- Член од
- 27 јуни 2014
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 5
кога е промаја треба ли да го покривам папагалот ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обавезно! Промајата е смртносна за нив.кога е промаја треба ли да го покривам папагалот ?
кога е промаја треба ли да го покривам папагалот ?
Сеа брзо го зема? Мало е?Луѓе, нимфата моја многу врека, писка, пиштки, крешти како вувузела е :/ Моите се закануваат дека ќе ја пуштат, не се трпи ова, сабаље е до 11 покриена со темен чаршав и покриена таа писка, а гласот е толку иритантен шо не знам, навистина страшно
Да не бара партнер? Колку е стара?Луѓе, нимфата моја многу врека, писка, пиштки, крешти како вувузела е :/ Моите се закануваат дека ќе ја пуштат, не се трпи ова, сабаље е до 11 покриена со темен чаршав и покриена таа писка, а гласот е толку иритантен шо не знам, навистина страшно
2 ипол години е кај мене, не е стара. Мислам дека е мажјак, али ова не се трпи више, не се трпи стварноСеа брзо го зема? Мало е?
Не знам што да ти кажам, пробај смири ја, пушти ја да лети по дома малце нека испразни батерии.2 ипол години е кај мене, не е стара. Мислам дека е мажјак, али ова не се трпи више, не се трпи стварно
Дали и ставаш песок да јаде? Тоа што во изметот има зрна просо укажува дека има проблеми со варењетоМојата нимфа повторно почна да сере водникаво кажете некое овошје/зејенчук за да се сопри преги забевезав дека исере поросо , другарми има нимфа и на нему му серела водно но и давал магденос.
Малку ситен речен песок ( за малтерисување ) и ќе си зема кога ќе има потребаНе и ставам треба ли ?
а кажете и некој зеленчук/овошје да и ставам