Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како сте задоволни со Alcatel One Touch Pop C5 да ве прашам, пошто се мислам да го земам со понудата од One?

ПОМОШШШШ Ш ШШ Ш Ш
Денеска ми стигна телефон од али експрес
отварам капачето да ставам картичката од оне има 3дупки една незнам за со е 2те (со 2 сим е тел) мислам дека се за сим а ставив уклучувам телефонот не ја препознава некој совет?????

ПОМОШШШШ Ш ШШ Ш Ш
Денеска ми стигна телефон од али експрес
отварам капачето да ставам картичката од оне има 3дупки една незнам за со е 2те (со 2 сим е тел) мислам дека се за сим а ставив уклучувам телефонот не ја препознава некој совет?????
Една е ваљда за мемориска. Види на погрешно место да не го ставил симот.

Една е ваљда за мемориска. Види на погрешно место да не го ставил симот.
абе се е уи ред има телефонот 2сим и пише 1 2 на двете пробав влева убаво се до милиметар ама кога ке го уклучам иде известување sim card not detected

абе се е уи ред има телефонот 2сим и пише 1 2 на двете пробав влева убаво се до милиметар ама кога ке го уклучам иде известување sim card not detected
Тоа го вика за вториот слот. Или првиот, зависи во кој ја ставаш картичката. Оди во SIM management и види дали има картичка.

Тоа го вика за вториот слот. Или првиот, зависи во кој ја ставаш картичката. Оди во SIM management и види дали има картичка.
Небива да се оде таму знаеш затемнето е таака и неможе да се клика

Небива да се оде таму знаеш затемнето е таака и неможе да се клика
Тогаш во ставањето ти е проблемот. Пробај чипот на SIM картичката да е нагоре свртен, кај мене така е.

Дечки, помош. Значи имам HTC Desire HD и деновиве ќе земам S5-ка. Нормално, Desire-от ми е конектиран со Play Store-от со телефонски број и емаил, автоматски кога симињам од Play Store се симиња и на HTC-то, со еден збор се синхронизирани (synced). Е сега прашањето ми беше што треба да направам за исто да го синхронизирам галакси-то кога ќе го земам, односно со еден збор целосно да го замени местото и синхронизацијата на Desire-от во Play Store-от? Фала.

Имат некој искуство со HTC Desire 610? Моментално користам Алкател идол и сум презадоволен, во план бев да земам с4 бидиќи ми се здосади алкателот (не поради некој недестаток на телефонов), но планојте се пореметија и во можност сум да го зеам само ХТЦто кој за парите кои ги имам на располагајне мислам дека е најдобра опција, ме интересират дали ќе е подобар од Идолот шо го користам моментално (и сум презадоволен како шо кажав) пошо не би сакал да паднам од коњ на магаре :).

Дечки, помош. Значи имам HTC Desire HD и деновиве ќе земам S5-ка. Нормално, Desire-от ми е конектиран со Play Store-от со телефонски број и емаил, автоматски кога симињам од Play Store се симиња и на HTC-то, со еден збор се синхронизирани (synced). Е сега прашањето ми беше што треба да направам за исто да го синхронизирам галакси-то кога ќе го земам, односно со еден збор целосно да го замени местото и синхронизацијата на Desire-от во Play Store-от? Фала.

Истиот mail ќе го пишеш и секогаш кога ќе симнуваш од компјутер ќе имаш избор на кој device да симнеш.

Денес го форматирав телефонот(SAMSUNG GALAXY S3), се беше ок и дојде време за update на apps, го оставив да се апдејтира бидна се и гледам во settings 200mb mobile data ? Пред да го апдејт ја извадив картичката, дали сеа кога ке ја ставам тие 200mb ке се рачунат како потрошени? Бидејќи сум на претплата и страв ми е да ја ставам да не ми стигне после сметка 6000.. прв пат го форматирам.

Во поставки за повици имат нешто TTY Режим, ме интересират зошто служит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom