Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
070-260-083 еве му го бројот,јави му се ќе завршиш работа..Епа гаражата му е 500 метра после тоа салоните за коли,Алфа Ромео,Фиат,Цитроен,момин поток ли како се вика..Према излез,накај Ѓорче..

070-260-083 еве му го бројот,јави му се ќе завршиш работа..Епа гаражата му е 500 метра после тоа салоните за коли,Алфа Ромео,Фиат,Цитроен,момин поток ли како се вика..Према излез,накај Ѓорче..
Ти благодарам пријателе!

Дечки сакам да купам Xenon светла за Бравото ( 1.4 Бензин, 80 коња) ама дали треба да се h1,h2,h3 ... или нема врска? Да знам дури ми е на мајстор количето.

Иначе почна да ми се понаша нешто многу чудно, сама прима/придодава туража се гаси, па не ја прима туражата па паѓа на 0 обртаи и се гаси одма в место, па после не пали ништо живо свети кодот па се исклучва па пак непали. Ако запали со 3тета треба цела туража да ја прицниш за да прими. Е сега времиња ја возев со големиот "код" Клуч. Сменав бензиска пумпа мислев дека е таја ама ете не била...

Дечки сакам да купам Xenon светла за Бравото ( 1.4 Бензин, 80 коња) ама дали треба да се h1,h2,h3 ... или нема врска? Да знам дури ми е на мајстор количето.

Иначе почна да ми се понаша нешто многу чудно, сама прима/придодава туража се гаси, па не ја прима туражата па паѓа на 0 обртаи и се гаси одма в место, па после не пали ништо живо свети кодот па се исклучва па пак непали. Ако запали со 3тета треба цела туража да ја прицниш за да прими. Е сега времиња ја возев со големиот "код" Клуч. Сменав бензиска пумпа мислев дека е таја ама ете не била...
Имав сличен проблем пред една недела со Лупото. На сред возенње ми изгуби снага и изгаси. Нејќеше да запали,а коа ќе запалеше едвај примаше и гасеше. Го отворивме резерварот и испадна дека ситото во резервоарот е запушено. Отвори провери да не случајно тоа.

Имав сличен проблем пред една недела со Лупото. На сред возенње ми изгуби снага и изгаси. Нејќеше да запали,а коа ќе запалеше едвај примаше и гасеше. Го отворивме резерварот и испадна дека ситото во резервоарот е запушено. Отвори провери да не случајно тоа.
На мојата и светлата и откажаа кратките, провериме осигурачи се е во ред и ништо живо неќеше да запали за после 1 ден сама да запали и пак да се изгаси

Дечки сакам да купам Xenon светла за Бравото ( 1.4 Бензин, 80 коња) ама дали треба да се h1,h2,h3 ... или нема врска? Да знам дури ми е на мајстор количето...
Ти зборуваш за номенклатура на халогени светла.
Ксенонот обично фактор е бојата на светлината (топлината) во Келвини. 4300, 5000, 6000, 7000, итн. Оригиналните фабрички ксенони обично се на 4300 К.

Ништо,таман работа..Јави му се,и кажи што си направил..
Се слушнав со Синиша и понеделник треба да му ја однесам.Вика ќе ја видам колата,што е проблемот па ќе те известам после колку ќе кошта поправката на возилото,за да му потврдам дали да ја прави или не.

Sakam da gi zatemnam staklata na kolata pa ako moze nekoj da mi objasni/kaze osven so folija ima li drugi nacini i koja e razlikata i kolku se dvizat cenite?

Fala odnapred

Сакам да купам некое спортско возило до кај 1500-1600 евра. е сега се мислам за опел калибра. некој да сподели мислење за овие коли како се за одржување потрошувачка...?

Сакам да купам некое спортско возило до кај 1500-1600 евра. е сега се мислам за опел калибра. некој да сподели мислење за овие коли како се за одржување потрошувачка...?

За 1500 евра можеш да купиш спортски точак. Без навреда.

Nekoj da mi kaze nesto poveke za bmw 320 (ne m packet) dizel potrosnja, od prilika cena kako se dvizi (do 2004 max) I ako ima nekoe moze I link da spodeli (ako e mozno so kozni sedista). Fala mnogu odnapred :) (sry za font od tel sum).

За 1500 евра можеш да купиш спортски точак. Без навреда.
абе точак еден нема секој толку многу пари па да купува bmw m3 или незнам што, затоа јас напишав дека сакам да купам калибра толку мошам да си дозволам белки и таа спаѓа во спортски возила ако незнаеш да кажиш нешто паметно или некој совет не се мачи да пишуваш коментар

абе точак еден нема секој толку многу пари па да купува bmw m3 или незнам што, затоа јас напишав дека сакам да купам калибра толку мошам да си дозволам белки и таа спаѓа во спортски возила ако незнаеш да кажиш нешто паметно или некој совет не се мачи да пишуваш коментар

Пријателе ако ја купиш Калибрата,ќе те изеде за бензин,ептен голем потрошач е таа..Фиат Браво можеш,со алумински бандажи,колку-толку личи на спортско возилце..

Друже калибрите се во распаѓање и се големи потрошачи, стари, доодени ...
друго мало ефтино спортско возилце ти е опел тигра, со 1.6 мотор земи си и плин ќе ти врши работа
некое друго возилце не ми текнува на памет ама сигурно ќе се најде[DOUBLEPOST=1404680153][/DOUBLEPOST]
Sakam da gi zatemnam staklata na kolata pa ako moze nekoj da mi objasni/kaze osven so folija ima li drugi nacini i koja e razlikata i kolku se dvizat cenite?

Fala odnapred
Искористи ја понудава од аутомакедонија ... незнам на што ауто планираш да лепиш, имаш цени најдоле во понудата, а за атест ако сакаш да направиш чини плус околу 1500 ден. мислам
еве линк
http://sakampopust.mk/product/montazha-na-klima-folii-vo-vasheto-voziloto/

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom