LordDragonII
Dr.Strangelove
Топ си кисче само на која позиција играш или си на голот таму (ѓакон?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За твоите провокации десеткратно ќе те рендаат оти па нехристијаните ич не вртат друг образ. Те знаат од дома дека си по машки тројки?Дечак, ако мислите дека уште има христијани што го вртат другиот образ, сте се заебале.
На секоја провокација, дупло ќе ве рендам.
Јас така се молам на Бог, кој што ми мисли дупло да му врати.
Ти си легенда...... Темава се вика - прашања до атеистите!! Ти атеист си?Тогаш, поставувај прашања, не коментирај мои одговори...
Не досадувај... ти може прашања само себе си да си поставуваш читајќи по форумов
Eте Мики, дојдовме до одговорот, Науката нема никакви докзаи дека постои душа.
толку ли тешко беше?
Ова ти иде некако како христијанско - анимистичка секта ?
Науката нема докази ниту за нешта за кои самата вели дека постојат, а понајмалку има докази за нешта кои реално постојат, посебно за нешта кои се од нематеријална природа.
Еве нешто интересно:
http://borbazaveru.info/content/view/5181/38/
Ова Мики е теорија на еден анестезиолог. Тоа е дааалеку од насловот
.
Јас сум подуховит од тебе во секој случајИ ти си светлосни години далеку од духовноста па пак се „петљаш„ со неа...
А ова е твој заклучок?
Која е разликата меѓу душа и свест?
Ти се запрашај самиот себе:
1. Што се заморувам јас со луѓево што мислат и што зборуваат?
2.Атеисти биле, ок, не веруваат дека постојат богови... дали тоа влијае на мојата вера дека постојат?
3. Ми ја навредија религијата атеистиве?
4.Како може да се навреди нешто толку имагинарно? Да не е човекот што е религиозен навреден?
5,Ми ја навредија интелегенцијата? Тука имаш добар одговор, чувствувам...
6..Ми го навредија богот?
7.Животот?
8.Ма ајде - форумот не ти е живот, нели?![]()
Што правиме со Егото, и тоа е плод на имагинација?Нема разлика. И двата се плод на имагинација.
Што правиме со Егото, и тоа е плод на имагинација?
Не е мој, ак не ми вервиш прашај у МПЦ по оваа прашање.
Мики дај биди пореален и отворен малку за дискусии, ју дисапоинт ми...
Тоест, како термин кој ја опишува работата на мозокот, ништо поише.
Важи: уште денес ќе ги сторам тоа...[DOUBLEPOST=1403691861][/DOUBLEPOST]
Е ми што така?...[DOUBLEPOST=1403692043][/DOUBLEPOST]
Како можат електро-хемиските мозочни дејанија да произведат: свест, годрост, суетност, фантазирање, паметење, патриотизам, достоинство, морал и сл.?
Хахаха...концепти велиш а?Сите тие поими, свест, его, без разлика дали се од Јунговски аспект или нешто друго евидентирано е дека постојат само како концепт. Тоест, како термин кој ја опишува работата на мозокот, ништо поише.