Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе луѓе, со самото купување ги терате малите бизнисменчиња шти шиткаат копии постојано да не гушат и да продаваат таква роба. Па ако веќе даваш 5000/6000 за нешто што е правено во некоја шупа или подрум дај ги тие пари за послаб телефон ама барем марка. И што сеа ако имате копија фраери сте кога ќе го извадите на маса телефонот и сите викаат ВАУ?

Луѓе ај малу помош, сакам да земем телефон и се мислим помеѓу Nokia Lumia 630 и Samsung Galaxy Core Plus. Свите што ги прашав до сеа ми рекоа за Самсунгот, ама мене појќе ми прае мерак Нокиата, нема андроид виндоус е и затоа сакам да сменим да пробам како е ама незнам колку е добро тоа...

10478559_326736997482345_7045917154019290098_n.jpg

10429466_326737010815677_8559054083347430483_n.jpg

секој втор има самсунг и што е најглупо сите телефони имаат идентичен облик и дизајн ... јас би одбрал НОКИА

нокиата на излег ти е ... уфф:drk: сите смартфони нокии се многу добри на изглед ако си избереш и соодветна боја
за перфоманси подобар е нокијата, ама сепак мене мног не ми се допагја што е WinOS не ми се допагја и изгледот(хоумскринот ми е некако .. хм коцки само ) и нема подршка многу за апликации

Луѓе ај малу помош, сакам да земем телефон и се мислим помеѓу Nokia Lumia 630 и Samsung Galaxy Core Plus. Свите што ги прашав до сеа ми рекоа за Самсунгот, ама мене појќе ми прае мерак Нокиата, нема андроид виндоус е и затоа сакам да сменим да пробам како е ама незнам колку е добро тоа...

10478559_326736997482345_7045917154019290098_n.jpg

10429466_326737010815677_8559054083347430483_n.jpg
Nokiata зошто самсунгот е гревен

Луѓе ПОМОШ!!!

Имам Андроид телефон и по грешка ја избришав апликацијата Google Play services, ја барав повторно да ја симнам на Play Store, ама неможам да ја најдам.

За што е апликацијата што ја избришав? Дали со тоа што ја избришав може да настане некој проблем кај телефонот и апликациите во него? Чаре?

:)

Луѓе ПОМОШ!!!

Имам Андроид телефон и по грешка ја избришав апликацијата Google Play services, ја барав повторно да ја симнам на Play Store, ама неможам да ја најдам.

За што е апликацијата што ја избришав? Дали со тоа што ја избришав може да настане некој проблем кај телефонот и апликациите во него? Чаре?

:)
Што тел имаш рутиран ли ти е?

Sent from my SM-N9005

Ајде уште еден дуел...HTC Desire 500 или Сони М2???
Иста цена, се е исто. Луѓе што прашував ми рекоа Сони никако. Но на нет пишува дека оваа година софтверот им е значително подобрен, чак што више за брзината на софтверот највеќе ги фалат.
Инаку моментално користам Desire C и што и да одберам ќе ми изглеа како ракета:)

Ајде уште еден дуел...HTC Desire 500 или Сони М2???
Иста цена, се е исто. Луѓе што прашував ми рекоа Сони никако. Но на нет пишува дека оваа година софтверот им е значително подобрен, чак што више за брзината на софтверот највеќе ги фалат.
Инаку моментално користам Desire C и што и да одберам ќе ми изглеа како ракета:)

Дечки што работат со телефони викаат дека М2 е потценето телефонче. :)
Јас би играл на М2-ката.

п.с. Не се исти, дефинитивно М2-ката е боље на спецификации, во доста сегменти, башка е и понов модел.

Последно уредено:
Ај да си прашам тука, се надевам ке помогне некој.
Вчера си земав ново телефонче, си се логирав со стариот акаунт од претходниот телефон, си симнав вибер и кога го пишувам мојот број, нели го бара виберот да го внесеш бројчето како и името на државата, после внесувањето на бројот ми јавува како бројот не ми е валиден ... Чаре некое ?

Ај да си прашам тука, се надевам ке помогне некој.
Вчера си земав ново телефонче, си се логирав со стариот акаунт од претходниот телефон, си симнав вибер и кога го пишувам мојот број, нели го бара виберот да го внесеш бројчето како и името на државата, после внесувањето на бројот ми јавува како бројот не ми е валиден ... Чаре некое ?
Како го напиша бројот?
Давам примери:
+389070...
389070...
+38970...
38970...
070...
70...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom