Играме фудбал - 10.07.2014 - Четврток, 19h!! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате?

• Вкупно гласачи
    27
@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko

@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko
Znaci imame 12 taka?E sega ima nekoj golman od ovde ili slabo..?Topka koj ke zeme ili bez
topka da igrame :D
Neka se izjasnat samo uste fantastiko i xkilo za sigurno da znaeme.
CETVRTOK 19.00 casot

Sent from my iPhone using Tapatalk

За во четврток,на 10 е ова така?Ако може некој поубава слика да стави кај се наоѓа местово за игра ,оти не можам да сфатам кај е ова :D

@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko
@@Cthulhu^ ?

Јас имам топка која треба да ја напумпаме, инаку ок е. Ако уште некој има нека ја земе да имаме и резерва :).

@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko
@@Cthulhu^ ?

Јас имам топка која треба да ја напумпаме, инаку ок е. Ако уште некој има нека ја земе да имаме и резерва :).
Чекај а каде ќе ја напумпаме? :D Ако можеш напумпаја ти топката бидејќи таму јас колку што знам ќе немаме каде...

Чекај а каде ќе ја напумпаме? :D Ако можеш напумпаја ти топката бидејќи таму јас колку што знам ќе немаме каде...
Verojatno mislese na toa nekoj da zeme pumpa..
Tuku ajde da se dogovorime da sklopime timovi od tuka pa vo cetvrtok da ne gubime vreme,a voedno i da sme so maickite raspredeleni.Ednite temni/crni drugite svetli.

За во четврток,на 10 е ова така?Ако може некој поубава слика да стави кај се наоѓа местово за игра ,оти не можам да сфатам кај е ова :D
Da togas e :) Stigni ti do zeleno pazarce i tamu prasaj covek nekoj kade e kje ti kaze sigurno :)

@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko
@@Cthulhu^

Јас да можев сам да ја напумпам немаше да пишувам :D.

Не ми е од тука купена и би требало да ја напумпаме претходно а не пред утакмица да ни испаднат проблеми. Кој почесто игра и има искуство со (пумпање) топки нека ми пише да се договориме да ја средиме претходно. Не е расипана ама јас со обична пумпа за точак не успевам да ја напумпам :).

Јас да можев сам да ја напумпам немаше да пишувам :D.

Не ми е од тука купена и би требало да ја напумпаме претходно а не пред утакмица да ни испаднат проблеми. Кој почесто игра и има искуство со (пумпање) топки нека ми пише да се договориме да ја средиме претходно. Не е расипана ама јас со обична пумпа за точак не успевам да ја напумпам :).

Не успеваш зошто веројатно ти треба иглица. Иглица немам јаса на пазар се купува за 5 денари и истата се монтира на секоја пумпа.
Може да се напумпа на точкар, вулканизер...

Не успеваш зошто веројатно ти треба иглица. Иглица немам јаса на пазар се купува за 5 денари и истата се монтира на секоја пумпа.
Може да се напумпа на точкар, вулканизер...

Ваква игла ни треба како на видеото:

На пазарче на кои тезги ја држат иглицата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom