- Член од
- 20 октомври 2013
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 25
сабајле ми кажаа моиве внатре у куќарката се тепале пердуви летале и + кога женкава е внатре у куќарката или влезена само до пола и оди таму и ја мава... да не сака да и го скрши јајцето? затоа ги разделив.. и многу е збрлавен у кафезов... у момент беше многу мирен а сега цело време шета низ кафезот ми ја бутка хранилката фрла храна значи буквално е пореметен, скоро две години го чувам ова му се нема случено да е толку агресивен се до сега.. до вчера можев да го галам, ми застануваше на прст и мирно си стоеше и си свиреше некои меодии,а сега само се кара и ме каса кога ќе му ставам рака пред него .ќе пробам ќе го излетам па ќе го стаам у кафезот со женката и ќе ве известам што ќе напраам...[DOUBLEPOST=1403722210][/DOUBLEPOST]Не, катастрофална грешка ! Ова не е хрчак за да го делиш.... заедно треба да ги одгледуваат пилињата .... веднаш стави го и плус женката ќе снесува уште јајца, нема да остане на едно. Ете на другар ми снела 4 во рок од 1 недела се кладивме дека ќе има и 5 то. Можеби тие капки шо си ги ставил хормоните му ги изреметиле, па нормално сега дека ќе биде агресивен. Летај го низ куќи мажјакот изморувај го
сабајле ми кажаа моиве внатре у куќарката се тепале пердуви летале и + кога женкава е внатре у куќарката или влезена само до пола и оди таму и ја мава... да не сака да и го скрши јајцето? затоа ги разделив.. и многу е збрлавен у кафезов... у момент беше многу мирен а сега цело време шета низ кафезот ми ја бутка хранилката фрла храна значи буквално е пореметен, скоро две години го чувам ова му се нема случено да е толку агресивен се до сега.. до вчера можев да го галам, ми застануваше на прст и мирно си стоеше и си свиреше некои меодии,а сега само се кара и ме каса кога ќе му ставам рака пред него .ќе пробам ќе го излетам па ќе го стаам у кафезот со женката и ќе ве известам што ќе напраам...
го излетав така убаво машково до сега у живот волку нема летано.... и го стаив заедно со женката и сеа за сеа се таман не се тепаат па ќе видиме до кога...
Последно уредено: