Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
070-260-083 еве му го бројот,јави му се ќе завршиш работа..Епа гаражата му е 500 метра после тоа салоните за коли,Алфа Ромео,Фиат,Цитроен,момин поток ли како се вика..Према излез,накај Ѓорче..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти благодарам пријателе!070-260-083 еве му го бројот,јави му се ќе завршиш работа..Епа гаражата му е 500 метра после тоа салоните за коли,Алфа Ромео,Фиат,Цитроен,момин поток ли како се вика..Према излез,накај Ѓорче..
Ти благодарам пријателе!
Имав сличен проблем пред една недела со Лупото. На сред возенње ми изгуби снага и изгаси. Нејќеше да запали,а коа ќе запалеше едвај примаше и гасеше. Го отворивме резерварот и испадна дека ситото во резервоарот е запушено. Отвори провери да не случајно тоа.Дечки сакам да купам Xenon светла за Бравото ( 1.4 Бензин, 80 коња) ама дали треба да се h1,h2,h3 ... или нема врска? Да знам дури ми е на мајстор количето.
Иначе почна да ми се понаша нешто многу чудно, сама прима/придодава туража се гаси, па не ја прима туражата па паѓа на 0 обртаи и се гаси одма в место, па после не пали ништо живо свети кодот па се исклучва па пак непали. Ако запали со 3тета треба цела туража да ја прицниш за да прими. Е сега времиња ја возев со големиот "код" Клуч. Сменав бензиска пумпа мислев дека е таја ама ете не била...
На мојата и светлата и откажаа кратките, провериме осигурачи се е во ред и ништо живо неќеше да запали за после 1 ден сама да запали и пак да се изгасиИмав сличен проблем пред една недела со Лупото. На сред возенње ми изгуби снага и изгаси. Нејќеше да запали,а коа ќе запалеше едвај примаше и гасеше. Го отворивме резерварот и испадна дека ситото во резервоарот е запушено. Отвори провери да не случајно тоа.
Ти зборуваш за номенклатура на халогени светла.Дечки сакам да купам Xenon светла за Бравото ( 1.4 Бензин, 80 коња) ама дали треба да се h1,h2,h3 ... или нема врска? Да знам дури ми е на мајстор количето...
Се слушнав со Синиша и понеделник треба да му ја однесам.Вика ќе ја видам колата,што е проблемот па ќе те известам после колку ќе кошта поправката на возилото,за да му потврдам дали да ја прави или не.Ништо,таман работа..Јави му се,и кажи што си направил..
Сакам да купам некое спортско возило до кај 1500-1600 евра. е сега се мислам за опел калибра. некој да сподели мислење за овие коли како се за одржување потрошувачка...?
абе точак еден нема секој толку многу пари па да купува bmw m3 или незнам што, затоа јас напишав дека сакам да купам калибра толку мошам да си дозволам белки и таа спаѓа во спортски возила ако незнаеш да кажиш нешто паметно или некој совет не се мачи да пишуваш коментарЗа 1500 евра можеш да купиш спортски точак. Без навреда.
абе точак еден нема секој толку многу пари па да купува bmw m3 или незнам што, затоа јас напишав дека сакам да купам калибра толку мошам да си дозволам белки и таа спаѓа во спортски возила ако незнаеш да кажиш нешто паметно или некој совет не се мачи да пишуваш коментар
Друже калибрите се во распаѓање и се големи потрошачи, стари, доодени ...Сакам да купам некое спортско возило до кај 1500-1600 евра. е сега се мислам за опел калибра. некој да сподели мислење за овие коли како се за одржување потрошувачка...?
Искористи ја понудава од аутомакедонија ... незнам на што ауто планираш да лепиш, имаш цени најдоле во понудата, а за атест ако сакаш да направиш чини плус околу 1500 ден. мисламSakam da gi zatemnam staklata na kolata pa ako moze nekoj da mi objasni/kaze osven so folija ima li drugi nacini i koja e razlikata i kolku se dvizat cenite?
Fala odnapred