двоуми ЛвГ дали да го купи. Јас би бил пресреќен ако го земе, огромен потенцијал ме потсетува малку на Видиќ.Де Вриј во Лацио иде, уште пред СП има договор, исто како Инди во Порто.
Сфати ги најдобриот играч ќе ни го продадат.Од сега овие од фан клуб јуве со чест на исклучоци ми избиваат на прво место на најпатетични.
Значи Инди?Де Вриј беше одличен на мундијалов за Холандија,ако би бирал меѓу Инди,Де Вриј и Влар,би го донел првиот.
Моја грешка,вториотЗначи Инди?
Џабе кладба, кога он сака да игра за најголемиот клуб на светот.Ако сте толку сигурни во вашите медиуми нека падни една кладба дека Видал не го напушта Јувентус летово. Кој сака и по што сака.