Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.560
- Поени од реакции
- 18.011
замина темава у религија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема уште за екипиве од Група А и Б квоти утре потсети ме пак[DOUBLEPOST=1403567562][/DOUBLEPOST]Али ако ништо друго за Хонудрас да биде шампион коефициентот е 4000, вреди да се проба
![]()
Темава од дамна е станата религија.[DOUBLEPOST=1403568733][/DOUBLEPOST]замина темава у религија![]()
Не, него смешен ми падна коефициентот за Хонудрас па морав да го споделам, онака неповрзано со твојот постЗошто? Немаат шанси Мексико да бидат шампиони?
Португалија-Гана 2ка ? Сите добро знаеме кога земја од Пиринеите се соочи со Афричка држава за последен пат...Као ме заебаа педериве од копачка. Имаат едни коефициенти у билтен, али намалени им се. За стотче требаше добивка да ми биде 1800, а ми е 650. .!.
Иначе...
Грција - Слоновача X2
Босна - Иран X2
Португалија - Гана 2
Да, Гибралтар изгуби од Мадеира 2-0. Пак ќе го јадат Пиринејците, затоа и ја уплатив.Португалија-Гана 2ка ? Сите добро знаеме кога земја од Пиринеите се соочи со Афричка држава за последен пат...
![]()
Тапа си, мислев ќе пишеш "Е КАКО НЕ АФРИКА НЕ БИЛА ОПКОЛЕНА ОД ШПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЈА, ФРАНЦИЈА БЕШЕ ТОА А И БРИТАНИЈА ИМА ...." и нешто сличноДа, Гибралтар изгуби од Мадеира 2-0. Пак ќе го јадат Пиринејците, затоа и ја уплатив.
И тоа ли треба да те учам...Тапа си, мислев ќе пишеш "Е КАКО НЕ АФРИКА НЕ БИЛА ОПКОЛЕНА ОД ШПАНСКАТА ИНКВИЗИЦИЈА, ФРАНЦИЈА БЕШЕ ТОА А И БРИТАНИЈА ИМА ...." и нешто слично![]()
Kladjenje -> Status tiketa (ако ти е на српски xD )Е ај кажи како се проверува
Ова онака го пишав за некој да не ми праша кој тип го имам играно за да ми го најде дали сум добитен
Не за џабе џепојте му се до коленаОфтопик ама морам.
Од поп по гадно нешто нема, никад не им се доволно парите, бетер се од овие државата што ни ја водат.
Во истиот супермаркет што го фатија овој што краде снимката ја имаше на секој сајт цела Македонија дозна, а од овој истиот супермаркет поп имаше крадено Милки чолокади, макси супермакетот на неговиот профил на фб ја објави снимката но по некое време ја избриша.
Најверојатно попот му ја има просветлено продавницата за повеќе промет да има па затоа ја тргнал.
Easy, 7-6 у прв сет без брејк шанса.Утре Хербер-Сок плус 9.5 прв сет 1.55
Играат на теренот број 10, доста мал е тој терен, нема многу простор помеѓу основната линија и трибините, можностите за одбрана се доста мали. Ќе летаат винери и асови бидејќи и двајцата се сервери и очекувам барем еден тај брејк во мечот да има. Со плус прв сет одам затоа што очекувам додека се свежи да сервираат максимално добро.
Да го фрлиш ливчето ?ги имам 3.5- жолти и овој во 92 искара уште 1 И шо треба јас сега да направам.