Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.996
Поени од реакции
37.286
Ебаве тоа шо сте полни со предрасуди, немојте да ја почнете SFU, ќе треба да лобираме кај wot сите да ве банира оти нема да ви се свиѓа Декстер у геј улога...
Кажи им!

BTW, јас сум до толку без предрасуди што не се срамам да признаам дека Ренли Баратеон ми беше кул! :P

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Tesko retardiran Noah.. zaspav jas, neznam dali sakam da go dogledam.
Ako idele na bukvalna ekranizacija, mesto simbolika & shit, barem aronofsky da procital BAREM detska biblija, mesto skripta..

Edit: writer bil :tapp:

Ne e do predrasudite, Blue bese kategoricno los film, dzabe hajpot.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.317
Поени од реакции
30.665
Tesko retardiran Noah.. zaspav jas, neznam dali sakam da go dogledam.
Ako idele na bukvalna ekranizacija, mesto simbolika & shit, barem aronofsky da procital BAREM detska biblija, mesto skripta..

Edit: writer bil :tapp:

Ne e do predrasudite, Blue bese kategoricno los film, dzabe hajpot.
blue is the warmest color?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
@wot го хејта Noah, јас две години го чекав да го хејтам и ми се допадна.

Енивеј, нели бе на недогледан филм не се даваше оценка, да не речам лицемериште едно :D Во секој случај не го догледувај зошто крајот е непотребно издолжен и само го расипува филмот. Ако не ти се допаднал од почеток, секое продолжување само ќе ти го дорасипе.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Јас стиснав заби и го изгледав до крај Noah, искрено го ставам рамо до рамо со Fountain на Аронофски, овие два филма стварно не ми се на рамниште на филмови како Pi, Requiem и Black Swan. Приказната има многу дупки, сценариото ми беше безвеза, единствено глумата на некои од актерите и добрата режија ми остави малку така впечаток и му давам 6-ка генерално. Па колку ми беше цела таа глупа работа околу ова машкото што немало девојка за да ја натрудне, ептен некако како да беше загреан и да му се брзаше да остави потомство:pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сида фатив од Grand Budapest Hotel, у депресија ме однесе хуморот, крв од очи ми течеше изминативе саат и 39 минути. :facepalm:
Ми ги натепале оној од Schindlers List, Едвард Нортон, стариот од Reservoir Dogs, мртвиот Вилијам Дефо и сакаат да се смеам, мрш бе. :tapp:
Жанр комедија, како не бе, требало да го опнат у глупава драма или ванаби комедија.
Ај чао.:вонзем:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Сида фатив од Grand Budapest Hotel, у депресија ме однесе хуморот, крв од очи ми течеше изминативе саат и 39 минути. :facepalm:
Ми ги натепале оној од Schindlers List, Едвард Нортон, стариот од Reservoir Dogs, мртвиот Вилијам Дефо и сакаат да се смеам, мрш бе. :tapp:
Жанр комедија, како не бе, требало да го опнат у глупава драма или ванаби комедија.
Rage Mode: ON

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
не е за сите Grand Budapest Hotel :)

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Хејтајте го филмот бе, имате право да си кажете мислење :D

Затоа реков да го изгледате Moonrise Kingdom пред овој чисто да знаете каков му е стилот на Вес Андерсон за да не се изненадите и да имате преголем хајп од оценката и актерите.

Батали што пишува комедија, може и хорор и акција да пишува жанровите на неговите филмови не значат ништо неговите се во еден жанр- Вес Андерсизам.

И тоа е тоа. :)

Имал и подобри филмчиња од овој реално, али ок си беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom