+ 7 Peja1.Nomoregames
2.Trajce
3.Sky
4.Drugarnegov
5.Ricky
6.bookfan
8.Kaiser
9.Fantastiko pisa na prethodnata strana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+ 7 Peja1.Nomoregames
2.Trajce
3.Sky
4.Drugarnegov
5.Ricky
6.bookfan
10.KembaW+ 7 Peja
8.Kaiser
9.Fantastiko pisa na prethodnata strana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Го контактирав, на Черно Море бил, се враќал на 18тиЕве ќе го пингам и @KaWaGuChI уште еднаш, да го прашам дали ќе брани.
Znaci imame 12 taka?E sega ima nekoj golman od ovde ili slabo..?Topka koj ke zeme ili bez@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko
Чекај а каде ќе ја напумпаме?@@NomoregameS
Trajce
@@.Sky.
Drugar
@@RickyLFC9
@@bookfan
@@Peja989
@@Kaiser
@@Fantastico
@@KembaW
Другар
@xKiko
@@Cthulhu^ ?
Јас имам топка која треба да ја напумпаме, инаку ок е. Ако уште некој има нека ја земе да имаме и резерва.
Verojatno mislese na toa nekoj da zeme pumpa..Чекај а каде ќе ја напумпаме?Ако можеш напумпаја ти топката бидејќи таму јас колку што знам ќе немаме каде...
Da togas eЗа во четврток,на 10 е ова така?Ако може некој поубава слика да стави кај се наоѓа местово за игра ,оти не можам да сфатам кај е ова![]()
Јас да можев сам да ја напумпам немаше да пишувам.
Не ми е од тука купена и би требало да ја напумпаме претходно а не пред утакмица да ни испаднат проблеми. Кој почесто игра и има искуство со (пумпање) топки нека ми пише да се договориме да ја средиме претходно. Не е расипана ама јас со обична пумпа за точак не успевам да ја напумпам.
Не успеваш зошто веројатно ти треба иглица. Иглица немам јаса на пазар се купува за 5 денари и истата се монтира на секоја пумпа.
Може да се напумпа на точкар, вулканизер...