G
Правен е според познатиот ескперимент на исто така познатиот психолог Филип Зимбардо. http://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_prison_experimentDas Experiment го глеав прееска и за чудо ми остави многу добар впечаток. Јака глума и одлична приказна дури на крај се изненадив кога испадна дека е правен според вистински настан.
Ја гледам јас, и мотам тоа сцените со бакнежите сочни. Денеска 5-та сезона почнувам.Ебаве тоа шо сте полни со предрасуди, немојте да ја почнете SFU, ќе треба да лобираме кај wot сите да ве банира оти нема да ви се свиѓа Декстер у геј улога...
Приказната - ужас , не дека верувам дека се случила,
YIFY торентите се со лош квалитет. Па уште пишале BrRip, некој што не ги познава ќе се излаже ќе си го истроши месечниот лимит.Age of Tomorrow (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY
Јас најмногу симнувам филмови од YIFI, и квалитетот ми е сосем океј, и плус за тие што се лимитирани YIFI е спасителот.YIFY торентите се со лош квалитет. Па уште пишале BrRip, некој што не ги познава ќе се излаже ќе си го истроши месечниот лимит.
Сега пушти си го Transcendence да видиш што ти е филм со нелогичности.Noah
Приказната - ужас , не дека верувам дека се случила,но нелогичности еден куп , актерска екипа добра (без синовите) ,целиот филм можеше комотно да заврши за 1саат ,ама неее морале да одолговлекуваат они уште саат и пол и да дрват. Единствено ефектите се добри во филмот , сценографијата е одлична , но и таму имаа грешки , каде бе пред 6илјади години (ако памтам добро од црковен камп) имало лим и тоа со не било каков туку лим со ребра ,ко за на покрив.
Wolverine беше добар трејлер за days of future past.Првиот X-Men и First Class се најдобрите во франшизата. Days of Future Past сеуште не ми е гледам па ќе споделам импресии.
Wolverine јас го гледам како спин оф искрено, и двата беа утка но не жалам за потрошеното време.
На видов јас нелогичности во Transcendence , многу е добар филмот .Од овие компресираните најдобар однос на квалитет и големина според мене има CODY[DOUBLEPOST=1404645134][/DOUBLEPOST]Сега пушти си го Transcendence да видиш што ти е филм со нелогичности.