Јас ја имам играно мултиплеер пред еден месец, добра е ама треба да имаш со себе и Cheat Engine
Модови за играта сега овие денови ќе направам видео и како да се игра мулти плеер и вооедно за најновиот пач нови модови.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја имам играно мултиплеер пред еден месец, добра е ама треба да имаш со себе и Cheat Engine
Модови за играта сега овие денови ќе направам видео и како да се игра мулти плеер и вооедно за најновиот пач нови модови.![]()

Друже треба да ја имаш оригиналната игра, дали ја имаш ти ?Има некој играно мултиплеер? Јас никако да се конектирам на сервер. Што е проблемот?![]()
Епа product key- от се наплаќа јас го имаммене ми се сјеба нацело, симнав новиот апдејт ми бара product key, пробав скоро сите и неќе..

колку се наплаќа?Епа product key- от се наплаќа јас го имам![]()
[DOUBLEPOST=1404414238][/DOUBLEPOST]Затоа кој нема продукт кеј нека каже !!!Друже не е оргиналната. Од замунда ја симнав. Ако ја симнам од официјалната оригинална ќе биде? Ама и тие на замунда сигурно од оригинал CD ги имат прикачано. Не знам до што е прблемот.Друже треба да ја имаш оригиналната игра, дали ја имаш ти ?

Ако веќе делиш, дај подели го и на менеЈас би ви го дал на сите фрее[DOUBLEPOST=1404414238][/DOUBLEPOST]Затоа кој нема продукт кеј нека каже !!!

Не е оригинална хахах кој ти дава оригинал игрица ако не ја купиш, но ако ти треба key ке ти дадам.[DOUBLEPOST=1404425980][/DOUBLEPOST]Друже не е оргиналната. Од замунда ја симнав. Ако ја симнам од официјалната оригинална ќе биде? Ама и тие на замунда сигурно од оригинал CD ги имат прикачано. Не знам до што е прблемот.![]()
Може дружеАко веќе делиш, дај подели го и на мене![]()

Друже не е оргиналната. Од замунда ја симнав. Ако ја симнам од официјалната оригинална ќе биде? Ама и тие на замунда сигурно од оригинал CD ги имат прикачано. Не знам до што е прблемот.![]()
Може ?!Јас би ви го дал на сите фрее[DOUBLEPOST=1404414238][/DOUBLEPOST]Затоа кој нема продукт кеј нека каже !!!