Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве колку голови имаат дадено играчите на Јунајтед. Перси има 3, Чичарито 1, Руни 1, Мата 1, Нани 1.. и не ми текнува кој друг.. :D
Кагава 5-6 ваљда..
Сепак добар тип би било. уште 2 да дадат... Ако не го ни смениле коефициентот..

Али одма се фативте за оваа игра бе, а другите 2 кој ги ебе штом не се за Јунајтед не се битни :D

Кагава 5-6 ваљда..
Сепак добар тип би било. уште 2 да дадат... Ако не го ни смениле коефициентот..

Али одма се фативте за оваа игра бе, а другите 2 кој ги ебе штом не се за Јунајтед не се битни :D
И Фелаини има. ЗНачи уште 1 треба. Нема смисла да е толкав коефициентот, Перси ќе даде 1 секако. :D

Иначе точно. :D

И Фелаини има. ЗНачи уште 1 треба. Нема смисла да е толкав коефициентот, Перси ќе даде 1 секако. :D

Иначе точно. :D
Вчера беше толку пред вчерашните мечеви. А јас колку што знам вчера не даде гол некој од играчите на Јунајтед така да...
Ај утре ако уште е иста границата/квотата и не сум бил грешка ќе уплатам :)

Денес ќе одмарам и се ќе влези како шо треба.
Па уште и Џони ако одмара, слободно пишете шо сакате.

Квереј-Цонга-нема тајбрејк 4.3.На поизедначени дуели има помали коефициент за овој тип,причината не ја знам за овој коефициент али изгледа добро за вметнување во ливче на мал влог.Ма да какви пацери се Бетсити ништо чудно да кажат дека е грешка од нив.

После ќе идам со добитното ливче со продолжетоците од Шпанија и Англија и баш ме интересира што ќе ми кажат.

Квереј-Цонга-нема тајбрејк 4.3.На поизедначени дуели има помали коефициент за овој тип,причината не ја знам за овој коефициент али изгледа добро за вметнување во ливче на мал влог.Ма да какви пацери се Бетсити ништо чудно да кажат дека е грешка од нив.

После ќе идам со добитното ливче со продолжетоците од Шпанија и Англија и баш ме интересира што ќе ми кажат.
Пред саат време сеуште беше таа квота, така да не е грешка.

Сепак двајцата се пред се сервери, ама и те како има смисла да се проба.

Не тресете глупости, таму минимум 2 тајбрејка ќе има ако не и повеќе. Брејк со полиција ќе се брка

На бет365 дали бива да се додаде картичка на друго има.
Пример лична карта на бет365 имам дадено од Перо а сакам да додадам некоја картичка на Трајче дали е возможно ова ?
Бидејќи оваа картичка што ставав пари на бет365 е блокирана и сакам сега да додадам друга картичка на истиот акаунт само на друго име е картичката, па дали ќе можам.
any ?

Ретардот Ферер и официјално на црна листа го ставам има доживотно да го кобам аир да не види :гомце:

Не тресете глупости, таму минимум 2 тајбрејка ќе има ако не и повеќе. Брејк со полиција ќе се брка
Brejk.jpg

По не знам кој пат, не е можно ова. :mad::mad::mad: Гарсија-Лепченко +21,5 прво на 5-5 не одат во тај брејк, 7-5 го зема сетот Гарсија.. После 3-3 во втор сет, доволно ми беше Лепченко да земе 4 гејма (а ќе беше фатена да одеа во тај брејк) и КУРВАТА губи 3 по ред и го губи мечот 7-5 6-3.

Вчера пак една, Карловиќ само и тоа го додадов последен оти не ми беше сигурно ливчето и не ми се ставаше 100ка на тие, па викам ај Карловиќ +42,5 и за 50 ќе го играм. И на крај мочкото не успеа да земе еден сет. Не бива бе.........:mad::mad:

Феррер за доброто на човештвото дај напрај самоубиство.[DOUBLEPOST=1403715595][/DOUBLEPOST]Франција 2-2 и 4+ 7.2 :rolleyes:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom