Euro truck simulator 1/2 ( Truck games )

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување

Модови за играта сега овие денови ќе направам видео и како да се игра мулти плеер и вооедно за најновиот пач нови модови. :D
Јас ја имам играно мултиплеер пред еден месец, добра е ама треба да имаш со себе и Cheat Engine :D

Еве ви мод за добра приколица, + за они кои се запознаени со серијата Ice Road Truckers!

аххаа на 1.10.1 верзија има македонски јазик :vozbud::pos:

Има некој играно мултиплеер? Јас никако да се конектирам на сервер. Што е проблемот? :)

мене ми се сјеба нацело, симнав новиот апдејт ми бара product key, пробав скоро сите и неќе..

да ли може некој да ми дае мод со добар winter ? :D

Друже треба да ја имаш оригиналната игра, дали ја имаш ти ?
Друже не е оргиналната. Од замунда ја симнав. Ако ја симнам од официјалната оригинална ќе биде? Ама и тие на замунда сигурно од оригинал CD ги имат прикачано. Не знам до што е прблемот. :)

Јас би ви го дал на сите фрее :)[DOUBLEPOST=1404414238][/DOUBLEPOST]Затоа кој нема продукт кеј нека каже !!!
Ако веќе делиш, дај подели го и на мене :D

Друже не е оргиналната. Од замунда ја симнав. Ако ја симнам од официјалната оригинална ќе биде? Ама и тие на замунда сигурно од оригинал CD ги имат прикачано. Не знам до што е прблемот. :)
Не е оригинална хахах кој ти дава оригинал игрица ако не ја купиш, но ако ти треба key ке ти дадам.[DOUBLEPOST=1404425980][/DOUBLEPOST]
Ако веќе делиш, дај подели го и на мене :D
Може друже :D

треба да ја купиш. 19 евра е без Going East.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom