- Член од
- 24 мај 2013
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 207
Како сте задоволни со Alcatel One Touch Pop C5 да ве прашам, пошто се мислам да го земам со понудата од One?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една е ваљда за мемориска. Види на погрешно место да не го ставил симот.ПОМОШШШШ Ш ШШ Ш Ш
Денеска ми стигна телефон од али експрес
отварам капачето да ставам картичката од оне има 3дупки една незнам за со е 2те (со 2 сим е тел) мислам дека се за сим а ставив уклучувам телефонот не ја препознава некој совет?????
абе се е уи ред има телефонот 2сим и пише 1 2 на двете пробав влева убаво се до милиметар ама кога ке го уклучам иде известување sim card not detectedЕдна е ваљда за мемориска. Види на погрешно место да не го ставил симот.
Тоа го вика за вториот слот. Или првиот, зависи во кој ја ставаш картичката. Оди во SIM management и види дали има картичка.абе се е уи ред има телефонот 2сим и пише 1 2 на двете пробав влева убаво се до милиметар ама кога ке го уклучам иде известување sim card not detected
Небива да се оде таму знаеш затемнето е таака и неможе да се кликаТоа го вика за вториот слот. Или првиот, зависи во кој ја ставаш картичката. Оди во SIM management и види дали има картичка.
Тогаш во ставањето ти е проблемот. Пробај чипот на SIM картичката да е нагоре свртен, кај мене така е.Небива да се оде таму знаеш затемнето е таака и неможе да се клика
Дечки, помош. Значи имам HTC Desire HD и деновиве ќе земам S5-ка. Нормално, Desire-от ми е конектиран со Play Store-от со телефонски број и емаил, автоматски кога симињам од Play Store се симиња и на HTC-то, со еден збор се синхронизирани (synced). Е сега прашањето ми беше што треба да направам за исто да го синхронизирам галакси-то кога ќе го земам, односно со еден збор целосно да го замени местото и синхронизацијата на Desire-от во Play Store-от? Фала.
Фала брат средивТогаш во ставањето ти е проблемот. Пробај чипот на SIM картичката да е нагоре свртен, кај мене така е.