Играме фудбал - 10.07.2014 - Четврток, 19h!! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате?

• Вкупно гласачи
    27
Ja ке дојдам како резерва (ваљда до 16 ке знам дали ногава ке ми биде ок). Само кажите со плаќање како ?? 150 од човек за цела уткамица,голман што ке брани цело време не плаќа,голмани на ротација по 120 ден.и колку пари за резерви (не сме имале резерви до сега) !?!?!? (ја барем вака терам у форца)

И ја мислев оваа среда е :D Таман, да ве плеснам убаво сите и на одмор да шибам. #Шовеебам #Ќевеплеснам.

Ja ке дојдам како резерва (ваљда до 16 ке знам дали ногава ке ми биде ок). Само кажите со плаќање како ?? 150 од човек за цела уткамица,голман што ке брани цело време не плаќа,голмани на ротација по 120 ден.и колку пари за резерви (не сме имале резерви до сега) !?!?!? (ја барем вака терам у форца)
Ако е у основното као шо пишуе у воведниот пост, без пари е. Само ќе треба некој што живее поблиску да го фати на време. И топка е добро прашање. :)

Ако е у основното као шо пишуе у воведниот пост, без пари е. Само ќе треба некој што живее поблиску да го фати на време. И топка е добро прашање. :)
Еј па тоа е супер.А пред 1-2 години не направија таму балон како што има на мн места низ СК (и нормално да се плаќа)!?!?

Еј па тоа е супер.А пред 1-2 години не направија таму балон како што има на мн места низ СК (и нормално да се плаќа)!?!?
Има и тргнат е преку лето балонот, ама тоа е одма позади школото на друг терен. Ова е друг.

Абе лудории бе...а зошто не играме утре?Многу е до наредната среда за чекање...може на пола од нас да им искочи нешто.
П.С утре не мора ете ама може четврток?Таман кај @Peja989 сме утре поканети :D :D :D

И продолжете со списокот не го бришете за да не се губи редот.

Ја сум за утре.
И јас сум ама за утре губиме двајца, и Пеџа ( ПеХа? :D :D :D ) и Каизер не може.
Затоа викам дали можете четврток напраиме?ЗАДУТРЕ ,не на 29 декември :D

И јас сум ама за утре губиме двајца, и Пеџа ( ПеХа? :D :D :D ) и Каизер не може.
Затоа викам дали можете четврток напраиме?ЗАДУТРЕ ,не на 29 декември :D
Абе не зезај ај, еднаш оваа недела, еднаш другата, што мора па само еднаш да играме :) Сеедно, утре, задутре, само на време да се договориме.

Абе не зезај ај, еднаш оваа недела, еднаш другата, што мора па само еднаш да играме :) Сеедно, утре, задутре, само на време да се договориме.
Па нема врска затоа викам за четврток,да имаат време да прочитаат и други што не виделе и да се пријават.Плус да не мора да се брза накај дома за фудбал.

@.Sky. смени го насловот за четврток задутре.

Идеме од ново :D
1.Nomoregames
2.Trajce
3.Sky
4.Drugarnegov
5.Ricky
6.Peja?
7. @Kaiser ?
8. @Fantastico
9. @wiksa ?
10. @Cthulhu^ ?
11. @Топче ?
...

Последно уредено:
Не може Скај да менува наслов.
@Ilumious ce te moljam da go smenishh naslovenzi bite, fashistet uno.

Само ако се менува насловв, пингајте ги сите од списокот, кои што се предходно пријавени :)

Овој четврток можам, ако сум во Скопје и идниот :)

И јас можам овој четврток.

Epa dodadete se na spisokot de pisete vo post se sramite?:))

Sent from my iPhone using Tapatalk

1.Nomoregames
2.Trajce
3.Sky
4.Drugarnegov
5.Ricky
6.bookfan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom