Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нема уште за екипиве од Група А и Б квоти утре потсети ме пак :D[DOUBLEPOST=1403567562][/DOUBLEPOST]Али ако ништо друго за Хонудрас да биде шампион коефициентот е 4000, вреди да се проба :ROFLMAO:

Зошто? Немаат шанси Мексико да бидат шампиони?

замина темава у религија:pos::pos:
Темава од дамна е станата религија.[DOUBLEPOST=1403568733][/DOUBLEPOST]
Зошто? Немаат шанси Мексико да бидат шампиони?
Не, него смешен ми падна коефициентот за Хонудрас па морав да го споделам, онака неповрзано со твојот пост :D
4000 бе.. Па повеќе од пола за данок би отишол :ROFLMAO:

Утре Хербер-Сок плус 9.5 прв сет 1.55
Играат на теренот број 10, доста мал е тој терен, нема многу простор помеѓу основната линија и трибините, можностите за одбрана се доста мали. Ќе летаат винери и асови бидејќи и двајцата се сервери и очекувам барем еден тај брејк во мечот да има. Со плус прв сет одам затоа што очекувам додека се свежи да сервираат максимално добро.

Као ме заебаа педериве од копачка. Имаат едни коефициенти у билтен, али намалени им се. За стотче требаше добивка да ми биде 1800, а ми е 650. .!.

Иначе...

Грција - Слоновача X2
Босна - Иран X2
Португалија - Гана 2

Као ме заебаа педериве од копачка. Имаат едни коефициенти у билтен, али намалени им се. За стотче требаше добивка да ми биде 1800, а ми е 650. .!.

Иначе...

Грција - Слоновача X2
Босна - Иран X2
Португалија - Гана 2
Португалија-Гана 2ка ? Сите добро знаеме кога земја од Пиринеите се соочи со Афричка држава за последен пат...

:sneaky:

Португалија-Гана 2ка ? Сите добро знаеме кога земја од Пиринеите се соочи со Афричка држава за последен пат...

:sneaky:
Да, Гибралтар изгуби од Мадеира 2-0. Пак ќе го јадат Пиринејците, затоа и ја уплатив.

Да, Гибралтар изгуби од Мадеира 2-0. Пак ќе го јадат Пиринејците, затоа и ја уплатив.
Тапа си, мислев ќе пишеш "Е КАКО НЕ АФРИКА НЕ БИЛА ОПКОЛЕНА ОД ШПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЈА, ФРАНЦИЈА БЕШЕ ТОА А И БРИТАНИЈА ИМА ...." и нешто слично :D

Тапа си, мислев ќе пишеш "Е КАКО НЕ АФРИКА НЕ БИЛА ОПКОЛЕНА ОД ШПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЈА, ФРАНЦИЈА БЕШЕ ТОА А И БРИТАНИЈА ИМА ...." и нешто слично :D
И тоа ли треба да те учам...

Иванович-Скиавоне -18.5 1.90

Ана се наоѓа во фантастична форма и прошлата недела освои турнир на трева, оној во Истбурн, преубедливо со сите мечеви добиени по 2-0. Она општо сезонава се наоѓа во одлична форма и мислам дека ова и беше 3та или 4та титула. Од друга страна Скиавоне не знае каде тера, многу порази сезонава, тревата убедливо најслаба подлога така да оваа граница сметам дека има големо валуе. Чим Скиавоне изгубила од Стивенс 6-2 6-4 тогаш од Ана мислам дека ќе изгуби повеќе. Ритернот на Ана е неверојатен, скоро секое топче оди на основната линија а Скиавоне со еднорачниот бекхенд ќе има проблеми да оствари иницијатива во поенот...

Е ај кажи како се проверува :D

Ова онака го пишав за некој да не ми праша кој тип го имам играно за да ми го најде дали сум добитен
Kladjenje -> Status tiketa (ако ти е на српски xD )
Го пишиш кодот од ливчето, стискаш ентер и ти излегва уплатеното ливче.
Коефициентите шо се со зелена позадина, фатени ти се, тие со црвена, не.
ЈАСНО !?

:icon_mrgr:

Офтопик ама морам.
Од поп по гадно нешто нема, никад не им се доволно парите, бетер се од овие државата што ни ја водат.
Во истиот супермаркет што го фатија овој што краде снимката ја имаше на секој сајт цела Македонија дозна, а од овој истиот супермаркет поп имаше крадено Милки чолокади, макси супермакетот на неговиот профил на фб ја објави снимката но по некое време ја избриша.
Најверојатно попот му ја има просветлено продавницата за повеќе промет да има па затоа ја тргнал.
Не за џабе џепојте му се до колена :свиркам:[DOUBLEPOST=1403610128][/DOUBLEPOST]Ализе Корне успеа да врати два брејка за на крајот да го изгуби сетот со брејк.
Жени....

Последно уредено:
Утре Хербер-Сок плус 9.5 прв сет 1.55
Играат на теренот број 10, доста мал е тој терен, нема многу простор помеѓу основната линија и трибините, можностите за одбрана се доста мали. Ќе летаат винери и асови бидејќи и двајцата се сервери и очекувам барем еден тај брејк во мечот да има. Со плус прв сет одам затоа што очекувам додека се свежи да сервираат максимално добро.
Easy, 7-6 у прв сет без брејк шанса.
coffee.gif

ги имам 3.5- жолти и овој во 92 искара уште 1 И шо треба јас сега да направам.

Ам јас шо ги имав Суарез или Кавани да дадат гол било кој , и на ситуација 3 на 1 не му подаде на кавани заблето туку дриблаше и ја изгуби топката ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom