Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ве тролам бе што се возбудувате :LOL:
xdf40wh.gif

Вас ви гори :icon_mrgr:
Хахаха зашто да ни гори ? Па јас убеден сум дека и да си оди Видал нема толку лесно да го земете, со оглед дека ќе има голема конкуренција за негов потпис ...[DOUBLEPOST=1405257246][/DOUBLEPOST]Битно за Погба ве насамаривме :P

Хахаха зашто да ни гори ? Па јас убеден сум дека и да си оди Видал нема толку лесно да го земете, со оглед дека ќе има голема конкуренција за негов потпис ...
Кој крал си еј, само што кажа оти побитно ти е Видал да не оди во Јунајтед, отколку да остане во Јувентус. :pos:

Кој крал си еј, само што кажа оти побитно ти е Видал да не оди во Јунајтед, отколку да остане во Јувентус. :pos:
Па се грижам за него, не сакам во тим што не игра ЛШ да оди ...

:icon_lol::icon_lol:

Дечко ајде доста ти беше тука :tapp:

Него, има нешто околу тоа дали ќе има утре некој прес со ван Гал или кога ќе му е првиот официјален прес нешто такво, фотосесии ова она? :)

Што сте толку опседнати со Јунајтед, што ви е гајле дали игра ЛШ или не игра, боље да не игра 1 сезона, него секоја година да испаѓа по групи со Базел, Зенит и компанија..
Патетика...[DOUBLEPOST=1405258342][/DOUBLEPOST]
10501689_10152411873009279_972871505343843821_n.jpg

На првенствово ме импресионарише Рон Влар, сигурно многу од вас нема да се сложат со моето мислење, знам дека повеќето сакате мега трансфери од 30-50 милиони, ама мислам дека Влар ќе полн погодок, трансфер на сезоната. Го добиваме за ситница 5-6 милиони, има во него уште 3-4 сезони квалитетен фудбал, на светсково првенство се носеше со сите напаѓачи од светска класа,беше команданд во одбраната, има ПЛ искуство, веќе 2 години е во Астон Вила и веќе е капитен. Се надевам Ван Гал го дели истото мислење (y)
И овој 3кава, Де Вриј Де Фрај, сеа незнам како е точно и тој јако играше.

И ГДС беа нешо слично на Сан, само трачараат (n)
Прегледај го приврзокот 97498

Леле ама јако изгледа скинот (y)

Што сте толку опседнати со Јунајтед, што ви е гајле дали игра ЛШ или не игра, боље да не игра 1 сезона, него секоја година да испаѓа по групи со Базел, Зенит и компанија..
Патетика...[DOUBLEPOST=1405258342][/DOUBLEPOST]
10501689_10152411873009279_972871505343843821_n.jpg

Нема да се вреџаме сега за испаѓање од групи...:rolleyes:

Од сега овие од фан клуб јуве со чест на исклучоци ми избиваат на прво место на најпатетични.

Со што го заработивме тој примат ? :icon_lol:

Леле ама јако изгледа скинот (y)

Нема да се вреџаме сега за испаѓање од групи...:rolleyes:

Со што го заработивме тој примат ? :icon_lol:
Види ги постовите на Сладоледџијата и мислам дека е све јасно.

Де Вриј во Лацио иде, уште пред СП има договор, исто како Инди во Порто.

Јувентус почнале да бараат замена за Видал.Како прва опција се споменува Гуарин од Интер.

Ова дека нема да си оди Видал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom