СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Бразил киксира и одма коментари како немаат шанси против Италија или Германија. Италија загуби од Коста Рика и тие веќе немаат шанси против Германија, Аргентина и Холандија. Па Аргентина сега и Германија и се така во круг. Сите фаворити ги отпишавте.
Tipicen makedonski sindrom brat. Pisav I vo druga tema pred nekoj den za ova... Znaci a kiksne nekoj odma go rugaat I odma istiot nema sansi za titula, a pritoa ne gledaat dali protivnikot igral dobro. Kolku se menjaat stavovi na forumov toa e cudesija... Jas licno kazav deka nema da osvoi Italija, bez razlika na toa sto pravele vo minatoto. I sea nema potreba da menjam stav ako gi tepale Anglija zatoa sto edna lastovicka ne pravi prolet. Ova cisto ko primer go zemav so Italija. Istiot stav go imam I za Germanija, I go imav I posle prviot natprevar protiv Portugalija, no toa ne znaci deka Germanija nema da osvoi, ednostavno fudbal e I se e mozno.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Имам дрес од Португалија, од Роналдо. Вечер ќе го носам дур ја глеам утакмицата.

Имам дрес од Португалија, од Роналдо. Вечер ќе го носам дур ја глеам утакмицата.
cristiano-ronaldo_1421719c.jpg

се издаде, кујзнае колку ти било мака за Јунајтед додека играше а си навивал за него :vozbud:
Патев, остај. Не озб, коа играше за вас си го мрзев ко сите други. Ист фактор ко Бекам уствари. Чим отиде, одма ми стана симпатичен, и сеа и двајцата ептен ги поштувам :)

Знам тоа, ама во случај да не ти спомнале на факултетот да те потсетам за неговото минато. :P
Мене највише меракот ми се праи кога ве слушам како се тешите дека ќе ви се врати некад, затоа уште поише го поштувам :)

Последно уредено:
Дали некој од вас воопшто гледа фудбал , или само гледате флешови и пишете во темата репорт за секоја одиграна минута? Ги отпишавте сите фаворити после 1 лоша одиграна утакмица. Ни Бразил ќе освоил , ниту Италија ниту Германија , е кој ќе освои бе Хондурас? Типичен македонски синдром е тоа , малце ако не ви оди според планираното одма на хејтање и откажување. Замислете што ќе се десеше сите фаворити да земаа по најмалце 6 или евентуално 9 бода? Па ќе банкротират кладилниците бе , ова пред се е направено за пари правење. Јасно е дека на ова светско нема ниту една репрезентација која е топовско месо , освен Шпанија:pos: најдобар пример ви е Костарика која си одеше со полни мрежи пред 8 години , а денес е пласирана во нокаут фаза.

Еве што се случувало кога имаше мал прекин. :D

BqrrJK1IQAEqMXg.png
Само на мене ова меилов ми изгледа како HH и после тоа 2 громчиња на СС ? :D
Heil Hitler SS :vozbud:

Мислам дека бројките до Х се телефонски број.
Прав си нема шо да мислиш, така е. :D
00 е исто што и + кога станува збор за телефонија. Е вака имеилов барем личи на нешто, и професор да ти го побара да имаш лице да му го дадеш. :LOL:
Па во случајов +48 е повикувачки број за Полска. Да не пуштил брада Левандовски да нè трола тука. :icon_lol:

Бразил киксира и одма коментари како немаат шанси против Италија или Германија. Италија загуби од Коста Рика и тие веќе немаат шанси против Германија, Аргентина и Холандија. Па Аргентина сега и Германија и се така во круг. Сите фаворити ги отпишавте.
Костарика, Чиле, Колумбија и уште некоја рандом небитна репрезентација во 1/2 финале.

Вчерашното реми отвара интересни опции во групава. Со победа денес, САД се на коњот #ШтаРечи. Излезен бев сношти и не го гледав како што треба мечот, ама од што читам тука првото било тапа, а второто ептен се отвориле. Ги видов головите - првиот надскокана одбраната, а вториот после ефтино и невнимателно изгубена топка на средина. Второво посебно не смее да се повтори и треба да се престегнат.

Мајсторот Клосе важно направи ќеЈф за све паре. Легенда! Клај уште некој до крајот на СПто Царе и сам да си ја носиш круната. Tearing them apart since 2002 ..:love::cuc::cuc:

ПС - Вс САД сакам да ги видам со Полди напред. Уште еднаш, за она добра стара времена! :нинџ:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom