Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Исто како што можат истите да прекинат кога ќе разоткачиш специфични делови во мозокот. :)
Еве го делот за морал.
http://en.wikipedia.org/wiki/Temporoparietal_junction#Right_temporoparietal_junction

А како би било ти самиот да се потрудиш да одговориш?
Чуда работа мајката, секогаш кога поставувам прашање. или добивам смешни одговори или добивам клипови и линкови...:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog
Николчо, доста со тие твои лајкчина на вики атеисти,покушај да одговориш кога веке не си судија, него играш за противникот.

Кој го контролира мозокот?

Ајде Николчо да те видиме на терен каков си, не само позади гол да се криеш.

Сите тие поими, свест, его, без разлика дали се од Јунговски аспект или нешто друго евидентирано е дека постојат само како концепт. Тоест, како термин кој ја опишува работата на мозокот, ништо поише.
Од ова твоево евидентно е дека кај тебе на се јавува таков поим како свест.....што правиме сега?

Николчо, доста со тие твои лајкчина на вики атеисти,покушај да одговориш кога веке не си судија, него играш за противникот.

Кој го контролира мозокот?

Ајде Николчо да те видиме на терен каков си, не само позади гол да се криеш.

Prasanjevo generira milion podprasanja.

Prvo i najosnovno e - kako TI utvrdi deka mozokot e pod neciva kontrola?
Mislam, kako uopste ti se rodi takva fantazija?

A za lajkcinjata ne se sekiraj. Sekiraj se za majmunite, majkite i sestrite sho gi spomna nekolku strani nanazad, a jas ne te banirav :)

A za lajkcinjata ne se sekiraj. Sekiraj se za majmunite, majkite i sestrite sho gi spomna nekolku strani nanazad, a jas ne te banirav :)
Банирал или не, тој е супер херој- атеисто мрзач. Порано или подоцна повторно ќе се врати, со нови сили, но за жал со истиот карактер.
Треба барем да помине со една опомена, тоа е повеќе од реално. :)

Јас сум сигурен ако постоеше дедо боже како; надприродна, свесна сила, голем архитект, создавател на универзумот и поседник на судбините на се што е живо на планетата земја а не само во тикивте, немаше да ни ги праќа Мики и Бот по форуми туку накај Варна, Черно Море, Бели песоци... у подлабокото.

Ооооо...ти си супермодератор сега, сите религиозни на клада.
Мајките други ги спомињаа, и педерите, јас само им ојбаснував дека не сум педер.

Да одиме на главното.
Како утврдив дека мозокот е под нечија контрола?
Многу едноставно, пробај да го контролираш и ќе бидиш дека не можеш да одржиш една мисла повеќе од една минута.Знак дека не е под твоја контрола, него тој те контролира тебе.
Кога ќе го утврдиш ова, прашај се како е можно мозокот да е мој, а јас да не го контролирам?
Тоа е само знак дека си заспан.Кога ќе си го признаеш ова на самиот себе, ќе го направиш првиот чекор кон будење од сонот во кој си сега.

Во втората лекција ќе ти објаснам на кој начин функционира интелектуалниот центар кај човекот.

Да одиме на главното.
Многу едноставно, пробај да го контролираш и ќе бидиш дека не можеш да одржиш една мисла повеќе од една минута.Знак дека не е под твоја контрола, него тој те контролира тебе.
Кога ќе го утврдиш ова, прашај се како е можно мозокот да е мој, а јас да не го контролирам?
Тоа е само знак дека си заспан.Кога ќе си го признаеш ова на самиот себе, ќе го направиш првиот чекор кон будење од сонот во кој си сега.

Во втората лекција ќе ти објаснам на кој начин функционира интелектуалниот центар кај човекот.

Скоро 1 месец успешно ја контролирам мислата дека треба да си баниран поради глупоќа. Изгледа ангелот влегол во мене....

Скоро 1 месец успешно ја контролирам мислата дека треба да си баниран поради глупоќа. Изгледа ангелот влегол во мене....
Јанлаш си. Да беше ангел во прашање, ќе му ги скратеше маките и немаше да има можност да се бламира.

Многу сте духовите и мудри тоа атеистите, абе интелигенција пуца од сите пори.
После плачите кога ве рендам.
Ај овие плачковците плачат кај тебе, а ти кај кој ќе плачиш,кај киселиот?

И не ме заплашувај, прави што мислиш да правиш, или прави тоа што ти вели мозокот, оти ти не си способен да го контролираш.
Што лајкчиња збра, бре,бре....сите атеисти ВЕРУВААТ во тебе.

Му удри банче на Невски а?[DOUBLEPOST=1403706324][/DOUBLEPOST]
Јанлаш си. Да беше ангел во прашање, ќе му ги скратеше маките и немаше да има можност да се бламира.
Не, секташ ќе се пишев, само во ОТО-риноларингологијата е спасот.

Ооооо...ти си супермодератор сега, сите религиозни на клада.
Мајките други ги спомињаа, и педерите, јас само им ојбаснував дека не сум педер.

Да одиме на главното.

А види, коа ќе завршиш со мозокот, ај биди фин и објасни ни како тоа нѐ контролираат бубрезите, црните и белите дробој, срцето или ендокриниот систем .

Не, секташ ќе се пишев, само во ОТО-риноларингологијата е спасот.
Никогаш неможев да се изначудам како човек во години може да има толку детски памет.....
Да беше некој тинејџер ок, ќе разберев, ама ти внуци можеш да имаш бре човек!

А види, коа ќе завршиш со мозокот, ај биди фин и објасни ни како тоа нѐ контролираат бубрезите, црните и белите дробој, срцето или ендокриниот систем .
Не ја сФаќаш поентата а?
Ајде вака...
А - Буквата А е прва буква во азбуката: Авион, АФион, Амеба.....
Утре буквата Б[DOUBLEPOST=1403707251][/DOUBLEPOST]
Никогаш неможев да се изначудам како човек во години може да има толку детски памет.....
Да беше некој тинејџер ок, ќе разберев, ама ти внуци можеш да имаш бре човек!
Хахахаха...многу работи ти не си сФатил, ќе сФатиш ти млад си, само редовно плаќај чланарина и нема проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom