Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
poradi dozdov utre ke prodolzat ?
Најверојатно освен ако за едно пола саат не заврши.

Најдебилното е што ги чекам уште Квери на едно (сервира за меч) и Матје на друго (сервира за меч) и за 1 гем ќе треба да чекам..и ако заебат уште...

Штета прееска Тием што поеба работа...инаку убав ден ќе беше дај боже и утре вака да продолжиме.

Најверојатно освен ако за едно пола саат не заврши.

Најдебилното е што ги чекам уште Квери на едно (сервира за меч) и Матје на друго (сервира за меч) и за 1 гем ќе треба да чекам..и ако заебат уште...

Штета прееска Тием што поеба работа...инаку убав ден ќе беше дај боже и утре вака да продолжиме.
Не се игра Тием на трева, баш пред некој ден имаше изјава дека ужасно се осеќа на оваа подлога и дека треба уште многу да учи за да достигне солидно ниво. Матје иначе заврши, да не мислиш на Цонга? :D

За утре Ниеминен, Федерер 3-0, Фелисијано Лопез 1 (у Бет Сити може да ја изиграте над 1.5 сет да тепа Лопез, поклон е), Иванович (оваа ќе ја втерам и минус гемови на јакиот тикет ако и дадат 18.5 граница) и Монфилс.

Не се игра Тием на трева, баш пред некој ден имаше изјава дека ужасно се осеќа на оваа подлога и дека треба уште многу да учи за да достигне солидно ниво. Матје иначе заврши, да не мислиш на Цонга? :D

За утре Ниеминен, Федерер 3-0, Фелисијано Лопез 1 (у Бет Сити може да ја изиграте над 1.5 сет да тепа Лопез, поклон е), Иванович (оваа ќе ја втерам и минус гемови на јакиот тикет ако и дадат 18.5 граница) и Монфилс.
Е јбг не сум му ја прочитал изјавата, али ипак играше со друг 20 годишњак што прв пат го слушам и мислев ќе тепа. Тоа е.

Мислам де, битно французин е :D

Ќе ти пишев "А Лопез се игра на трева?", ама видов играл со некој рандом Јапанец така да нема проблем.

Жениве се лудило одвај денеска ја фатив Венус на 3.5 хендикеп тамам ја прежалив пресврт направи така да ја више жени не чепкам, ако те заебе Ивановиќ да знаеш дека сум ти спомнал :D

Отворија кај мене Марбет и гледам игра 12ГГ по 20 коефициент се,што игра е тоа по 1 гол да падне кај двете екипи во прво и второ полувреме или?

Отворија кај мене Марбет и гледам игра 12ГГ по 20 коефициент се,што игра е тоа по 1 гол да падне кај двете екипи во прво и второ полувреме или?
ГГ да бидат и двете полувремиња пример прво 1-1 и второ 2-2 да биде, моја претпоставка можеби и не е тоа, незнам за сигурно да ти кажам.[DOUBLEPOST=1403560694][/DOUBLEPOST]Брат ми ги брка 3.5- жолти 3 пати по ред добитен, а јас :tapp:
Реков денес ќе уплатам со него викам нема шанси 3 пати по ред да фаќа.
Утре и јас уплаќам шо сака нека биде.

Последно уредено:

Te sledev da znaes i nesto sum u plus poso si rekov da ja pokiram Errani inace 2 ja imav bar nekoj denar da izvadim..Te sledim i utre sekako :) Brat zarem uste se kladis na ovoj Nieminen ili ja kako sto go vikam Nemien ?? Velat golem mestac bil :unsure:

За да си провериш тикет на Моцарт мора преку картичка да биде уплатено ливчето или ? Онака прашувам.

Шпанија мислам дека ќе победи денеска,во Спорт лајф во супер тип 1.60 дале коефицент.Не верувам да си заминат дома без ниеден бод.

WWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN

SO SREKA PARETE NA TOJ STO ME ISPRATI,IDEME USTE EDNAS WWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN :pos::icon_lol:

Te sledev da znaes i nesto sum u plus poso si rekov da ja pokiram Errani inace 2 ja imav bar nekoj denar da izvadim..Te sledim i utre sekako :) Brat zarem uste se kladis na ovoj Nieminen ili ja kako sto go vikam Nemien ?? Velat golem mestac bil :unsure:
Јас мислам дека и да сака да намести нема да може против Делбонис, најлошиот играч на трева и тврда подлога во топ 100. :D

Не. Онака ти одговарам :D
Е ај кажи како се проверува :D

Ова онака го пишав за некој да не ми праша кој тип го имам играно за да ми го најде дали сум добитен :D[DOUBLEPOST=1403564180][/DOUBLEPOST]Рецесија, божји луѓе почнаа да се кладат...и овој со врски преку Господ ќе фаќа прелази ние тука ништо..
pop.jpg

Последно уредено:
Е ај кажи како се проверува :D

Ова онака го пишав за некој да не ми праша кој тип го имам играно за да ми го најде дали сум добитен :D[DOUBLEPOST=1403564180][/DOUBLEPOST]Рецесија, божји луѓе почнаа да се кладат...и овој со врски преку Господ ќе фаќа прелази ние тука ништо..
pop.jpg
Ии имаше кај нас еден само у кладилница киснеше и ги таманеше еј,и само молитви им лупаше:tapp:,И после не го пуштаа у ниедна кладилница,и на крај излезе у мантија како игра фудбал ко роналдињо,да си ебе векот,тешка петарда:pos::pos:.[DOUBLEPOST=1403565823][/DOUBLEPOST]Море може и он да :pos:

Последно уредено:
Да не знае некој колку коефициент има за Мексико дека ќе стигне до полуфинале или само финале без разлика дали ќе победат или изгубат во финалето. Вчера ги ставив на 50 денари дека ќе бидат шампиони, 80 коеф. имаше сега сигурно е паднат па ме интересира и за полуфинале и финале колку имаат коеф. да знам колку да ставам.

@dragonsky мислам дека знае и може да ми каже :D

Да не знае некој колку коефициент има за Мексико дека ќе стигне до полуфинале или само финале без разлика дали ќе победат или изгубат во финалето. Вчера ги ставив на 50 денари дека ќе бидат шампиони, 80 коеф. имаше сега сигурно е паднат па ме интересира и за полуфинале и финале колку имаат коеф. да знам колку да ставам.

@dragonsky мислам дека знае и може да ми каже :D
Нема уште за екипиве од Група А и Б квоти утре потсети ме пак :D[DOUBLEPOST=1403567562][/DOUBLEPOST]Али ако ништо друго за Хонудрас да биде шампион коефициентот е 4000, вреди да се проба :ROFLMAO:

Офтопик ама морам.
Од поп по гадно нешто нема, никад не им се доволно парите, бетер се од овие државата што ни ја водат.
Во истиот супермаркет што го фатија овој што краде снимката ја имаше на секој сајт цела Македонија дозна, а од овој истиот супермаркет поп имаше крадено Милки чолокади, макси супермакетот на неговиот профил на фб ја објави снимката но по некое време ја избриша.
Најверојатно попот му ја има просветлено продавницата за повеќе промет да има па затоа ја тргнал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom