Играме фудбал - 10.07.2014 - Четврток, 19h!! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате?

• Вкупно гласачи
    27

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
Одамна се немаме собрано да изиграме некоја утакмица како што јас паметам тоа уште од предходната година. Во темата што е за фудбал само се пишува ај да играме втор, трет, четврт но никако да се собереме.

Темава ја отварам со цел да се собереме,организираме и да почнеме со натпреварите.

Предходната година започнавме на теренот во Борис Кирдиќ кој се наоѓа во Кисела вода но поради тоа што овој терен во последно време е доста зафатен од 19 ч па натака според мене најдобро би било да си играме како за почеток на теренот на основното школо Браќа Миладинови - по старо Браќа рибар :D се наоѓа одма на семафорите кај зелено пазарче, можете да погледнете на сликата. Теренот е во близина на центар и многу блиску до автобуската станица што секако на 5 мин. од каде и да доаѓате од Скопје ќе бидете на теренот. Повеќето со кои порано игравме го знаете теренот но за останатите кои се нови и него знаат теренот можете да погледнете на сликата:

Untitled.png

Теренот е одличен за 5+1 секако да имаме и плус човек за измени и во двата тима бидејќи можно е да е да зафркне некој и да не дојде поради обврски и сл.

Секој кој е распложен може да се пријави да напоменам не е потребно професионално играње туку желба за дружење и играње.

Кој има фудбал нека напомене!

Ќе ве замолам сите кои дефинитивно доаѓате да гласате бидејќи на тој начин ќе имаме на увид кој ќе доаѓа кој не и сл. Предлози и сл. можете секако да дадете.

Бурјум :D

ЕДИТ: Играме фудбал - 16.07.2014 - СРЕДА!!! [пријавување]

Мислам дека 19 часот најдобро би било да се започне доколку имате предлог слободно кажете.

Последно уредено:
Играм ако дојде некој од моиве, @Peja989 и/или @Scouser88. Без нив сум како Роџерс без Паско.

@Acid
@Cthulhu^
@Топче
@vidooq
@Kaiser
@Артиљеро
@ManUtdChampions
@Peja989
@RickyLFC9
@bookfan
@TheWhiteMamba
@Dr.House
@gooner4life
@Geezer
@Stefan-kobe
@Шурикен
@Boki.Mkd
@karamela
@jason born
@xKiko
@BONDEK
@Shutter-.-
@wiksa

Толку ми текнува што игравме предходната година.[DOUBLEPOST=1404754353][/DOUBLEPOST]
Играм ако дојде некој од моиве, @Peja989 и/или @Scouser88. Без нив сум како Роџерс без Паско.
Можеш да викнеш и некој твој другар доколку недостига некој играч :D

Последно уредено:
Јас сум за, значи доаѓа и Рики.
Не сум за играч плус со изговор ако заебе некој, зошто ако никој не заебе, некој ќе треба да дреме или да биде измена. Јас а верувам и повеќето не сакаат да бидат измени.

Ќе остаам уште некој ден да помине пред да гласам, да не ми излезе нешто, али верувам дека ќе сум слободен. Се гледаме. :)

@Acid
@Cthulhu^
@Топче
@vidooq
@Kaiser
@Артиљеро
@ManUtdChampions
@Peja989
@RickyLFC9
@bookfan
@TheWhiteMamba
@Dr.House
@gooner4life
@Geezer
@Stefan-kobe
@Шурикен
@Boki.Mkd
@karamela
@jason born
@xKiko
@BONDEK
@Shutter-.-
@wiksa

Толку ми текнува што игравме предходната година.[DOUBLEPOST=1404754353][/DOUBLEPOST]
Можеш да викнеш и некој твој другар доколку недостига некој играч :D

Во другата тема ја бев тој што форсираше за фудбал и иницијатор за настанов тука мене не ме тагнуваш а?Или враќаш дека не те вметнав таму :D :D

Ајде вака мислам најубаво.

1.Nomoregames
2.Trajcemoedrugarce
3...
Продолжете надоле сите кои се ЗА ВО СРЕДА 19 ЧАСОТ.

Ako e od 17h najkasno, idam.
Posle toa, mnogu teshko.

1.Nomoregames
2.Trajce moe drugarce
3. .Sky.
4. Boki.Mkd
5. Moj drugar

Следен кој ќе доаѓа сигурно нека пише...

1.Nomoregames
2.Trajcemoedrugarce
3.Sky
4.Boki.Mkd
5.Necij drugar
6. @@Peja989
7. @@RickyLFC9
8. @@Cthulhu^
9. Fantastico

Доаѓам.

Дечки ајде во четврток, и порано игравме четврток или преку викенд. Можеме и за овој викенд или четврток да договориме да изиграме, зашто да чекаме до 16-ти кога 100 пати може некој ќе му се смени терминот, договараме утакмица за после 9 дена, мене ми е тоа бесмислено.

Среда јас секако не можам.

Дечки ајде во четврток, и порано игравме четврток или преку викенд. Можеме и за овој викенд или четврток да договориме да изиграме, зашто да чекаме до 16-ти кога 100 пати може некој ќе му се смени терминот, договараме утакмица за после 9 дена, мене ми е тоа бесмислено.

Среда јас секако не можам.

Викенд некако потешко е мислам. Кој е тука кој не е за викенд. А преку недела поручек мислам дека им одговара на повеќето.

А за ова дека 9 дена однапред треба да планираш, во право си. Треба 3-4 дена пријавување. Ама како што играње фудбал ретко се организира тука на форум, сепак треба да респектираме.

Дојдов да откажам дека ми текна дека уствари оваа Среда ми е роденден ама среќа за другата среда станувало збор :pos::pos:

Останувам за и ако е 9 дена унапред, таман да се договориме.

@KaWaGuChI ќе браниш? :)

Дојдов да откажам дека ми текна дека уствари оваа Среда ми е роденден ама среќа за другата среда станувало збор :pos::pos:

Останувам за и ако е 9 дена унапред, таман да се договориме.

@KaWaGuChI ќе браниш? :)
ХАХААХАХХАХА, добро што кажа дека е другата среда, не забележав :facepalm::pos:.

Јас не сум за играње.

ХАХААХАХХАХА, добро што кажа дека е другата среда, не забележав :facepalm::pos:.

Јас не сум за играње.

Абе комедии. Седам надвор и ми текна уз муабет. Ќе пијам, ова-она а јас фудбал имам договорено :facepalm:
Среќа за недела дена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom